ALGEMEEN

Drie Koningen Wandeling Veenloopcentrum groot succes

WEITEVEEN - Het was zondagmiddag druk in het Bargerveen rondom Weiteveen. Meer dan 700 wandelaars hadden zich aangemeld voor deze wandeling door de prachtige natuur. De wandelaars konden kiezen tussen de afstanden 6 en 8 kilometer. Er was er koffie, chocolademelk en snert en ze konden genieten van de Moorbloazers uit Nieuw Schoonebeek en accordeonist Jos Mensen.
Reageer!

Boksen met Parkison

EMMEN - Boksen met Parkinson? Dat kan in Emmen in het gymlokaal aan de Oosterstraat bij bokstrainer Kees Schadenberg.
Reageer!

Genomineerden Cultuurprijs bekend

EMMEN - De afgelopen periode heeft iedereen kandidaten kunnen voordragen voor de Cultuurprijs 2019. Dit heeft maar liefst 19 aanmeldingen opgeleverd. De jury heeft hieruit vier genomineerden voor deze prijs gekozen. Wij stellen ze graag, in willekeurige volgorde, aan u voor:
Reageer!

Elly Menzen Clubheld van het jaar??.

KLAZIENAVEEN - Clubheld van het jaar. Ben ik dat... Voel ik me zo... Nee zeker niet, mijn club is meer de held in mijn ogen. Vanaf 2017 al was onze vereniging bezig met voorbereidingen voor een evt. WK sjoelen in Emmen. We stonden reserve voor als Duitsland niet een goede locatie zou vinden voor het jaar 2019. Het was dus vanaf het begin alle hands on deck voor ons.
Reageer!

Historische avond Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Historisch Klazienaveen organiseert op donderdag 14 november de jaarlijkse historische avond in de kantine van het Esdal College. De avond begint om 19.00 uur. De ingang is via de bibliotheek, deze deur is vanaf 18.30 uur geopend. Deze historische avond wijkt in alles af van de tot dusver gehouden historische avonden. Centraal op deze avond staan 8 (oud) Klazienaveners die worden ge�¯nterviewd door Henk Kuhl (oud RTV Drenthe).
Reageer!

Historische avond Klazienaveen op donderdag 14 november

KLAZIENAVEEN – Historisch Klazienaveen organiseert op donderdag 14 november de jaarlijkse historische avond in de kantine van het Esdal College. De avond begint om 19.00 uur. De ingang is via de bibliotheek, deze deur is vanaf 18.30 uur geopend. Deze historische avond wijkt in alles af van de tot dusver gehouden historische avonden. Centraal op deze avond staan 8 (oud) Klazienaveners die worden geïnterviewd door Henk Kuhl (oud RTV Drenthe). De interviews worden ondersteund door tal van historische foto's van Klazienaveen.
Reageer!

Voordrachtwedstrijd in Drents dialect

EMMEN - Op vrijdag 8 november 2019, zal in ”ATLAS-theater” Emmen weer een voordrachtwedstrijd in Drents dialect worden gehouden. Aaanvang 19.00 uur; toegang gratis. Wie gaat er vrijdag 8 november 2019 ’s avonds met de Grada Eding-Askes prijs naar huis? Ook dit jaar wordt door de Drentse Vereniging ’t Aol’ Volk voor de jeugd t/m 16 jaar weer een voordrachtwedstrijd in Drents dialect gehouden.
Reageer!

Veel belangstelling voor Modelspoorbeurs MSC Emmen

EMMEN – De Modelspoorwegclub Emmen, MSC Emmen organiseerde afgelopen zaterdag weer de jaarlijkse Modelspoorbeurs van Zuid-Oost Drenthe! In het Fletcher Hotel-Restaurant te Emmen. Ook deze keer was er weer veel te bekijken, waaronder naast de meer dan 100 meter spoorwegmateriaal, een aantal mooie modulebanen in verschillende schalen en spoorbreedtes, diorama’s en demonstratie digitale besturing, etc.
Reageer!

Beste Inwoners van de gemeente Emmen

EMMEN - Wij als burgers, middenstand en sportverenigingen van de gemeente Emmen zijn samen heel trots op onze gemeente MM deze steeds mooier wordt. Kijk wat er allemaal al gerealiseerd is en nog gerealiseerd wordt. Als dank hebben wij gemeend eens gezamenlijk (kosten voor ondernemend Emmen) een gebaar van trots terug te geven. Trots op de mooiste rotonde gemeente Emmen.
Reageer!

Peter Boonstra en Janiek Arend plastic ambassadeurs

EMMEN - Sinds dit jaar staat er een grote oranje PET fles voor de ingang van snackbar de Bikbar aan het Marktplein in Emmen. Inititatiefnemers Peter Boonstra (eigenaar) en Janiek Arends zamelen hier met een speciaal doel plastic flesjes in.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda