ALGEMEEN

Bijzondere huisvesting Paradijsvogels aan Schietbaanweg

EMMEN - De gemeente Emmen is bezig met de aankoop van een kavel met woning aan de Schietbaanweg 15 in Emmen. Deze locatie is bedoeld voor de huisvesting van een groep van circa acht mensen die langdurig dakloos zijn en een huisvestingsvraag hebben waar tot nu toe geen aanbod voor is. Dewy Leal, wethouder Maatschappelijke Opvang en Welzijn: “Iedereen heeft recht op een dak boven het hoofd.
Reageer!

23, 24 en 25 maart a.s. Traditionele occasionshow Virena Autogroep in Emmen

EMMEN - De Virena Autogroep in Emmen, Kia dealer van Emmen, houdt op 23, 24 en 25 maart een traditionele occasionshow. â??We gaan goede tweedehandsauto s verkopen in alle prijsklassen, belooft Gerrie Buurke, vestigingsmanager van de vestigingen van de Virena Autogroep in Emmen en Winschoten. We showen goede en betaalbare auto s van alle merken. Zeer de moeite waard dus om een kijkje te komen nemen, zegt Buurke.
Reageer!

Sandra Strating treed op in Paviljoen CHO op Rensenparkt

EMMEN - Wegens een groot succes bij de Sportverkiezing Emmen, Het bestuur van CHO heeft voor zondag 19 maart a.s. Sandra Strating kunnen vastleggen voor een daverend optreden in het mooie Paviljoenvan CHO50+ op het Renspark in Emmen. Haar optreden begint om 14.30 uur en de entree is gratis! Iedreen is dus van harte welkom en naar verwachting zal het een mooie muzikale middag worden.
Reageer!

Genomineerden Lies van Urk prijs bekend

EMMEN - Internationale vrouwendag 8 maart 2023. Woensdagavond 8 maart reikt wethouder Guido Rink namens de gemeente Emmen de Lies van Urk Stimuleringsprijs Emancipatie uit. Voor deze prijs heeft de jury drie vrouwen genomineerd. Deze vrouwen zetten zich vrijwillig in voor de emancipatie of participatie van inwoners en zij hebben een voorbeeldfunctie.
Reageer!

Stef Paglia Trio in Cultureel Café De Amer

AMMEN - Op zaterdag 4 maart om 20:00 uur geeft het Stef Paglia Trio een concert in Cultureel Café De Amer in Amen. U zou Stef Paglia kunnen kennen als gitarist van The Bluesbones of van zijn samenwerking met Kaz Hawkins. Het door hem in 2017 opgerichte trio is geen onbekende naam in België en Nederland. Regelmatig treedt het trio op voor grote menigten.
Reageer!

???????? WIN WIN WIN ???????? kaartjes voor Bouke in Ziggo Dome

EMMEN - Lady s Burger aan de Minister Kanstraat 5 in Emmen verloot 4 kaarten voor The Tribute live in concert in de Ziggo Dome op zaterdag 22 april 2023, met in de hoofdrol onze geliefde BOUKE! Wil jij ook graag dit unieke concert bijwonen en BOUKE zien stralen in de Ziggo Dome dan maak jij nu kans om 2 kaartjes te winnen. Er worden 2 keer 2 kaartjes verloot.
Reageer!

Wielerflits weer voor met nieuws

WIELRENNEN - Ben je ondertussen al bijgekomen van het spectaculaire WK veldrijden? Dat er de twee dagen daarna geen wielrennen was, hielp daar wel goed bij. We hadden daardoor mooi de tijd om nog een terug te blikken op de strijd tussen Mathieu van der Poel en Wout van Aert. In de nieuwe WielerFlits Podcast blikken Maxim en Youri er nog eens op terug.
Reageer!

Scharrelkids – Pluizenbollen

SCHARRELKIDS = Uilen! Heb jij ze wel eens gezien? Sommige zien er uit als een schattige pluizenbol, maar zijn ze dat wel echt? Wat voor uilen zijn er zoal, waar leven ze enneh……, wat eten ze? Kom het bij ons ontdekken. Een uil braakt na het verteren zijn menu namelijk weer uit in een braakbal. En die gaan wij samen uitpluizen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda