MUZIEK

Shepherd Sessions in Klein Paradiso

EMMEN - Acht Drentse singer-songwriters komen zondagmiddag 21 juli 2019 naar Klein Paradiso in Echten voor een presentatie van hun nieuwste liedjes. De bijzondere songs zijn gemaakt tijdens een inspiratiedag rond de schaapskooi op het Holtingerveld in Havelte. Aanvang 15.00 uur. Toegang 10 euro.
Reageer!

Voor vierde keer Rue Culinair

EMMEN – Voor het vierde achtereenvolgende jaar wordt in café Rue de la Gare in Emmen Rue Culinair gehouden. Op woensdagavond 4 juli is het in het Emmer café weer culinair proeven en genieten van de meest lekkere wijnen, hapjes, delicatessen, kroketten, speciaal bier en wat verder allemaal wordt aangeboden.
Reageer!

Festival Proms in sporthal Annen

ASSEN - Een concert van het Veenkoloniaal Symfonie Orkest o.l.v. Lubertus Leutscher en een bijzonder koor. Je moet het hebben meegemaakt, we doen het tijdens het Vocaal Festiaval Annen! Zie het programma en bestel uw tickets, het aantal plaatsen is beper
Reageer!

De Kleefmannen en Vrouw in Rue de la Gare

EMMEN - Je had en ze zijn er zelfs nog steeds, The Kelly Family, je had The Partridge Family en je had De Zingende Familie Brzoskowsky. Alledrie families waarin de muziek een voorname rol in hun levens speelde. In Emmen is er nu ook een muzikale familie: De Kleefmannen en Vrouw. Het gezelschap treedt op zondag 23 juni op in café Rue de la Gare in Emmen. Het wordt een bijzondere middag met een bijzondere muzikale familie. Voor Rue de la Gare betekent dit het laatste concert voor de zomerstop.
Reageer!

Disco voor dertigers in VanSlag

BORGER – Cultuurpodium VanSlag in Borger gooit zaterdag 18 mei de deuren weer open voor bezoekers die de dertig al zijn gepasseerd. Want het is weer tijd voor die goede muziek uit je jeugdjaren. DJ Erwin Ploeger draait de mooiste platen uit de jaren 70, 80, 90 en 00′. Verzoekjes mogen uiteraard ook worden gedaan. Misschien heb je wel een nummer waarop je je huidige partner hebt ontmoet. Erwin Ploeger draait dat nummer zeker voor jou. VanSlag is open om 22.00 uur. De toegang is gratis. Kijk voor meer info op www.vanslag.eu.
Reageer!

Bouke in Rtl4 programma All together now!

EMMEN - Zanger Bouke Scholten uit Emmen doet mee aan het programma All Together Now wat onlangs is geproduceerd door Endemol Shine. In andere landen is dit programma een grote hit! Na zijn succesvolle deelname aan Waar is Elvis? en The winner takes it all doet Bouke opnieuw mee aan een TV programma.
Reageer!

Blues in Taalwerkplaats Nieuw Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM - Zondag 14 april treedt het eigenwijze blues duo om 14.00 uur op in de Taalwerkplaats Nieuw-Amsterdam. Daarnaast is er een open podium voor schrijvers en dichters waarin kan worden voorgedragen uit eigen werk met als onderliggend thema april doet wat ie wil. Een mooie kans om eens met een experiment te komen. Een tekst die je normaal verborgen houdt maar bij deze gelegenheid een podium kan krijgen... Wij zijn zeer nieuwsgierig! Taalwerkplaats Zijtak OZ 66 7833AP tel 0591-564303. Entree € 7,50 stukje kaas en worst gratis.
Reageer!

Heerlijk Leed zorgt voor vrolijk verdriet in Rue de la Gare

EMME - Tranen met tuiten worden er soms gestort in de liedjes die Heerlijk Leed zingt. Want het smartlappenkoor uit Emmen heeft liederen op het repertoire staan waarin op zijn minst een dode valt te betreuren. Maar Heerlijk Leed brengt deze smartlappen met een lach en een traan. Op woensdag 17 april is het weer tijd voor de voorjaarsmeezingavond in cafe Rue de la Gare in Emmen.
Reageer!

The Stokers in Rue de la Gare

EMMEN -?? Eens in de zoveel tijd treden The Stokers op in cafe Rue de la Gare in Emmen. De band heeft een grote aanhang en elke keer als de band in het Emmer cafe optreedt is het bomvol. Ook op zondagmiddag 14 april is dat ongetwijfeld weer het geval.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda