Succes voor Z&PC De Kikker tijdens Zomerkampioenschappen in Drachten

DRACHTEN - De zwemmers van de Kikker hebben een fantastische prestatie geleverd tijdens de Regionale Zomerkampioenschappen in Drachten. Tijdens deze wedstrijd op vrijdag, zaterdag en zondag zwemmen de beste zwemmers van de provincies Drenthe, Friesland en Groningen tegen elkaar.

De Kikker was vertegenwoordigd met 21 zwemmers verdeeld over deze drie dagen. Samen hebben ze in totaal 41 medailles (11 gouden, 16 zilveren en 14 bronzen) weten te winnen! Hiermee is de Kikker als tweede vereniging van Drenthe geeindigd op de ranglijst (ZPC Hoogeveen als eerste, proficiat!) en als vierde in het algemeen klassement van Drenthe, Friesland en Groningen.

Tevens zijn er meerdere clubrecords en vele PR's gezwommen. Ook het koningsnummer, de estafette over 100m in de vrijeslag, was GOUD voor de junioren; Darren Chen, Daniel Bots, Tycho Atanasov en David Anthonio!

De volgende zwemmers hebben zich weten te plaatsen voor dit evenement door het zwemmen van limieten:

David, Tycho, Chaira, Darren, Bryan, Frederique, Britt, Bob, Ingmar, Saranda, Lotte-Lynn, Dennis, Daniel, Myrthe, Larissa, Hanna, Madelon, Daohne, Leonie, Joske en Noa.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda