"De Zwaoi" zet zwemmers in het zonnetje

VALTHERMOND - Thea Drenth, Annie Pinkster en Alie Vondel alle drie uit Valthermond hebben vrijdagavond tijdens de laatste dag van de zwemvierdaagse in het openluchtzwembad "De Zwaoi" in Valthermond op feestelijke wijze hun medaille in ontvangst genomen. "De drie dames deden voor de 35e keer mee aan de zwemvierdaagse en dat was voor het openluchtzwembad "De Zwaoi" reden genoeg om de dames eens in het zonnetje te zetten "aldus Fennie Fuller hoofd van zwembad "De Zwaoi".

De dames werden daarom vrijdagavond op verrassende wijze door een limousine met chauffeur van huis opgehaald en naar het zwembad aan het Noorderdiep gebracht. Bij het zwembad werden de drie op feestelijke wijze met champagne onthaald, waarna ze door Fennie Fuller hun 35e medaille kregen uitgereikt.

De 35e zwemvierdaagse is volgens Fennie Fuller mede door het prachtige weer tot ieders tevredenheid zeer succesvol verlopen. Dit jaar deden er 200 deelnemers mee, dat zijn er 50 meer dan vorig jaar. Alle dagen waren er in en rondom het zwembad activiteiten voor jong en oud georganiseerd. (Foto's Martin Zaagman)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda