Weer veel nieuws in Wielerflits

EMMEM - Beste wielerliefhebber, Je zou het in de razendsnelle online wereld anno 2024 bijna vergeten, maar vijf dagen geleden stond Tadej Poga?ar met de Trofeo Senza Fine in zijn handen in Rome vanwege de eindzege in de Giro d'Italia. Nu gaat de blik alweer op de Tour de France en de eerste grote voorbereidingskoers: het Critérium du Dauphiné.In de gloednieuwe WielerFlits Podcast gaat het uiteraard ook over die Dauphiné, waar Primo? Rogli? en Remco Evenepoel elkaar gaan tegenkomen. De vraag is ook welke renners van de geel-zwarte brigade van Visma | Lease a Bike volgende maand in de Tour gaan starten. Maxim en Youri bespreken de vraagtekens binnen de Nederlandse ploeg, waarbij het laatste nieuws over Jonas Vingegaard en Wout van Aert meegenomen wordt.

Klaar voor Parijs
Voor de luisteraars van de WielerFlits Podcast hebben we ook nog een mooie kortingsactie voor de kersverse RIDE Zomergids, dus luister 'm snel! Dan hoor je ook alles over de keuzes die de bondscoaches van Nederland gemaakt hebben voor de Olympische Spelen. Wie gaan met Mathieu van der Poel mee? En met hoeveel kopvrouwen start Nederland bij de vrouwen in Parijs? Een interessante discussie!

Ook geeft Maxim in de podcast aan dat het een bijzondere week is voor WielerFlits. Er is namelijk iets nieuws op komst. Wat dat is? Dat zal je snel zien en horen via onze website en sociale kanalen. Maar als je hier klikt, kan je het al zien!

Verplichten?
In de Discussie van de Week gaan we verder op het nieuws omtrent de opvallende afzegging van Tour de Tietema-Unibet voor de ZLM Tour. De KNWU denkt er namelijk over na om een startplicht in te voeren voor Nederlandse teams in UCI-wedstrijden in eigen land. Is dat een goed idee? We zijn benieuwd naar jouw mening daarover.


Een fijn weekend gewenst!


Nick Doup
Redactiechef WielerFlits

Olympische steun Mathieu van der Poel, Tour-vraagtekens bij Visma en Nederlandse startplicht?

De week tussen de Giro d’Italia en het Critérium du Dauphine is er normaal eentje die overal tussenin valt en dus rustig is. Weinig wedstrijden, weinig nieuws, maar deze week was dat echter een beetje anders. Waarom dat zo is, hoor je in een nieuwe aflevering van de WielerFlits Podcast!

Ook verklappen Maxim en Youri alvast een nieuwe stap voor WielerFlits!

Rechthoek: afgeronde hoeken: Luister nu de WielerFlits Podcast!Luister nu de WielerFlits Podcast!

Sprint naar de winkel: de nieuwe zomer-editie van RIDE is nu verkrijgbaar!

De gloednieuwe zomer-editie van RIDE Magazine is verkrijgbaar! In deze uitgave van het dubbeldikke wielermagazine dat gemaakt wordt door de redactie van WielerFlits, krijg je unieke kijkjes achter de schermen in het profpeloton, maak je kennis met de laatste materiaaltrends en kan je wegdromen bij inspirerende reportages over de mooiste bestemmingen om zelf te gaan fietsen. Haal hem snel in huis en trakteer jezelf op de mooiste wielerverhalen voor de Tour, de Olympische Spelen en de Tour Femmes.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Bestel nu jouw RIDE ZomergidsBestel nu jouw RIDE Zomergids

Fiets op 16 juni de Oranje Ride en ontvang een gratis Oranje-wielershirt

Echte sportliefhebbers hebben het al met grote letters in de agenda staan. Op zondag 16 juni speelt Nederland zijn eerste wedstrijd van het EK Voetbal tegen Polen. Heb je zin om Oranje na een rondje fietsen samen met honderden andere wielerfans aan te moedigen? Schrijf je dan nu in voor de Oranje Ride van NL Tour Rides. Snelle beslissers ontvangen een gratis Oranje wielershirt van Grupetto.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Lees verderLees verder

(Advertentie)

Waarom magnesium belangrijk is voor jou als wielrenner

<span style="font-size: 10.5pt; font-family: 'Arial',sans-serif; mso-fareast-font-family: 'Times New Roman'; color:

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda