JUBILARISSEN

Jubilarissen bij Sommer Schilderwerken

Ter afsluiting van het jaar 2018 hield Sommer Schilderwerken ook weer haar jaarlijkse kerstborrel op het bedrijf. Ook deze keer werden weer enkele jubilarissen in de schijnwerpers gezet voor hun jarenlange inzet voor het schildersbedrijf. Rob van Lienden(40 jaar), Harrie Oost (25 jaar) en Gerard Kocks(10 jaar). Hier onder enkele teksten die hen werden toegesproken op de Kerstborrel:
Reageer!

Echtpaar Pruim – De Vries 70 jaar getrouwd

NIEUW WEERDINGE – De eerste contacten waren er al sinds 1943 en nu ongeveer 75 jaar later is het groot feest aan de Ph. Lindenstraat in Nieuw Weerdinge in verband met het 70 jarig huwelijksfeest van Corrie de Vries en Jan Pruim.
Reageer!

Harm Jalving na 48 jaar schilderen met pensioen gaan

EMMEN – Het was afgelopen vrijdag een klein feestje in de kantine van SW Vastgoed Verbetering in Emmen. Medewerker Harm Jalving (65) gaat vanaf 7 december met een feestelijke bijeenkomst in Parc Sandur met pensioen.
Reageer!

Jacoba Wolters–Hars 100 jaar

EMMEN - Het was woensdagmorgen een komen en gaan in het appartement van Jacoba Wolters Hars in woon-, zorg- en welzijnscomplex Meerstede in Emmermeer. Coba, zoals haar roepnaam is, werd 100 jaar geleden geboren als dochter van de bekende bakker Hars in Klazienaveen Noord. In haar jonge leeftijd volgde zij een opleiding tot coupeuse/naaister.
Reageer!

Platina huwelijk in Dillehof in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN -?? Het was in de afgelopen week een beetje feest in het appartement van de familie Akkerman in Woon- en Zorgcentrum Dillehof in Klazienaveen. Precies 70 jaar geleden traden Arend Akkerman uit Klazienaveen en Geesje Tapper uit Erica in het gemeentehuis van Emmen in het huwelijk. Het sloot daarmee een verkeringstijd van ruim vier jaar af met elkaar het ja-woord te geven.
Reageer!

Diamanten echtpaar in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Afgelopen donderdag was het precies 60 jaar geleden dat Toon Gustin uit Weiteveen en Lennie Speller uit Barger Compascuum elkaar in het gemeentehuis van Emmen het ja-woord gaven. Daarmee werd een mooie verkeringstijd van ruim drie jaar afgesloten. Burgemeester Eric van Oosterhout kwam natuurlijk even langs om met het diamanten echtpaar kennis te maken.
Reageer!

Papierpropjes inleiding 65 jaar huwelijk

EMMEN - Aanstaande zaterdag is het precies 65 jaar geleden dat Tieme Idema en Johanna Epping, roepnaam Anna, elkaar in het gemeentehuis van Emmen het ja-woord hebben gegeven. Voor Eric van Oosterhout, burgemeester van Emmen, een goede redenen om de jubilarissen even met een bezoekje te vereren met de daarbij behorende presentjes en de felicitaties namens de gemeente Emmen.
Reageer!

Jannie Finke en Henk Veenstra vanaf hun 16e jaar bij elkaar

EMMEN - Op dinsdag 18 september aanstaande is het 65 jaar geleden dan de in Zandpol geboren Henk Veenstra en Jannie Finke elkaar het ja-woord gaven. Het echtpaar Veenstra-Finke kreeg twee dochters die voor vier achterkleinkinderen zorgden en er intussen ook al drie achterkleinkinderen zijn geboren waarvan de jongste net 10 maanden is.
Reageer!

Echtpaar De Jonge-Dijk 60 jaar een paar

EMMEN - Zowel Jan de Jonge (90) als Wilhelmina (roepnaam Willy) Dijk (80) werd in Emmer Compascuum geboren en trouwden op 20 september 1958 in het gemeentehuis in Emmen. Dat het stel uiteindelijk samen is gekomen is het gevolg van hun gezamenlijke liefde voor de muziek en zang.
Reageer!

Henk en Willie Piek: “Geven en nemen” is het motto van 60 jaar huwelijk

VEENOORD – Vandaag, woensdag 12 september is het precies 60 jaar geleden dat Henk Piek(81) en Willie Wiegers(79) elkaar het ja-woord gaven in het gemeentehuis van Sleen. Daarmee werd een verkering van ruim drie jaar bekroond met een huwelijk. Het paar ontmoette elkaar voor de eerste keer op de “veurstreek” in Nieuw Amsterdam.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda