MUZIEK

Concert americana-band Mercy John in VanSlag

BORGER - Samen met Danny Vera schreef hij de megahit Rollercoaster en de lovende recensies voor zijn nieuwe album Let It Go Easy blijven binnenstromen. Hoog tijd om een concert van singer-songwriter Mercy John bij te wonen. Op zaterdag 2 oktober treedt hij op in VanSlag in Borger.
Reageer!

Symfonica in D is samen spelen in een groot orkest

EMMEN - Van samen musiceren is het afgelopen seizoen niet veel gekomen. Dus nu het wel weer kan organiseren ICO, Scala, De Kunstbeweging, particuliere muziekdocenten en K&C op 30 oktober Symfonica in D. Kinderen en jongeren die een muziekinstrument bespelen of van zingen houden kunnen meespelen in een groot projectorkest of meezingen in het projectkoor. Wie mee wil doen kan zich aanmelden via www.SymfonicainD.nl.
Reageer!

Pianiste en zangeres LAVALU in De Amer.

AMEN - Op zondag 3 oktober geeft pianiste en zangeres LAVALU een solo concert in De Amer. Het concert begint om 14.00 uur. LAVALU componeerde de muziek voor ‘Het Pauperparadijs’. Ze verzorgde optredens op de grote podia. Ze laat zich inspireren door componisten als Debussy, Chopin, Bach en Rachmaninov. LAVALU bracht meerder albums uit met haar composities. Nu brengt ze deze Kamermuziek van nu, neoklassieke popsongs’ in de intieme setting van De Amer.
Reageer!

Veelzijdig artiest Eva van Manen in café De Amer

AMEN - Zaterdagavond 25 september staat Eva van Manen (1989) op het podium van café De Amer te Amen. Een artiest, singer-songwriter en producer die zich met gemak tussen verschillende disciplines en werelden beweegt. Ze laat zich inspireren door hiphop, soul, indie en jazz en is niet wars van een beetje rap, elektronica of gitaarpop. Deze spannende mix van muzikale genres brengt Van Manen samen in een heel herkenbare, eigen stijl: vloeibaar, sensueel en gevoelig.
Reageer!

PAUL DE MUNNIK: VIER TUINCONCERTEN BIJ CAFE DE AMER

AMEN - Chansonnier Paul de Munnik komt naar Amen. In het weekend van 24 en 25 juli a.s. geeft hij twee dubbelconcerten in de tuin van cultureel café De Amer. De concerten die vorig jaar niet door konden gaan vanwege de lockdown krijgen hiermee een herkansing.
Reageer!

Prachtige herstart concertenreeks met Guus Westdorp

EMMEN - Het was gisterenmiddag een prachtige herstart van de concertenreeks met Guus Westdorp die een Ode bracht aan Ramses Shaffy. Vijfenzestig gasten hebben weer volop mogen genieten van beide concerten in de boerderij van Jantiena Trip. Heerlijk dat we weer een fijne start hebben mogen maken. Ik ga er vanuit dat de rest van de geplande concerten dit jaar weer gewoon door mogen gaan.
Reageer!

Ouderen Songfestival barst los 29e editie is begonnen

SWALMEN - De kop is eraf! De Kennismaking werd druk bezocht, kandidaten hebben zich ingeschreven, de zes voorrondes kunnen van start. Morgen, maandag 14 juni, staan de eerste kandidaten op het podium van De Mert in Swalmen. Met de nodige spanning, maar vooral met heel veel zin en plezier. Kijk morgenochtend maar naar Berry Reijnen in Goede Morgen Nederland op NPO1. Zijn enthousiasme spat ervan af.
Reageer!

Coachingstraject Popsport voor jonge Drentse pop-acts

ASSEN - Bands, singer-songwriters, urban-acts en dj/producers uit Drenthe kunnen zich weer aanmelden voor het coachingstraject Popsport voor 14 tot 21 jarigen. Alle deelnemers kunnen drie maanden lang workshops volgen en krijgen persoonlijke begeleiding om zichzelf te ontwikkelen, zowel muzikaal als op het gebied van sociale media en performance. Aanmelden kan tot 12 maart 2021 via www.popsport.nl.
Reageer!

100 kaarsjes voor super senior…. Rieks Rolink

VEENOORD - Het was vandaag, woensdag 13 januari een klein beetje feest in een Verzorgingshuis aan de Landschapsweg in Veenoord. Rieks Rolink vierde zijn 100ste verjaardag en dat wilden de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen ook wel even laten weten. In verband met de RIVM regels stonden zij in grote getale buiten om de eeuwling toe te zingen. Vol trots liet hij het allemaal over zich heen komen en genoot er ook zichtbaar van.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
VanSlag gaat weer open met de Leif de Leeuw Band
vr 24 sep 2021 om 20:31
Concert americana-band Mercy John in VanSlag
za 02 okt 2021 om 20:00
Pianiste en zangeres LAVALU in De Amer.
zo 03 okt 2021 om 14:00