FC Emmen en Regioteam scoren voor goed doel

EMMEN - Het Regioteam, dat op de Open Dag van FC Emmen in actie komt, speelt elk jaar voor een goed doel en heet dit jaar Unicef Regioteam 2009. Het heeft via een aantal eigen sponsors geld ingezameld en voor elk gescoord doelpunt tijdens het duel van zondag 2 augustus zal 60 euro worden gedoneerd aan Unicef. Het maakt niet welke partij de doelpunten scoort!

In het regioteam dat op zondag 2 augustus de Open Dag van FC Emmen afsluit als tegenstander van de formatie van trainer Harry Sinkgraven hebben diverse spelers die ooit in de jeugdopleiding van FC Emmen hebben gespeeld hun medewerking toegezegd.

Organisator Harrie Meiringh, zelf speler van SPW, legde o.a. Lennon Ebeltjes en Berry Schepers van SVBO vast terwijl van de vv Emmen Jelle Siekman en Paul Kamphuis van de partij zullen zijn. Ook de Nieuwbuiner Gerry Snip heeft vele seizoenen op de Meerdijk doorgebracht. Zijn teamgenoot Roy Feiken is in Emmen ook niet geheel onbekend. Een verrassende naam is verder Hendrik Oosting die recentelijk WKE heeft verlaten om hoofdtrainer van Achilles 1894 te worden. Als coach zal Jan Wardenburg fungeren.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda