SPORT

Voetbalprogramma zaterdag 25 september 1e speeldag 2021-2022

EMMEN - Zaterdag 25 september gaat de competitie van het amateurvoetbal ook weer van start. Hopelijk dat het nu wel weer een gewone volledige volledige competitie gaat worden. Het programma voor zaterdag ziet er voor de clubs uit Zuid-Oost Drenthe als volgt ui:t
Reageer!

Voorbeschouwing Zondagvoetbalcompetitie

EMMEN - Ook de zondag afdeling gaat komende weekend van start waarbij er direct al een aantal mooie derby's op het programma staan in de regio Emmen en Borger Odoorn. Ook de zondagvoetballers hebben weer hoge verwachtingen en doelstellingen voor het nieuwe seizoen. Lees en ervaar wat de verschillende spelers er van vinden.
Reageer!

Klazienaveen scoort er op los in de beker

EMMEN - In de strijd om de Noordelijke districtsbeker van de KNVB werd in het afgelopen weekend de tweede poule wedstrijd gespeeld. De hoogste uitslag van dit weekend was 10-0 bij FC Klazienaveen – Seta. Komende zaterdag en zondag zullen de beslissingen vallen wie zich voor de 1e KO-ronde gaat plaatsen.
Reageer!

Uitslagen en stand bekervoetbal

EMMEN - In de strijd om de Noordelijke districtsbeker van de KNVB werd in het afgelopen weekend de tweede poule wedstrijd gespeeld. De hoogste uitslag van dit weekend was 10-0. Bij twee duels overigens. FC Klazienaveen - Seta werd 10-0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
VanSlag gaat weer open met de Leif de Leeuw Band
vr 24 sep 2021 om 20:31
Concert americana-band Mercy John in VanSlag
za 02 okt 2021 om 20:00
Pianiste en zangeres LAVALU in De Amer.
zo 03 okt 2021 om 14:00