GEMEENTE EMMEN

Geef uw mening en win een fiets!

EMMEN - Hoe krijgen we meer Emmenaren op de fiets? Hoe wordt fietsen in de gemeente comfortabeler en veiliger? Hoe geven we ruimte aan nieuwe fietsontwikkelingen zoals e-bikes? En hoe combineren we de fiets optimaal met het Openbaar Vervoer? De gemeente vraagt u om mee te denken hoe Emmen een nog betere fietsgemeente kan worden. Deel uw mening vóór 25 september op gemeente.emmen.nl/heel-emmen-fietst en maak kans op een fiets ter waarde van €1.000,-!
Reageer!

Europese successen voor Emmen

EMMEN - Steden en regio’s grijpen steeds vaker de kans om een belangrijke rol te spelen in de ontwikkeling van Europees beleid.
Reageer!

Zwemkampioene Saranda Hofstra in de Bloemen

EMMEN - Zwemster Saranda Hofstra is maandagmiddag door wethouder Bos gehuldigd voor haar nationale zwemtitel. Die veroverde de 20-jarige tijdens de Nederlandse kampioenschappen voor Master zwemmers op de 50 meter rugslag. Tevens won zij drie zilveren en een gouden medaille. Saranda kwam uit voor de zwemvereniging De Kikker in Emmen.
Reageer!

Regenbooggemeente Emmen

EMMEN - De Internationale Dag tegen Homofobie vindt ieder jaar plaats op 17 mei. Deze dag is door de kerngroep LHBT Emmen uitgekozen om het startdocument â
Reageer!

Syrische vrouwengroep wint ‘t Emmer doempie van ’t jaor! 2017

EMMEN - Donderdagmiddag 20 april heeft wethouder Jan Bos ’t Emmer golden, zulvern en bronzen doempie van’t jaor! uitgereikt. De verkiezing is gewonnen door de Syrische vrouwengroep. Het Leger des Heils werd tweede en Stichting Thuiskomen eindigde als derde. De prijzen hiervoor zijn respectievelijk 8.000,-, 4.000,- en 3.000, -. euro.
Reageer!

Huizenprijzen stijgen nog steeds in ZO-Drenthe

EMMEN - Een gemiddelde woning werd in het eerste kwartaal voor 186.000 euro verkocht, 6000 euro meer dan het vorige kwartaal. De huizenprijzen zitten al drie jaar in de lift. Precies 3 jaar terug was het dieptepunt met 150.000 euro.
Reageer!

Wethouder Bouke Durk Wilms (54) overleden

EMMEN/SCHOONEBEEK - In de nacht van 18 op 19 april 2017 is wethouder Bouke Durk Wilms in zijn geliefde woonplaats Schoonebeek overleden. Op 13 maart werd bekend dat hij ongeneeslijk ziek was. Hoewel zijn gezondheid in de afgelopen weken snel achteruit ging, komt het bericht van zijn overlijden bij het bestuur en de medewerkers van de gemeente Emmen hard aan. Bouke Durk Wilms is maar 54 jaar geworden.
Reageer!

Cultuurmonitor: onderzoek naar cultuurbeleving in Emmen

EMMEN - Biedt Emmen en omgeving wat u zoekt op het gebied van kunst en cultuur? Misschien speelt u een instrument, fotografeert of schildert u graag? Gaat u wel eens naar het theater, de bioscoop of een museum? Wat vindt u van het aanbod aan cursussen, voorstellingen en tentoonstellingen? En wat zou er beter kunnen?
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda