JUBILARISSEN

Gerrit van Oosten en Geessien Scholten 65 jaar getrouwd.

NIEUW-WEERDINGE – Vanmorgen bracht locoburgemeester Jisse Otter namens de gemeente Emmen een bezoek aan het echtpaar Van Oosten in Nieuw Weerdinge. Hij bracht de felicitaties over naar aanleiding van hun 65-jarig huwelijk van het Gerrit en Gessien door ook al een felicitatie mochten ontvangen van Koning Willem Alexander en van de provincie Drenthe.
Reageer!

Willem Jager en Corrie de Vries 60 jaar getrouwd

NIEUW AMSTERDAM – Het was een toevallige ontmoeting op de “veurstreek” in Nieuw Amsterdam tussen Willem Jager en Corrie de Vries ruim 60 jaar geleden die een huwelijk tot gevolg had. Klopt…..zegt Willem Jager. ,,Zij was op de fiets en toen heb ik de pakjesdrager gepakt en tegen haar gezegd, ik laat je niet eerder los dan wanneer ik jou naar huis heb gebracht vanavond”. Was een gevoel die van beide kanten wel aansloeg en een begin werd van iets moois. Op 8 maart 1957 gaven de twee elkaar op 23-jarige leeftijd het Ja-woord en tot op de dag van vandaag is die belofte niet verbroken. Het paar kreeg drie dochters en een zoon. Op het feest dat aanstaande zondag zal plaatsvinden in “De Welput” in Nieuw Amsterdam zullen ook de zeven kleinkinderen en vier achterkleinkinderen samen met familieleden en vrienden dit heuglijke feit gaan vieren.
Reageer!

Wil en Camiel Vereecke 65 jaar getrouwd

EMMEN – Het werd maandagmiddag in woonzorgcentrum De Holdert een klein feestje voor het echtpaar Wil en Camiel Vereecke. Het echte feest zal pas in mei plaatsvinden volgens Camiel Vereecke. ,,Op 27 februari 1952 zijn wij voor de wet getrouwd omdat wij anders geen woning kregen. In mei volgde toen de kerkelijke inzegening en was het echt compleet”. .
Reageer!

Diamanten echtpaar in Barger Oosterveld.

BARGER OOSTERVELD - Afgelopen zondag was het bij de familie Peter aan de Splitting in Barger Oosterveld groot feest. Precies 60 jaar geleden deden Jan Geert Peter en Lenie Grol elkaar de huwelijksbelofte. Locoburgemeester Bouke Arends was daarom woensdagmiddag te gast bij de het diamanten echtpaar om ook namens de gemeente Emmen de felicitaties over te brengen.
Reageer!

Echtpaar Gortmaker-Kroeze 70 jaar getrouwd

EMMEN – Woensdagmiddag was het groot feest in de grote zaal van verzorgingstehuis De Schans. Het echtpaar Gortmakers-Kroeze vierde samen met hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen hun 70 jarig huwelijksfeest.
Reageer!

Echtpaar Gortmaker-Kroeze 70 jaar getrouwd

EMMEN – Woensdagmiddag was het groot feest in de grote zaal van verzorgingstehuis De Schans. Het echtpaar Gortmakers-Kroeze vierde samen met hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen hun 70 jarig huwelijksfeest. .
Reageer!

Jubilaris 't Aol' Volk

NOORD SLEEN - Zaterdag 22 oktober 2016 had de Drentse Vereniging ’t Aol’ Volk in Noord-Sleen haar jaarlijkse avond voor alle actieve medewerkers.
Reageer!

Koninklijke onderscheiding voor Lambert Jan de Jonge

BARGER OOSTERVELD - Woensdagavond reikte locoburgemeester Bouke Arends een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer Lambert Jan (roepnaam Jan) de Jonge uit Emmer-Compascuum. Hij werd, tijdens de jaarvergadering van de EHBO afdeling Barger Oosterveld flink verrast toen de loco-burgemeesterBouke Arends met zijn familieleden en bekenden de vergaderzaal binnen kwamen. Naar aanleiding van zijn 50-jarig jubileum bij de EHBO-vereniging, werd hij bij Koninklijk besluit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau..
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda