Voetbal

Open Dag FC Emmen op 2 augustus

EMMEN - Zondag aanstaande organiseren we weer onze jaarlijkse Open Dag. Vanaf 14.00 uur zijn er tal van activiteiten op het plein; pannakooien, schieten op de Vuelta stier, voetbalboarding, Rad van Avontuur, muziek, de kidsclub is aanwezig, de spelersbus is er, springkussens en glijbaan, diverse standjes, posters en handtekeningenkaarten en natuurlijk lopen onze spelers rond voor een foto en handtekening.
Reageer!

Nyron Wau en Paul Voss gewogen en te licht

EMMEN - FC Emmen heeft Nyron Wau en Paul Voss gewogen en te licht gevonden. Beide spelers waren donderdag in het oefenduel tegen De Graafschap van de partij maar konden de technische staf niet overtuigen.
Reageer!

Exclusief 50% korting voor seizoenkaarthouders

EMMEN - De bal ligt bij u?.. ja dat is lekker zult u wellicht denken, de bal ligt bij de spelers! Klopt maar wij leggen hem ook bij u! U als trouwe supporter heeft inmiddels al een seizoenkaart voor het komende seizoen aangevraagd en de actie geldt alleen voor seizoenkaarthouders. Wat het seizoen ons gaat brengen weten we nu nog niet maar de voorbereiding is bijna achter de rug en was best veelbelovend. Tegen Istanbul BB (eredivisie) wonnen we met 2-0, tegen Veendam speelden we gelijk en tegen FC Twente wonnen we met 3-1.
Reageer!

Grote Geert Toernooi

EMMEN - Het Grote Geert toernooi begint een dag eerder dan was gepland. In verband met de eerste divisiewedstrijd FC Emmen-RBC op vrijdag 7 augustus, heeft Emmen AV verzocht de eerste wedstrijd tegen WKE op donderdag 6 augustus te mogen spelen. Dus donderdag 6 augustus om 19.00 uur WKE - Emmen AV. De andere wedstrijden zijn: Vrijdag 7 augustus 19.00 uur: Erica-SVBO Zondag 9 augustus 13.00 uur: strijd om de 3e en 4e plaats(verliezers eerste twee wedstrijden) Zondag 9 augustus 15.15 uur: Finale (winnaars eerste twee wedstrijden)
Reageer!

Erwin Sikkes naar Tus Lingen

ERICA - Hoewel hij nog wel op de teamfoto van SC Erica staat, is topscorer Erwin Sikkes er volgend seizoen niet bij. De 28-jarige Ericaan heeft de overstap gemaakt naar het Duitse TuS Lingen. De club komt uit in de Oberliga West.
Reageer!

FC Emmen en De Graafschap in evenwicht

DOETINCHEM - FC Emmen heeft in Doetinchem het oefenduel tegen De Graafschap met een doelpuntloos gelijkspel afgesloten. Een uitslag waarmee FC Emmen niet mocht mopperen omdat de thuisploeg een fikse hoeveelheid doelkansen niet kon uitbuiten.
Reageer!

Ook Nyron Wau meldt zich aan de Meerdijk

EMMEN - FC Emmen krijgt vanaf dinsdag Nyron Wau op proef. De 26-jarige aanvaller stond vorig seizoen onder contract bij Helmond Sport. De bij PSV opgeleide Nyron Wau heeft 190 duels in het betaalde voetbal gespeeld waarin hij 32 keer scoorde.
Reageer!

WKE tegen FC Groningen 2

EMMEN - Hoofdklasser en landskampioen WKE start donderdag de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste oefenwedstrijd voor de mannen van John de Wolf is op zaterdag 1 augustus thuis tegen FC Groningen 2. De wedstrijd begint om 19.00 uur. Op vrijdag 7 augustus staat het jaarlijkse Grote Geert toernooi op het programma en WKE speelt tegen MSC uit Meppel. SC Erica speelt tegen Glanerbrug. Beide duels beginnen om 19.00 uur. De finale tussen de winnaars van deze twee wedstrijden en de troostfinale (de verliezers) worden gespeeld op zondag 10 augustus. Aanvang 14.00 uur.
Reageer!

Thiemo Meertens houdt spreekuur tijdens Open Dag

EMMEN - Op zondag 2 augustus organiseert FC Emmen haar Open Dag met tal van leuke en sportieve activiteiten op het Stadionplein en in het stadion. Zo houdt technisch manager Thiemo Meertens een spreekuur in de persruimte. Hem kan iedere vraag worden gesteld. Daarnaast zijn er vanaf 14.00 uur diverse spelletjes en activiteiten op het Stadionplein te doen. Aflsuitend is er een wedstrijd tegen een Regioteam.
Reageer!

FC Emmen en Regioteam scoren voor goed doel

EMMEN - Het Regioteam, dat op de Open Dag van FC Emmen in actie komt, speelt elk jaar voor een goed doel en heet dit jaar Unicef Regioteam 2009. Het heeft via een aantal eigen sponsors geld ingezameld en voor elk gescoord doelpunt tijdens het duel van zondag 2 augustus zal 60 euro worden gedoneerd aan Unicef. Het maakt niet welke partij de doelpunten scoort!
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda