SPORT

FC Emmen komt dramatisch begin niet te boven: 2-0 nederlaag

WAALWIJK - FC Emmen heeft de geweldige prestatie tegen PSV, afgelopen dinsdag, geen goed vervolg kunnen geven in Waalwijk. De Drentse ploeg ging, na een dramatisch begin, met 2-0 onderuit tegen RKC. Emmen stond na rust nog wel heel lang met een man meer op het veld, na direct rood voor Bel Hassani, maar kregen nauwelijks kansen. De enige echte kans was voor invaller Oussama Darfalou, die eindelijk speelgerechtigd was, maar bij zijn kopbal liep notabene Ole Romeny in de weg.
Reageer!

FC Emmen neemt Dennis Vos over van PSV

EMMEN - Dennis Vos maakt met onmiddellijke ingang de overstap van PSV naar FC Emmen. De talentvolle 21-jarige linkervleugelverdediger (die ook links centraal uit de voeten kan) tekent in Drenthe een contract tot de zomer van 2024, met een optie voor een extra seizoen. Vos werd op negenjarige leeftijd door PSV bij RKSV Nuenen weggehaald. Hij doorliep de hele jeugdopleiding van de Eindhovenaren en debuteerde op 15 mei 2022 in de hoofdmacht.
Reageer!

FC Emmen na rust machteloos tegen NEC

NIJMEGEN - FC Emmen blijft ook na exact de helft van de competitie zestiende in de eredivisie. De Drentse ploeg ging met 3-1 onderuit bij NEC in Nijmegen. De aansluitingstreffer van Zivkovic, vlak voor rust, leek Emmen het goede zetje te geven maar in de tweede helft maakte de thuisclub het karwei simpel af.
Reageer!

Dick Lukkien blikt vooruit op NEC - FC Emmen

EMMEN - Zaterdagavond staat er een uitwedstrijd op het programma. In het Gofferstadion trappen we om 18.45 uur af tegen N.E.C. uit Nijmegen. FC Emmen bezet nog altijd plek zestien in de Eredivisie. De tegenstander van zaterdag staat op plek negen. Tevens is N.E.C. de koning van de gelijke spelen, ze speelden dit seizoen al tien (!) keer gelijk. Samen met hoofdtrainer Dick Lukkien blikken we vooruit op de wedstrijd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda