Waterpolotoernooi Moby Dick verwacht 2000 deelnemers

VEENOORD - In natuurbad De Zandpol in Veenoord wordt op zaterdag 2 en zondag 3 juli de 37e editie van het internationale Vechtstromen waterpolotoernooi gehouden.

Er doen meer dan honderd teams mee. De organisatie heeft weer een aantal spraakmakende verenigingen naar natuurbad De Zandpol gehaald. Naast Nederlandse teams doen er ploegen uit Engeland, België en Duitsland mee. De organisatie verwacht dat er tussen de 1500 en 2000 waterpoloërs aanwezig zullen zijn. Het evenement begint op vrijdagavond 1 juli met live muziek van de band Premium.

De organisatie is in handen van ZPC Moby Dick. De wedstrijden worden gespeeld in poules van het laagste tot het hoogste niveau van Nederland. De 115 teams zijn verdeeld in tien heren- en zes damespoules. Vanaf zaterdag 9.00 tot en met zondag 14.00 uur wordt er gespeeld om prijzen in natura. De belangstelling voor het gezellige en goed georganiseerde Moby Dick waterpolotoernooi is weer zeer groot. Toernooisecretaris Roy Withaar uit Nieuw-Amsterdam moest al in mei een opgavestop uitvaardigen

Door het toevoegen van een extra zevende veld konden er nog enkele ploegen worden toegelaten.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda