JUBILARISSEN

Echtpaar De Vries-Rog 65 jaar getrouwd:

NIEUW AMSTERDAM - Op zaterdag 10 april is het precies 65 jaar geleden dat Jan de Vries(89) en Atie Rog(87) elkaar het ja-woord hebben gegeven. Jan de Vries en Atie Rog ontmoette elkaar tijdens zijn diensttijd in den Haag op de boulevard in Scheveningen. Jan die werd geboren in Assen groeide op in Vries en Atie zag in Scheveningen het levenslicht en groeide daar ook op. Na zijn diensttijd ging Jan terug naar Vries en kreeg een baan als boekhouder in Assen.
Reageer!

Echtpaar Hofman delen al 65 jaar lief en leed

NIEUW WEERDINGE - Op woensdag 10 maart, morgen dus, zijn Wiepie Duursma en Hennie Hofman 65 jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt en hebben tot aan de dag van vandaag nog steeds een behouden vaart. Hennie, die werd geboren op de Tramwijk als derde in een gezin met nog drie broers en vier zussen. Hennie kende Wiepie al van schooltijd af, want hij was bevriend met haar broer Job. Heel langzaam begonnen de twee gevoelens voor elkaar te krijgen en op een bepaald moment tijdens het stappen sloeg de vonk wederzijds over.
Reageer!

Anne Smit en Hennie Akker genieten na 65 jaar nog steeds van elkaar

EMMEN - Morgen, woensdag 10 maart, is het precies 65 jaar geleden dat Anne Akker en Annie Smit elkaar in het gemeentehuis van Emmen elkaar het ja-woord gaven. De twee leerden elkaar kennen in het stamcafé van Anne, het toenmalige café Boshuis aan de Boslaan in Emmen. Het was een beetje liefde op het eerste gezicht en na een korte verkering besloten de twee om te gaan trouwen en gingen wonen bij de ouders van Annie, maar kreeg een woning aan de Doctor L.J.F. Janssenstraat waar het 52 jaar bleef wonen.
Reageer!

Geen groot feest bij 60-jarig huwelijk Coby en Jaap Schoorl

EMMEN - Gisteren, maandag 1 maart, vierden Coby Swarts(81) en Jaap Schoorl (89) samen in hun appartement aan de Laan van de Eekharst in Emmen op sobere wijze hun 60-jarig huwelijk. Door de coronaregels is alles uitgesteld naar 9 oktober aanstaande, want dan kan gelijk de 90e verjaardag van Jaap worden gevierd. Het huwelijk werd voltrokken in Rijswijk, de geboorteplaats van Coby en het paar ging daarna wonen in Amersfoort, waar Jaap het levenslicht zag.
Reageer!

Roelf en Trijntje bijna 70 jaar samen

EMMEN - Afgelopen dinsdag was het na een verkeringstijd van vier jaar precies 65 jaar geleden dat Roelf Pater en Trijntje Pieters elkaar in het gemeentehuis uit Vries het ja-woord hebben gegeven en Leek gingen wonen. De eerste ontmoeting tussen de twee vond plaats tijdens een dansavond op de zondagavond voorafgaande aan de jaarlijkse Zuidlaardermarkt.
Reageer!

Dansavond brengt Trijn Wilting (80) en Albert Engbers (82) bij elkaar

EMMEN/WACHTUM - Het was even gissen welke burgemeester er zou komen op de 60-jarige huwelijksdag van Trijn Wilting en Albert Engbers. Het jubilerende echtpaar leeft al enige tijd gescheiden. Door mobile problemen heeft Albert Engbers sinds begin dit jaar een vast onderkomen in zorgcentrum Valkenhof in De Rietlanden terwijl echtgenote Trijn nog gewoon in het ouderlijk huis in t Haantje woont.
Reageer!

Joke Maatje-Lubbers 40 jaar koorlid

WEITEVEEN - Zaterdagmiddag gingen een leden van het koor Melody in Weiteveen en Schoonebeek op pad om Joke Maatje-Lubbers bij haar huis te verrassen. Maar liefst 40 jaar maakt de Weiteveense al deel uit van een koor. Het begon allemaal in het kerkkoor en sinds vijf jaar maakt ze als sopraan deel uit van Melody.
Reageer!

Paleis Noordeinde basis van 60 jaar huwelijksgeluk

EMMEN - Tijdens een bazar in de grote zaal van Paleis Noordeinde, de huidige werkplek van Koning Willem Alexander, werd de basis gelegd voor een huwelijk die zondag 13 december al 60 jaar heeft stand gehouden. Maarten Wijntje (82) en Dinie Sprokkereef(81) troffen elkaar daar als vrijwiliggers bij een bazar voor de Baptistenkerken in Den Haag.
Reageer!

Tijdens dansen werden Joop en Tecla Robben een stel

KLAZIENAVEEN - Vandaag, donderdag 8 oktober beeindigden Joop Robben uit Barger Compascuum en Tecla Sijbom uit Weiteveen precies 65 jaar geleden hun verkeringstijd van drie jaar, waarin hij ook nog de dienstplicht vervulde, met een ja-woord in het gemeentehuis van Emmen. De twee trokken in bij de ouders van Tecla tot dat ze woning aan de Derksweg konden betrekken. Daarna woonde het paar ruim 35 jaar aan de Meridiaan, maar wonen nu alweer 17 jaar in een appartement in het centrum van Klazienaveen.
Reageer!

Liefde op het eerste gezicht zorgt voor 60 jaar huwelijk

EMMEN - Emmens burgemeester Eric van Oosterhout was vanmorgen al vroeg op pad om in verzorgingstehuis De Schans het echtpaar Schuler-Steenkamp te feliciteren met hun 60-jarige huwelijk. Naast een boeket bloemen had Emmens eerste burger ook een fotoboek en een kopie van de originele trouwakte. Deze werd 60 jaar geleden door een aantal personen tijdens de huwelijksvoltrekking ondertekent in het gemeentehuis van Sellingen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda