ALGEMEEN

Gemengde gevoelens voor het Husqvarna SKS Racing NL team na ONK in Oss

WAALWIJK - Boyd van der Voorn en Danny van den Bosse van het Husqvarna SKS Racing NL team hebben in de voorlaatste wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap in Oss een goede snelheid laten zien. Echter beide rijders werden geplaagd door matige starts en valpartijen waardoor ze niet de resultaten wisten te behalen die er aan de hand van hun snelheid wel in hadden moeten kunnen zitten.
Reageer!

Spacetime Layers voor het onderwijs

ASSEN - Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en worden graag uitgedaagd om zich nieuwe dingen eigen te maken. Dit kan nu met het nieuwe educatieve project Spacetime Layers waarmee kinderen wandelroutes en mysterytours kunnen maken. Stichting Kunst & Cultuur ontwikkelde een handleiding die alle scholen in Groningen en Drenthe ontvangen om met de app aan de slag te gaan, bijvoorbeeld tijdens de kinderboekenweek of 75 jaar vrijheid.
Reageer!

Vrijwilligersdag Koester Drenthe voor vrijwilligers in de erfgoed-, kunst- en natuursector

ASSEN - Met regelmaat vinden in Drenthe kunstactiviteiten plaats in de natuur of op erfgoedlocaties. Drenthe weet zich hiermee meer en meer te onderscheiden ten opzichte van de rest van Nederland. Denk bijvoorbeeld aan de beeldenmanifestatie Into Nature, Festival der Aa in Schipborg of Folly Art in Norg. Bij alle activiteiten zijn vrijwilligers betrokken uit de erfgoed-, kunst- of natuursector.
Reageer!

Sportpark WKE'16 op slot na coronabesmettingen

EMMEN - WKE'16 heeft Sportpark Grote Geert per direct gesloten. Het bestuur van de Emmer voetbalclub heeft daartoe besloten nadat meerdere leden van de club besmet werden met het coronavirus."Bij meerdere leden is het vastgesteld, hoeveel het er zijn is nog niet duidelijk", zegt voorzitter Jannes Wolters. "Het was onverantwoord om niks te doen, en dus hebben we alles afgesloten nu. Er wordt niet getraind en er zijn geen wedstrijden. Dat was een logisch besluit."
Reageer!

Alleen blikschade bij kop-staart botsing

EMMEN – Even na 19.00 uur ontstond er donderdagavond op de Dordsestraat ter hoogte van het Meerveld een kop-staart botsing tussen twee personenauto’s. De personenauto die van achteren werd aangereden werd door de kracht via de middenberm op de andere weghelft gedrukt.
Reageer!

WijkKlikEmmerhout is op zoek naar vrijwilligers

EMMEN - We zijn vrijwilligers van WijkklikEmmerhout en we zijn op zoek naar andere vrijwilligers, die onze groep willen versterken. Personen, die ook op zoek zijn naar een uitdaging om onder andere mensen, die hulp nodig hebben te helpen. We zoeken vrijwilligers, die gemotiveerd zijn en hart hebben voor de zaak. Wij willen graag mensen hebben, die met kennis van zaken repareren en onderhoud plegen aan (desktop, laptop telefoons, randapparatuur enzovoort…).
Reageer!

De Zuidenvelder krijgt nieuw gezicht

EMMEN - Huis-aan-huis nieuwsblad De Zuidenvelder krijgt een nieuw gezicht. De krant verschijnt vanaf volgende week op het zogenaamde tabloidformaat, de helft van de huidige paginagrootte. Tegelijk wordt de lay-out opgefrist en komt er een gebruiksvriendelijke online-uitgave.
Reageer!

Emmen Centrum - Modeshow op hoog niveau

EMMEN - De nieuwste mode showen op 60 meter hoog? In Emmen Centrum kan het! Afgelopen zaterdag was de in aanbouw zijnde Hondsrugtoren de locatie voor de modeshow op hoog niveau??. Op hoog niveau dankzij de hoogte en op hoog niveau dankzij de prachtige kleding die in Emmen Centrum te vinden is.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda