POLITIEK

Europese successen voor Emmen

EMMEN - Steden en regio’s grijpen steeds vaker de kans om een belangrijke rol te spelen in de ontwikkeling van Europees beleid. Zo is mede dankzij het vernieuwende samenwerkingsprogramma SEREH tussen Emmen en Haren (DLD) de Europese energiewetgeving gewijzigd om nog beter grensoverschrijdend te kunnen samenwerken. De lobby vanuit Emmen richting Brussel blijkt steeds succesvoller.
Reageer!

Wakker Emmen wil duidelijkheid over de Ermerweg

EMMEN - Wakker Emmen wil duidelijkheid van het college van B&W over de definitieve oplossing voor de Ermerweg. Er loopt een proces om te komen tot een oplossing, maar dat duurt al enige maanden. Wakker Emmen was vanaf het eerste moment al kritisch op de afsluiting van de Ermerweg.
Reageer!

21 juni: Jeugdparlement in Emmen

EMMEN - Woensdag 21 juni vindt editie 2017 van het unieke project ‘Jeugdparlement Emmen’plaats.
Reageer!

Wakker Emmen stelt vragen over aanleg en onderhoud speeltuinen

KLAZIENAVEEN - Wakker Emmen wil dat het college van B&W het onderhoud van speeltuinen c.q. speelvoorzieningen goed gaat bekijken. Vorig jaar is er bijna 400.000 euro extra beschikbaar gesteld voor het aanleggen van speeltuinen c.q. het vervangen van speelvoorzieningen.
Reageer!

Workshops Vrouwen in de Drentse politiek

ASSEN - Hoe werf je als politieke partij geschikte kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 en de provinciale verkiezingen in 2019? En wat is er nodig om zelf politiek actief te worden? Deze en andere vragen stonden op dinsdag 23 mei centraal tijdens twee workshops, georganiseerd door de provincie Drenthe en ProDemos.
Reageer!

PVDA VRAAGT EXTRA AANDACHT VOOR FIETSOVERSTEEK DORSDSESTRAAT

EMMEN – De gemeenteraadsfractie van de Partij van de Arbeid in Emmen vraagt vanavond extra aandacht voor een veilige fietsoversteek Dordsestraat ter hoogte van de wijk Bargermeer/Meerveld. Op de agenda van de gezamenlijke commissievergadering staat de tussentijdse evaluatie van het Gemeentelijk Verkeers- en Vervoerplan kortweg GVVP.
Reageer!

Wakker Emmen blij met ontwikkeling centrumgebied Zwartemeer

ZWARTEMEER – Wakker Emmen wil dat het college van B&W de plannen van de dorpsraad Zwartemeer ondersteunt. Vanuit de dorpsraad is een plan ontwikkeld om het centrum rondom dorpshuis De Meerstal te vernieuwen.
Reageer!

Wakker Emmen wil opknapbeurt voor oude marktplein Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - De fractie van Wakker Emmen wil dat het marktplein in Klazienaveen aangepakt gaat worden. Het huidige marktplein is gedateerd en volgens de partij nodig toe aan een opknapbeurt. Het terrein wordt gebruikt als parkeerterrein, maar ook voor evenementen.
Reageer!

HENK KROL NAAR ASSEN

ASSEN - Op 6 maart a.s. zal lijsttrekker Henk Krol Assen bezoeken. Hij zal in Assen in gesprek gaan met eenieder die meer wil weten over het programma van 50PLUS.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda