SPORT

Informatie ticketverkoop voor de nacompetitie

EMMEN - Zondag speelt FC Emmen de laatste wedstrijd van dit Eredivisie-seizoen, voordat we aan de play-offs gaan beginnen. Met een vol uitvak gaan we d'r een geweldige middag van maken, om zo met een goed gevoel aan de play-offs voor handhaving in de Eredivisie te beginnen!
Reageer!

FC Emmen verliest van Feyenoord: nacompetitie een feit

EMMEN - FC Emmen moet zich via de nacompetitie zien te handhaven in de Eredivisie. Door de thuisnederlaag tegen landskampioen Feyenoord (1-3) en de zege van Excelsior tegen Fortuna Sittard is de vijftiende plek niet meer haalbaar. De Drentse club kwam in de eerste helft nog wel op voorsprong, via Richairo Zivkovic, maar Feyenoord kwam redelijk snel op gelijke hoogte via Oussama Idrissi. Na rust ging de pijp aan Emmen-zijde langzaam maar zeker leeg. Invaller Danilo velde met twee treffers het vonnis, ook omdat de concurrent in het gevecht om de vijftiende plek - Excelsior - met 3-0 won van Fortuna Sittard.
Reageer!

DZOH handhaaft zich in de zaterdag 1e klasse

HEERENVEEN - In de zaterdag 1e klasse E district Oost deed DZOH zaterdagmiddag goede zaken. In en tegen Heerenveen wonnen de mannen van het trainersduo Roy Stroeve en Berry Hoogeveen met 3-0 en behaalden daarmee drie punten die voldoende waren voor klasse behoud.
Reageer!

Koen Dekens matchwinner voor Drenthina

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse L moest Drenthina lang wachten, maar in de 82e minuut was het Koen Dekens die na een moeilijke wedstrijd, waarin de doelman van Zuidhorn uitgroeide tot de man van de wedstrijd, zijn ploeg op een 1-0 voorsprong wist te zetten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda