SPORT

Zuidwoldiger wint voor vierde maal Indoor Hartje Drenthe

Kwartet voor Bert-Jan Zuidema in Beilen Het venijn van de Grote Prijs Indoor Hartje Drenthe in Beilen zat zaterdagavond in de staart. In de laatste van veertien barrageritten greep Bert-Jan Zuidema met Fleurabella-V (v Diarado) de overwinning. Met een prachtige slotrit klopte de Zuidwoldiger zijn opponent Julian de Boer uit Nieuwleusen.
Reageer!

Trainers selectieteams FC Klazienaveen tekenen bij

KLAZIENAVEEN - Patrick Beek (hoofdtrainer) en Rob Brookman (assistent-trainer) hebben hun contract bij FC Klazienaveen verlengd. Patrick Beek, de 44-jarige trainer uit Zuidlaren, was eerder werkzaam bij onder meer de jeugd van Sc Heerenveen, vv Gasselternijveen, Veendam 1894 en Glimmen. Hij werd in 2019 aangesteld als hoofdtrainer bij FC Klazienaveen en tekent nu bij voor, in ieder geval, twee extra seizoenen.
Reageer!

Floor Maats wint brons in Eindhoven.

EINDHOVEN - Floor Maats uit Emmen zette in Eindhoven bij het Dutch Open Espoir judo kampioenschap een knappe prestatie neer. In haar klasse tot 52 kg. was het internationaal sterk bezet zowel in niveau als in het respectabele aantal van 40 deelnemers. In de eerste ronde begon zij direct sterk door van de Belgische kampioen Gaspard te winnen. De tweede ronde werd eveneens knap gewonnen van de Duitse Galauch.
Reageer!

Hoogeveen zondag wint voor zesde keer PWZ toernooi

STEENWIJKSMOER - Hoogeveen zondag heeft de 43ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi op haar naam geschreven. De Hoofdklasser won het toernooi voor de zesde keer en schuift aan bij Hodo en HZVV, die ook zes keer winnaar werden. Deze editie werd weer een Hoogeveense aangelegenheid, want Hoogeveen versloeg Noordscheschut in de grote finale met 3-0. Gramsbergen was de grote verrassing van het toernooi en eindigde op een uitstekende derde plaats. Titelverdediger MSC viel enigszins tegen met een vijfde plaats.
Reageer!

Finaledag PWZ-toernooi in teken van respect en sportiviteit

Emmen / Steenwijksmoer- De organisatie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi (PWZ) en scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost Drenthe (HZOD) nemen komende zaterdag tijdens de finaledag in sporthal Angelslo extra maatregelen om de sportiviteit en het respect voor de arbitrage te waarborgen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda