Voetbal

Shirtsponsoring op agenda Betaald Voetbal

EMMEN - FC Emmen, de KNVB en de Eredivisie CV zijn dinsdag om de tafel gegaan om EasyToys als shirtsponsor van FC Emmen nader te bespreken. De KNVB, die belast is met de handhaving van de door alle clubs onderschreven reglementen, wees eerder op basis van het Sponsoringreglement Betaald Voetbal de mogelijke shirtsponsoring door EasyToys af.
Reageer!

Schoonebeek begint met gelijkspel bij Ruinerwold

RUINERWOLD - Na een lange Corona-stop, FC12-Regiocup en bekercompetitie mocht Schoonebeek dan eindelijk weer in competitieverband voetballen. Op het programma stond de uitwedstrijd tegen Ruinerwold, één van de onbekende teams in de vierde klasse D.
Reageer!

DVC’59 trekt goed lijn van de beker door in de competitiestart

NIEUW DORDRECHT – In de zondag 4e klasse D stond DVC’59 – EHS 85 op het programma en dat moest gezien de resultaten in de voorronden van de beker een echte triller worden. De uiteindelijke 3-1 overwinning voor DVC’59 leek dat DVC’59 dat wel heeft gedaan, maar EHS 85 even niet. De uitslag van de wedstrijd op sportpark Bloemendal gaf niet helemaal de verhoudingen waar. DVC’59 kende een bliksemstart, want binnen twee minuten lag de bal al tegen het net achter doelman Jesper Katoen door Lars Jacobs. 1-0.
Reageer!

SVBO zat als een bliksem uit de startblokken

BARGER OOSTERVELD – In de zaterdag 4e klasse D ging SVBO op de eerste speeldag als een bliksem uit de startblokken. De thuiswedstrijd tegen Mussel werd afgelopen zaterdag na een 2-1 ruststand met 5-1 gewonnen van Mussel. De geelzwarten, waarvan trainer Jan Moes wegens een coronatest huisarrest had, werden deze middag gecoacht door Giovanni Akgün. SVBO begon direct sterk aan de wedstrijd. In de 8e minuut opende Nick Hekman de score via een fantastische volley vanaf een meter of twintig. 1-0.
Reageer!

NWVV zonder punten terug uit Steenwijkerwold

STEENWIJKERWOLD - De reis naar Steenwijkerwold was voor NWVV minder succesvol dan gehoopt. De mannen van trainer Geert Aalderink verloren na 1-0 ruststand met 2-1 de eerste wedstrijd in de zaterdag 5e klasse F. Na een goede bekerwedstrijd tegen FC Klazienaveen, waardoor de Nieuw Weerdingers verrassend poulewinnaar werden, keek NWVV vol vertrouwen uit naar de start van de competitie. De thuisclub wist binnen een kwartier de wedstrijd al een beetje naar hun hand te zetten na een doelpunt van Toby de Boer. 1-0.
Reageer!

Stefan Knuppe weer goud waard voor Zandpol

OMMELANDERWIJK – In de zondag 5e klasse D wist Zandpol op sportpark Ommerlanderwijk Noorderkwartier met 6-3 van DWZ te winnen. De Veendammers maakten zondagmiddag kennis met het fenomeen Stefan Knuppe. Maar liefst vier keer wist hij de bal tegen het net te plaatsen. De wedstrijd ging aanvankelijk gelijk op, want pas in de slotfase van de eerste helft wist Stefan Knuppe binnen enkele minuten Zandpol op een 3-0 voorsprong te zetten.
Reageer!

Erica 86 keihard onderuit op eigen veld

ERICA - Een slechtere start van de competitie hadden de mannen van Erica’86 zich niet voor kunnen stellen. Udiros uit Nieuwehorne was op Erica vooral in de tweede helft veruit de sterkte dan de mannen van trainer Cor Huls. In het eerste half uur was er van krachtsverschil weinig sprake, wan er werd om en om gescoord. Erica’86 kwam wel snel op achterstand door een treffer van Oebele Schokker(0-1), maar na een kwartier spelen was het Joop van Veen die de ploegen weer op gelijke hoogte wist te brengen. 1-1.
Reageer!

Weerdinge pakt op de valreep de volle winst

WEERDINGE – In de zondag 3e klasse C begon Weerdinge met een driepunter aan de nieuwe competitie. Na een 0-1 riststand wonnen de Weerdingers met 2-1. Weerdinge had vanaf het begin veelvuldig balbezit en Westerwolde had zich voorgenomen om uit de omschakeling succes te hebben. De ploeg van trainer Edwin Drenth had meer balbezit, maar behoudens drie identieke vrije trappen van aanvoerder Jaimy Wessels kwamen ze niet echt in de buurt van Westerwolde doelman Rudy Bergman.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda