“Passie voor water “ is weer terug bij zpc Moby Dick ……

SCHOONEBEEK - zpc Moby Dick uit Schoonebeek en NwAmsterdam/ Veenoord heeft al vele jaren een passie voor zwemmen nav de sterke terugloop bij de zwemafdeling afgelopen seizoen werd gekozen voor een nieuwe slogan : “Heel Holland zwemt”


In ons waterrijke landje verdrinken nl. jaarlijks nog steeds te veel kinderen en ouderen. Uit onderzoek blijkt ook dat vele kinderen pas z.g. zwemveilig zijn als ze de diploma’s A ; B en C hebben gehaald. Jonge kinderen hebben echter na vele maanden zwemles niet altijd een even goed beeld van hoe leuk is zwemmen bij een vereniging is, als er voor een nieuwe sport gekozen moet worden.

Sommige mensen zwemmen graag omdat het zo gezond is, of gezellig of doen het gewoon om lekker te relaxen.
Weer een ander traint heel fanatiek, doet mee aan zwem – waterpolowedstrijden en gaat echt voor de medailles. Zwemmen is een sport voor elk wat wils dus! Zwemmen is echt supergezond, erg goed voor je algemene gezondheid en de kans op blessures bij het beoefenen ervan is erg klein.

Bij zpc Moby Dick uit Schoonebeek e.o. kun je kiezen voor : Zwemmen – Waterpolo en Trimzwemmen….
Ook als ouder( e) moet je je anno 2016 toch ook zeker afvragen of je eigenlijk ook wel fit/ vaardig genoeg bent om te zwemmen.

Nieuwsgierig ? Of wil je mee ( r ) doen ??
Nieuwe jeugd leden kunnen iedere zaterdag morgen vanaf 9.30 uur bij MD terecht in zwembad de Slagen, De Slagen 9 in Schoonebeek. De MD zwemafdeling is sinds augustus weer volop in training/opbouw onder de bezielende leiding van de nieuwe zwemtrainster Ria Heugens.

De trainingstijden zijn woensdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur en zaterdagmorgen van 8.30 uur tot 9.30 uur, hierna is de pupillen waterpolotraining olv Bart Pool. De MD trimgroep zwemt al jaren elke woensdagavond van 20.00 uur tot 20.45 uur. Zij zwemmen en onderhouden alle zwemslagen en meer, onder leiding van een deskundige trainer.

Al weer een aantal jaren geleden is de zpc Moby Dick met haar waterpoloafdeling een startgemeenschap aangegaan met de Plons uit Coevorden. Met succes, want er wordt momenteel met maar liefst 9 teams deelgenomen aan KNZB competities. De waterpolotrainingen vinden in Schoonebeek plaats op de woensdag- en vrijdagavond van 21.00- 22.00 uur In Coevorden wordt bovendien nog op de dinsdag en donderdagavond getraind.
U kunt natuurlijk ook even kijken op de MD website : www. zpcmobydick.nl

Zpc Moby Dick heeft geen ledenstop, dus kom gewoon eens langs om 3 x gratis mee te trainen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda