POLITIEK

21 juni: Jeugdparlement in Emmen

EMMEN - Woensdag 21 juni vindt editie 2017 van het unieke project ‘Jeugdparlement Emmen’plaats.
Reageer!

Wakker Emmen stelt vragen over aanleg en onderhoud speeltuinen

KLAZIENAVEEN - Wakker Emmen wil dat het college van B&W het onderhoud van speeltuinen c.q. speelvoorzieningen goed gaat bekijken. Vorig jaar is er bijna 400.000 euro extra beschikbaar gesteld voor het aanleggen van speeltuinen c.q. het vervangen van speelvoorzieningen.
Reageer!

Workshops Vrouwen in de Drentse politiek

ASSEN - Hoe werf je als politieke partij geschikte kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 en de provinciale verkiezingen in 2019? En wat is er nodig om zelf politiek actief te worden? Deze en andere vragen stonden op dinsdag 23 mei centraal tijdens twee workshops, georganiseerd door de provincie Drenthe en ProDemos.
Reageer!

PVDA VRAAGT EXTRA AANDACHT VOOR FIETSOVERSTEEK DORSDSESTRAAT

EMMEN – De gemeenteraadsfractie van de Partij van de Arbeid in Emmen vraagt vanavond extra aandacht voor een veilige fietsoversteek Dordsestraat ter hoogte van de wijk Bargermeer/Meerveld. Op de agenda van de gezamenlijke commissievergadering staat de tussentijdse evaluatie van het Gemeentelijk Verkeers- en Vervoerplan kortweg GVVP.
Reageer!

Wakker Emmen blij met ontwikkeling centrumgebied Zwartemeer

ZWARTEMEER – Wakker Emmen wil dat het college van B&W de plannen van de dorpsraad Zwartemeer ondersteunt. Vanuit de dorpsraad is een plan ontwikkeld om het centrum rondom dorpshuis De Meerstal te vernieuwen.
Reageer!

Wakker Emmen wil opknapbeurt voor oude marktplein Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - De fractie van Wakker Emmen wil dat het marktplein in Klazienaveen aangepakt gaat worden. Het huidige marktplein is gedateerd en volgens de partij nodig toe aan een opknapbeurt. Het terrein wordt gebruikt als parkeerterrein, maar ook voor evenementen.
Reageer!

HENK KROL NAAR ASSEN

ASSEN - Op 6 maart a.s. zal lijsttrekker Henk Krol Assen bezoeken. Hij zal in Assen in gesprek gaan met eenieder die meer wil weten over het programma van 50PLUS.
Reageer!

Lijst 16 lijstaanvoerders Thierry Baudet en Theo Hiddema bezoeken Emmen

EMMEN - Op dinsdag 7 maart zullen FVD-lijstaanvoerders Thierry Baudet en Theo Hiddema de stad Emmen bezoeken in het kader van hun verkiezingstournee. Forum voor Democratie (FVD) doet mee aan de Tweede Kamer verkiezingen op 15 maart aanstaande. Eind september 2016 heeft Baudet aangegeven met zijn politieke denktank mee te gaan doen aan de verkiezingen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda