MUZIEK

Organisatie BusPOP vult time-table aan met By Accentg Winactie PopBUS

EMMEN - Vrijdag 20 januari heeft de BusPoP organisatie bij haar hoofdsponsor Verhoef Administratie de trekking gedaan van de winactie. Tijdens de editie van 2022 konden bezoekers meedoen met deze leuke actie. Annet Wittenberg uit Emmen werd de gelukkige en zij mag samen met iemand anders het Buspop festival bezoeken op zaterdag 14 oktober 2023.
Reageer!

Highway Rhythm & Blues Gang in Rue de la Gare

EMMEN - De blues van The Highway Rhythm & Blues Gang is niet onder een noemer te vangen. Tijdens hun optredens komen verschillende stijlen voorbij met een stevige flirt naar Bluesrock en Chicago blues. Op zaterdag 28 januari staat de band in café Rue de la Gare in Emmen.Inspiratiebronnen zijn bluesartiesten als John Mayall, Muddy Waters en Junior Wells. Daarbij spelen gitaar, hammondorgel en piano afwisselend de hoofdrol.
Reageer!

Darling West in de Amer

AMEN - Zondag 5 februari om 14.00 uur geeft Darling West een concert in cafe De Amer. Mari en Tor Egil Kreken combineren met deze band hun fascinatie voor Amerikaanse songwriting traditie en hun talent om pakkende en memorabele melodien te schrijven. Begonnen in 2013 wil het getrouwde stel eigenlijk alleen maar meer tijd samen door brengen.
Reageer!

Duo CELLADON naar Nieuw Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM - We hebben er bijna twee jaar op moeten wachten, maar nu gaan ze dan eindelijk naar Nieuw Amsterdam komen, het Duo CELLADON. Op zondagmiddag 22 januari komen Anne Vos-van Dijk en Mathilde van Wijnen ons verrassen met een grote hoeveelheid variatie in cellogeluid. Beiden maken gebruik van zowel de barokcello als de moderne cello. Mathilde voegt daar nog haar specialisaties de viola da gamba, de piccolo cello en de bas de violon aan toe. Voor deze huisconcerten maken ze de keuze voor spannende en verrassende muziek.
Reageer!

Be Different in paviljoen CHO op Rensenpark

EMMEN - Op Zondag 8 Januari a.s. (2023) hebben we weer een daverend optreden van "Be Different" , zoals altijd gaat dat vast weer een feestje worden! komt U ook? De entree is zoals U van ons gewend bent uiteraard gratis! Aanvang 14.30 uur.
Reageer!

Hartverwarmende intimiteit in café De Amer met Douglas Firs

AMEN - Zaterdag 14 januari om 20.00 uur geeft de Gentse singer-songwriter Gertjan van Hellemont, alias Douglas Firs, een concert in café De Amer. Recentelijk is hij nogal getroffen door zowel verdriet over de gezondheid van zijn moeder en grootmoeder, als door blijdschap over een naderend vaderschap.
Reageer!

Haarlemmermeerse blues rock in café De Amer

AMEN - Nadat hij iedereen verbaast met zijn pianotalent tijdens de International Blues Challenge, richt Dave Warmerdam een band op onder zijn eigen naam. Zangeres Janne Timmer en gitarist Sonny Ray springen aan boord en een bijzonder trio is geboren.
Reageer!

Country Christmas in The Harbour Club Parc Sandur Emmen.

EMMEN - John en Nienke staan bekend als producers met een prachtige studio in Bovensmilde (Neo Music) maar treden ook op met andere artiesten en als duo. Laat je verrassen door de op country geinspireerde muziek. Hun nieuwe album heet A Good Day, en dat zal het zeker worden op zaterdag 17 december in Harbour Club Parc Sandur. Naast de country songs komen er uiteraard ook kerstnummers voorbij. In de Harbour Club is het fijn vertoeven voor de kerstdagen!
Reageer!

Blond & Blue in de Harbour Club van Parc Sandur Emmen.

EMMEN - Blond & Blue is een dynamische bluesrockband uit Groningen. Sinds de oprichting in november 2021 heeft de band al duidelijk laten zien wat zij in huis hebben: Meer dan 20 succesvolle optredens in het eerste jaar, op plekken zoals het bluesfestival in Grolloo. Zij pakken jullie in met unieke nummers van onder andere: Tedeschi Trucks Band, Rory Gallagher, Cuby + Blizzards en nog veel meer! Deze band staat garant voor een avond vol (dans)plezier!
Reageer!

Straatmuzikant David Owens uit Ierland in Rue de la Gare

EMMEN - Straatmuzikant David Owens uit Ierland doet Emmen aan. Hij treedt op zaterdag 10 december op in cafe Rue de la Gare in Emmen. Owens wordt begeleid Hollywood Horse Shit. Gitarist en pianist David Owens is een van de meest prominente straatmuzikanten in Europa. Hij speelde in bijna alle steden in Europa. Hij is geboren in Schotland en groeide op in Ierland. Na zijn studie wiskunde werkte Owens als software-ingenieur, maar al snel liet hij alles achter zich om zijn droom te volgen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda