Zwartemeer te sterk voor Zwartemeerse Boys

KLAZIENAVEEN - Zwartemeer moest weer met een uitgedunde selectie beginnen aan de bekerwedstrijd tegen Zwartemeerse Boys. Wegens langdurige blessures en nog openstaande schorsingen ontbraken nogal wat spelers. Met het oog op de derby tegen de Boys was men toch wat ongerust op een goede afloop. Hiervan bleek in de wedstrijd echter niets. De Boys speelden vrij mat en Zwartemeer kon in de eerste helft vrij gemakkelijk uitlopen naar een 4-0 voorsprong.
In de tweede helft werden de teugels wat gevierd zodat ook de Boys nog tot scoren kwamen. Matchwinners waren Danny Jaspers en Robin Hartman die ieders drie keer scoorden, waarvan Danny Jaspers wel een heel mooi doelpunt maakte. In de tweede helft was er nog enige commotie rondom de Boys trainer, Harm Kiers, die protesteerde na een aan Zwartemeer toegekende strafschop. Hierop werd hij onnodig door de scheidsrechter achter de hekken gezonden