SPORT

Annelies Smeets nieuwe trainster/coach Oosting E&O

EMMEN - Annelies Smeets (32) is met ingang van het komende seizoen de nieuwe trainster/coach van de heren van handbal eredivisionist Oosting E&O. Smeets volgt Freek Gielen op die na 5 jaar E&O op eigen initiatief gaat verlaten. Met Gielen verliest E&O een bevlogen trainer met enorm veel passie, kennis en inzet. Hij kreeg in Emmen de kans om te laten zien wat hij in zijn trainersmars had. Met een plaats in de finale en dus kans op promotie naar de BENE-League heeft hij E&O teruggebracht naar de top van de eredivisie.
Reageer!

37e Drenthe Loopfestijn afgelast door Coronavirus

Klazienaveen- Op zaterdag 30 mei zou in Klazienaveen de 37e editie van het Drenthe Loopfestijn plaatsvinden. Door de maatregelen die zijn opgesteld rondom het Coronavirus is het Drenthe Loopfestijn genoodzaakt om de 37e editie te verzetten naar 2021. De organisatie heeft nog gekeken naar de mogelijkheid om het evenement later dit jaar te laten plaatsvinden, maar zag hier geen mogelijkheid toe. Dit met name door de onzekerheid over de komende periode en het verloop van het Coronavirus.
Reageer!

37e Drenthe Loopfestijn afgelast door Coronavirus

Klazienaveen- Op zaterdag 30 mei zou in Klazienaveen de 37e editie van het Drenthe Loopfestijn plaatsvinden. Door de maatregelen die zijn opgesteld rondom het Coronavirus is het Drenthe Loopfestijn genoodzaakt om de 37e editie te verzetten naar 2021. De organisatie heeft nog gekeken naar de mogelijkheid om het evenement later dit jaar te laten plaatsvinden, maar zag hier geen mogelijkheid toe.
Reageer!

Endeveld / Crome gereed voor seizoen

GROLLOO - Hoewel het nog ongewis is wanneer het seizoen begint, is zijspancoureur Kees Endeveld uit Grolloo gereed voor het nieuwe wegracejaar. Samen met zijn nieuwe bakkenist, de Duitser Hendrik Crome, vormt Endeveld het Team Drugsadvies Sidecar Shop Racing. De nieuwe passagier reed verleden jaar met de Duitse rijder Gnther Bachmayer (25 jaar) en is bij Endeveld opvolger van Jeroen Remme.
Reageer!

HZOD zet punt achter samenwerking Protos Weering-toernooi (PWZ)

EMMEN / STEENWIJKSMOER - De scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost Drenthe (HZOD) heeft besloten om de samenwerking met het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi (PWZ) te beëindigen. HZOD was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor de aanstelling van scheidsrechters bij Nederlands grootste zaalvoetbaltoernooi, maar het bestuur rekent dit niet meer tot haar kernactiviteiten.
Reageer!

Lieke van der Aa sporttalent van Drenthe

EMMEN - Maandag 9 maart 2019 zijn bij het Sportgala Drenthe in het ATLAS Theater in Emmen de sportprijzen uitgereikt. De juryâ??s van topsporters en sportjournalisten hebben samen met het publiek de sporters met de beste prestaties in het jaar 2019 gekozen.
Reageer!

Lars van Berkel scoort negen WK punten in Valkenswaard

VALKENSWARD - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL Team heeft in de Nederlandse Grand Prix in Valkenswaard negen WK punten weten te pakken. Na een negentiende plaats in de eerste manche kwam van Berkel nog sterker voor de dag in de tweede manche en wist hierin als veertiende te finishen.
Reageer!

SVBO wint bij Hekkensluiter

GRONINGEN - SVBO heeft eindelijk eens een overwinning gepakt in 2020. Uit bij hekkensluiter GAVC werd gewonnen. Na 2 gelijke spelen, 2x een 1-0 nederlaag. Werd vandaag gewonnen. 3-2 bij GAVC. De uitslag komt spannend over, maar eigenlijk was het de laatste 10 minuten pas spannend. Vorige week speelde SVBO bij Roden. We kunnen heel kort zijn over die wedstrijd. Een veld waar een gemiddelde boer zijn koe nog niet op zou laten lopen. Maar bij SVBO waren er slechts een paar die nog een voldoende scoorden. Uiteindelijk moest die wedstrijd 0-0 worden, maar één keer balverlies van SVBO werd afgestraft en Roden won met 1-0.
Reageer!

Valthermond vernedert WKE

VALTHERMOND - In de zondag 2e klasse L was Valthermond tactisch, technisch en qua inzet verre de meerdere van het onherkenbare WKE. Na 20 minuten stond het al 3-0 door doelpunten van Maurice Kampman in de 12 minuut, Jens Bulle in de 21 minuut en weer Maurice Kampman in de 27 minuut.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda