Zaalvoetbaltoernooien

Hoogeveen zondag wint voor de zevende keer Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

EMMEN - Hoogeveen zondag heeft voor de zevende keer het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gewonnen door in de finale zaterdag tweedeklasser LTC met 4-2 te verslaan. LTC, dat voor de tweede keer aan het toernooi deelnam, leverde ook een uitstekende prestatie door tijdens 47e editie van het PWZ toernooi als tweede te eindigen. De finale in een bomvolle sporthal Angelslo in Emmen was de apotheose van een fantastisch toernooi, dat maar liefst 28000 toeschouwers trok en dat is een absoluut record in de historie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi.
Reageer!

Hoogeveen zondag wint voor de zevende keer Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

EMMEN - Hoogeveen zondag heeft voor de zevende keer het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gewonnen door in de finale zaterdag tweedeklasser LTC met 4-2 te verslaan. Daarmee is derdedivisionist Hoogeveen recordhouder en staat op eenzame hoogte. Hoogeveen won de 47ste editie van het PWZ zonder een wedstrijd te verliezen en maakte haar favorietenrol met goed voetbal meer dan waar. LTC, dat voor de tweede keer aan het toernooi deelnam, leverde ook een uitstekende prestatie door knap als tweede te eindigen.
Reageer!

FC Meppel voegt zich als zesde bij finalisten PWZ

Derdeklasser blijft Valthermond op doelsaldo net voor Steenwijksmoer - Derdeklasser FC Meppel heeft zich als winnaar van de tussenronde als zesde en laatste geplaatst voor de grote finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. FC Meppel en tweedeklasser Valthermond eindigden beiden met acht punten, maar FC Meppel kende een iets beter doelsaldo. De verrassing was toch wel de uitschakeling van titelverdediger SVBO, dat als derde eindigde en in totaal als achtste.
Reageer!

Eerste vijf finalisten Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi bekend: SVBO

ZAALVOETBAL - De eerste vijf finalisten van de 45e editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi zijn bekend: Hoogeveen zondag, HZVV, Gramsbergen, Noordscheschut en LTC. Bij die vijf ploegen voegt zich komende woensdag, wanneer de tussenronde wordt gespeeld nog een team. SVBO, Valthermond, FC Meppel, Raptim en Germanicus vechten uit wie het zesde en laatste ticket gaat bemachtigen. De enige finalist van een jaar geleden die we niet meer terug zullen zien is DZOH. De eersteklasser uit Emmen eindigde als 4e in poule E, waar Hoogeveen de dienst uitmaakte.
Reageer!

Weinig verrassingen in kwartfinale Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

Steenwijksmoer - Na twee rondes zijn er nog 25 ploegen in de race om de titel van het 47ste Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. De derdeklassers Titan en Zwolsche Boys slaagden er opnieuw in als eerste in hun poule te eindigen. De derdeklassers DVC Dedemsvaart en De Weide gingen voor de tweede keer als tweede naar de halve finale. De derdeklassers FC Meppel, Rouveen en Raptim en tweedeklasser Dalen bereikten op de valreep de halve finale. CSVC is de enige vierdeklasser die in de koker van de halve finale kwam.
Reageer!

Deelnemers halve finale Protos Weering zaalvoetbal bekend

STEENWIJKSMOER - Vijftig amateurclubs streden vanavond in tien sporthallen om 25 plekken in de halve finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. Echt grote verrassingen waren er niet, alhoewel het grootste zaalvoetbaltoernooi van Nederland wel een zesvoudig winnaar kwijtraakte: HODO. Ook SC Erica en WVV (die het toernooi een keer wonnen) zijn geelimineerd. Twee ploegen bleven foutloos vanavond: SVBO en Hoogeveen zondag (toevallig of niet, de nummers 1 en 2 van vorig jaar)
Reageer!

DZOH bereikte simpel de kwartfinale in het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

ZAALVOETBAL - De eerste schifting is gemaakt. Van de 100 startende clubs zijn er nog vijftig over die komende woensdag gaan strijden in de kwartfinales, verdeeld over tien poules. De grootste verrassing was toch wel de uitschakeling van SC Elim. De winnaar van het toernooi in 2017-2018 kwam in poule B, met Rouveen, Dedemsvaart, Achilles 1894 en MSC, niet verder dan plek 4. Slechts twee puntjes pakten de roodhemden en dat betekende de 4e plek achter Rouveen, Dedemsvaart en Achilles 1894.
Reageer!

Voorronde Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi verloopt vol spanning

Enkele derdeklassers zorgen voor verrassingen Steenwijksmoer - De voorronde van de 47ste editie van het Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi leverde enkele verassingen op. Derdeklasser Titan presteerde het best, maar ook de derdeklassers Rouveen, FC Meppel, ASVB, Beilen (zo), Zwolsche Boys en vierdeklasser Mussel leverden een knappe prestatie door als eerste te eindigen naast bekende namen als titelverdediger SVBO, Noordscheschut, Dalen en Hoogeveen (zo). De twintig hallen waren weer het decor van spanning, fraaie goals, spektakel en veel sfeer op de tribunes.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda