SPORT

Didier la Torre tekent voor FC Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft Didier la Torre gecontracteerd. Hij tekent een contract tot de zomer van 2023, met een optie voor een extra seizoen. De achttienjarige aanvallende middenvelder stond tot 31 december 2020 onder contract bij Allianza Lima, de club waar ook Miguel Araujo en Sergio Peña een verleden hebben. Hij maakt derhalve transfervrij de overstap naar Drenthe.
Reageer!

Jari Vlak eerste aanwinst van 2021 voor FC Emmen

EMMEN - Met Jari Vlak is de eerste aanwinst van 2021 binnen voor FC Emmen. De 22-jarige middenvelder komt over van FC Volendam en tekent op De Oude Meerdijk een contract tot de zomer van 2023, met een optie op een extra jaar.
Reageer!

Vitesse ook een maatje te groot voor FC Emmen

EMMEN – Het is Emmen ook tegen Vitesse niet gelukt om de eerste overwinning in dit seizoen binnen te halen. Na een 0-3 ruststand verloren de Emmenaren uiteindelijk met 4-1. Voor FC Emmen scoorde Michael de Leeuw de enige treffer. Dick Lukkien begon deze wedstrijd met de volgende spelers: Dennis Telgenkamp, Keziah Veendorp, Nick Bakker, Simon Tibbling, Michael de Leeuw, Marko Kolar, Sergio Peña, Donis Avdjaj, Caner Cavlan, Lucas Bernadou en Ricardo van Rhijn. En juist de laatste zorgde met een vreselijke fout binnen twee minuten voor een 1-0 achterstand. Hij wilde even met zijn borst de bal terugkaatsen op doelman Telgenkamp, maar Thomas Buitink was net iets eerder bij de bal dan Telgenkamp.
Reageer!

FC Emmen ook kansloos tegen Heracles Almelo

ALMELO - De doordeweekse wedstrijd van FC Emmen tegen Heracles Almelo leverde niet het zo gewenste en gehoopte resultaat op. Na een 2-0 ruststand wonnen de Almeloers deze wedstrijd met 4-0. Trainer Dick Lukkien van FC Emmen gaf tegen Heracles Almelo de volgde basis het vertrouwen: Dennis Telgenkamp, Glenn Bijl, Miguel Araujo, Ricardo van Rhijn, Saner Cavlan, Lucas Bernadou, Keziah Veendorp, Sergio Pena, Ancon Jansen, Michael de Leeuw en Marko Kolar.
Reageer!

Nieuwe passagier Bennie Streuer

GROLLOO - Zijspancoureur Bennie Streuer rijdt komend seizoen met een andere bakkenist. De oud-wereldkampioen wegrace (2015) uit Grolloo zal met de Française Emanuelle Clement gaan rijden. Zij neemt de plaats in van Ilse de Haas. Na zeven jaar lief en leed te hebben gedeeld is de relatie van Bennie Streuer met Ilse de Haas beëindigd en ook de samenwerking in het zijspanteam is tot een eind gekomen.
Reageer!

FC Emmen laat het vooral in de 2e helft afweten tegen PEC Zwolle

ZWOLLE - Vrijdagavond speelde FC Emmen de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle en de wedstrijd eindigde zoals het begon met 0-0. FC Emmen trainer Dick Lukkien koos deze keer voor een andere opstelling waardoor de volgende elf basisspelers aan de wedstrijd mochten beginnen:
Reageer!

Drenthina en Peter Timmer verlengen contract.

EMMEN - Zaterdag tweedeklasser Drenthina uit Emmen heeft het contract met oefenmeester Peter Timmer met één jaar verlengd. De trainer gaat hiermee het 4e seizoen in bij Drenthina. Het bestuur van Drenthina is uitermate content met de verlenging.
Reageer!

FC Emmen knikkert FC Groningen uit de beker

EMMEN – FC Emmen heeft zich dinsdagavond verzekerd van een plaats bij de laatste zestien van de KNVB Beker. Op sportpark De Oude Meerdijk wonnen de Emmenaren na een 0-1 ruststand met 2-1 van de Groningers. Glen Bijl zorgde voor de 1-1 en Anco Jansen tekende voor de 2-1. Emmen begon zonder de niet fitte Michael de Leeuw goed aan de wedstrijd.
Reageer!

Moby Dick trainster geslaagd voor KNZB cursus

SCHOOENEBEEK - Moby Dick trainster Mabel Kerpels uit het Duitse Emlichheim verzorgt al weer een aantal seizoenen de MD zwemtrainingen op de woensdagavond en zaterdagmorgen in zwembad de Slagen in Schoonebeek. In de jeugdige MD zwemmers zit volgens de enthousiaste trainster nog wel een stukje potentie. Jammer is wel dat er op dit moment ook in Noord Nederland geen enkele zwemwedstrijd wordt georganiseerd. Om de MD leden tijdens de zwemtrainingen nog beter te kunnen instrueren / begeleiden gaf Mabel zich in het voorjaar op voor de KNZB cursus zwemtrainer 2.
Reageer!

Brent van Doninck tekent bij Gebben Van Venrooy Yamaha Racing

ROGAT - Nadat Gebben van Venrooy Yamaha Racing onlangs bekend maakte dat Calvin Vlaanderen een jaar heeft bijgetekent, kunnen ze nu met trots mede delen dat ze ook Brent van Doninck hebben gecontracteerd voor seizoen 2021. Beide rijders zullen uit gaan komen in het wereldkampioenschap MXGP.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda