Zwemmen/Waterpolo

39e Moby Dick’s Waterpolotoernooi weer geslaagd

ZANDPOL - Vele honderden waterpoloers uit binnen en buitenland waren het afgelopen weekend weer te gast op het internationale Moby Dick Vechtstromen waterpolotoernooi. Het internationale Moby Dick waterpolotoernooi is uitgegroeid tot Nederlands grootste waterpolotoernooi en wordt zeer gewaardeerd in waterpololand.
Reageer!

Brons voor De Kikker op NK

EMMEN - Soms heb je in de sport van die onverwachte verrassingen. Zoals een promotie van Emmen naar het walhalla van het vaderlandse voetbal. Om maar een voorbeeld te noemen. Ook waterpoloclub De Kikker in Emmen werd dit weekend verrast. Normaal gesproken gaan titels en medailles in het waterpolo altijd naar clubs en teams van hoofd en soms eersteklassers .
Reageer!

Gerjan Berends succes op NK Zwemmen

HEERENVEEN - Dit weekend waren de minioren kampioenschappen in Heerenveen Gerjan Berends van Moby Dick in Schoonebeek had zich geplaatst voor maar liefst 3 afstanden, de 100 school, 100 vrij en de 100 rug. Gerjan ( geboren 2009) moest de strijd aangaan in de leeftijdscategorie minior 3en 4 ( geboren 2009 en 2008 ).
Reageer!

Esta/de Kikker geen kampioen.

ASSEN - Het was op papier een spannende avond voor de mannen van Esta/de Kikker. Bij puntverlies van concurrent Orca in Meppel en zelf winst in Assen tegen Aqua68 was het kampioenschap een feit. Helaas het mocht niet zo zijn. De Kikker won de wedstrijd in Assen overduidelijk met 2-19 van het al gedegradeerde Aqua maar de mannen van Orca wonnen ook en dus werden de Emmer combiclub voor de derde keer op rij veroordeeld tot een ondankbare tweede plek in de landelijke derde klasse.
Reageer!

Moby Dick leden behalen goed resultaat tijdens 1 uurs race zwemmen

HOOGEZAND - Het was een drukt van belang in t prachtige sportcomplex de Kalkwijk in Hoogezand Thuisclub Zpc de Inktvis organiseerde er haar jaarlijks 1 uurs stafette. Een van de grootste zwemestafette wedstrijden van Noord Nederland. Ruim 85 team met vele honderden zwemmers legden non stop 12 uur van s morgens 9.00 tot 21.00 uur hun baantjes af. Ieder uur kwamen er nieuwe frisse zwemmers aan de start die in 60 minuten tijd mochten proberen om zoveel mogelijk meters af te leggen.
Reageer!

De Kikker blijft winnen

GRONINGEN - Eindelijk heft de Kikker op de ranglijst dan de eerste plaats in de derde klasse C overgenomen van het Leeuwarder Orca. De friezen hadden een weekend vrij en de Emmer poloërs wonnen hun uit wedstrijd tegen de Groninger studenten met maar liefst 8-19. Maar makkelijk ging het niet. De studs gaven lang goed tegenpartij en kwamen in de derde periode nog gevaarlijk dicht bij (8-9).
Reageer!

De Kikker wint met monster score van Proteus.

EMMEN - Als je de supporters uit Twello mocht geloven waren de poloërs van hun club met een goed gevoel afgereisd naar Emmen voor de wedstrijd tegen de Kikker. Ze hadden immers thuis met één goal verschil verloren. Niets bleek minder waar de Emmer/Ter Apel/Stadskanaal combinatie (ESTA) spelend onder de Kikker liet de gasten geen moment in de wedstrijd komen en na vier keer zeven minuten stond er maar liefst 26-8 op het scorebord.
Reageer!

De Kikker voor even koploper.

TWELLO - De Kikker was zaterdagavond even koploper in de derde klasse C van de waterpolocompetitie. De Emmer formatie won in Twello met maar liefst 8-20 van het laag geklasseerde VKC. En omdat Koploper Orca pas later op de avond hun wedstrijd speelden hadden beide ploegen even een gelijk aantal wedstrijden gespeeld en was de Kikker even de lijstaanvoerder.
Reageer!

De Kikker even koploper

TWELLO - De Kikker was zaterdagavond even koploper in de derde klasse C van de Waterpolocompetitie. De Emmer formatie won in Twello met maar liefst 8-20 van het laag geklasseerde VKC. En omdat Koploper Orca pas later op de avond hun wedstrijd speelden hadden beide ploegen even een gelijk aantal wedstrijden gespeeld en was de Kikker even de lijstaanvoerder.
Reageer!

De Kikker wint in eenzijdige wedstrijd in Meppel van de Reest

MEPPEL - De waterpolomannen van de Kikker hebben zaterdagavond hun competitiewedstrijd tegen de Reest met opvallend veel gemak gewonnen. Vanaf de eerste minuut had coach Oleg Grooten zijn ploeg op scherp staan en in mum van tijd stond er door doelpunten van aanvoerder Ralf Luycx en topscorer Paul Kersten 0-2 op het scorebord.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda