JUBILARISSEN

Echtpaar Schulte al 60 jaar een goed stel

WEITEVEEN - Na een huwelijk van 60 jaar kan met recht worden gezegd: Dit is een goed stel??. Wij hebben het dan over Bennie Schulte(88) en Trina Borgman(85) die elkaar na een verkeringstijd van vijf jaar op 25 februari 1960 in het gemeentehuis van Schoonebeek het ja-woord gaven.
Reageer!

Grietje en Hendrik Lubbers delen al 60 jaar lief en leed

EMMEN – Afgelopen donderdag was het precies 60 jaar geleden dat Hendrik Lubbers en Grietje de Blaauw elkaar in het gemeentehuis van Emmen eeuwig trouw beloofden. Het echtpaar kreeg drie dochters, Alie, Truida en Joke en die zorgden op hun beurt weer voor 9 kleinkinderen en 9 achter kleinkinderen. Grietje de Blaauw werd op 16 maart 1934 in Emmer Erfscheidenveen als elfde kind in een veenarbeidersgezin met nog zeven zussen en drie broers.
Reageer!

Truus Peters en Berend Wesseling al 65 jaar een paar

KLAZIENAVEEN - Afgelopen woensdag was het voor Truus Peters en Berend Wesseling op de dag af precies 65 jaar geleden dat de twee elkaar het ja-woord gaven. Truus Peters werd op 11 maart 1934 in Zwartemeer geboren. Als jongste telg in het rijtje van twee broers en drie zusjes groeide zij op in een veenarbeiders gezin.
Reageer!

R.K. Kerk Weiteveen vierde een grandioos jubileumfeest.

WEITEVEEN - De R.K. kerk, O.L.V. Koningin van de Vrede te Weiteveen vierde 31 mei, 1 juni en 2 juni 2019 het 100-jarig jubileum van de kerk / parochie / geloofsgemeenschap. Vrijdag en zaterdag stonden in het teken van de presentatie van de film "Toen leeft nog!" Een film over de geschiedenis van de jubilerende kerk. De filmbeelden werden afgewisseld met verhalen over de historie en gebeurtenissen van kerk en dorp.
Reageer!

Go to the Midsummer Night Event in Odoorn

ODOORN/EXLOO -?? Het begon een aantal jaren geleden met een hardloopwedstrijd in de bossen en een klimwedstrijd naar de top van Poolshoogte in Odoorn. De Schutrups Midsummer Night Run is dit jaar een uniek 24 uurs evenement geworden met de genoemde Run, de Hillclimb en nieuw het Yoga Event en de Midsummer Walk. En dat allemaal op 21 en 22 juni. Woordvoerder Evelyn Steenbergen praat enthousiast over het evenement. ??De inschrijving is al geopend en we zien steeds meer aanmeldingen.
Reageer!

Johanna Schnieders en Herman Conen vonden elkaar wel leuk

KLAZIENAVEEN – Na ongeveer twee jaar verkering namen Herman Conen(82) uit Weiteveen en Johanna Schnieders(80) uit Erica de stap om definitief met elkaar het leven te delen. Tot op de dag van vandaag hebben de twee daar nooit één moment spijt van gehad. Johanna: ,,Op de “sikkenmarkt” tussen de bruggen in Klazienaveen kwamen wij elkaar tegen en toen dacht ik van daar wil ik wel een keer mee op stap”. Dezelfde gedachten kreeg ook Herman, die in militaire dienst was, op dat moment en nam het initiatief:
Reageer!

Zonnebloemafdeling Emmer Compascuum huldigt jubilarissen

EMMER COMPASCUUM –Tijdens een speciale bijeenkomst van de Zonnebloem afdeling Emmer Compascuum in de Woonboot van Nelus en Leentje in Emmer Erfscheidenveen werd drie vrijwilligers in het zonnetje gezet.
Reageer!

Corry en Klaas 60 jaar gelukkig getrouwd

EMMEN - Afgelopen zondag vierden Klaas de Jonge en Corry Idema hun 60-jarig huwelijksfeest dat op 19 mei 1959 werd voltrokken in het gemeente huis in Emmen. Zij keken terug op een periode waarin het paar twee zonen kreeg en de familie groeide met 6 kleinkinderen en 1 achterkleinkind. Klaas de Jonge werd op 29 mei 1933 samen met een broertje al tweeling geboren in een veenarbeiders gezin met nog twee broers en twee zussen.
Reageer!

Albert Huizingh(88) en Antje Bartelds(83) 60 jaar een echtpaar

ROSWINKEL-?? Afgelopen donderdag kregen Albert en Antje Huizingh burgemeester Eric van Oosterhout op de koffie naar aanleiding van hun 60-jarige huwelijk. Daaraan voorafgaande hadden de twee maar liefst vijf jaar verkering. Albert Huizingh werd in Ter Apel geboren in een gezin van zes kinderen en was eigenlijk zijn hele leven een bankwerker die begon bij Werkland BV en daarna tot aan zijn pensioen bij de Norit in Klazienaveen.
Reageer!

Joop de Haas en Sietske Benjamins 60 jaar getrouwd

KLAZIENAVEEN - Joop de Haas( 85) en Sietske Benjamins(82) vierden afgelopen zondag hun 60-jarig huwelijk. Terwijl Joop in Klazienaveen het levenslicht zag kreeg het in Zwartemeer wonende echtpaar de Haas-Benjamins op 7 juni 1936 in het ziekenhuis in Groningen een dochter die de naam Sietske mee kreeg.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda