Voetbal

DZOH begint slecht aan de competitie

ASSEN - In de zaterdag 2 klasse J begon DZOH met een 5-1 nederlaag tegen LTC teleurstellend aan de nieuwe competitie. De mannen van trainer Bert Doldersum moesten toezien hoe LTC binnen drie minuten door Imre de Jonge op achterstand werd gezet. 1-0. Alle voorgenomen ideeen van de trainer konden daardoor vroegtijdig de prullenbak in. Toch bleef DZOH de eerste helft nog wel goed op de been en gaf zich ook zeker nog niet gewonnen.
Reageer!

Valther Boys probleemloos langs De Treffers 16

VALTHE - De start van Valther Boys in de nieuwe competitie was zeer hoopvol in de zondag 5e klasse D. Op eigen veld kende het geen pardon met Treffers 16 uit 2e Exloërmond door deze wedstrijd met 4-1 te winnen. Vanaf het begin leek het daar niet zo op want de gasten uit 2e Exloermond wisten als eerste na een kwartier spelen het net te vinden. 0-1. Na een half uur spelen was het Jan Brinks die de score weer gelijk wist te trekken voor de ploeg van trainer Albert Kamps. 1-1.
Reageer!

Afgelastingen wegens Coronavirus

HEERENVEEN - Het coronavirus zorgt ervoor dat een groot aantal wedstrijden in de eerste speelronde van het seizoen 2020/2021 niet kan worden gespeeld. Mail afgelastingen naar redactie@tweenul.nl.
Reageer!

vv Emmen en vv Bargeres sluiten complex na coronabesmettingen

VOETBAL - De sportcomplexen van vv Emmen en vv Bargeres gaan tijdelijk op slot. De clubs doen dat nadat er enkele leden zijn besmet met het coronavirus. Bij Drenthina, waar ook corona is geconstateerd, spelen het eerste en tweede elftal dit weekend niet. De Meerdijk is in ieder geval tien dagen niet toegankelijk. Trainingen en wedstrijden kunnen dus voorlopig niet doorgaan. "De KNVB is er niet blij mee, die ziet liever niet dat de hele club niet kan spelen", zegt voorzitter Peter Bouws.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda