SPORT

Open dag FC Emmen niet vandaag

EMMEN - In de Zuidenvelder is dezeweek een verkeerde datum geplaatst voor de Open Dag van FC Emmen. In plaats van vandaag 26 juli wordt deze open dag gehouden op woensdag 23 augustus. Zie de onderstaande post. Op het stadion is vandaag en morgen vanaf 10.00 uur wel weer een voetbalkamp voor de jeugd. ook even leuk om naar te kijken.
Reageer!

De WestfalenBahn GMBH brengt fans SVM Meppen met speciale supporterstrein naar Munster

MEPPEN - Am samstag 29 juli spielt SVM ein auswert in Munster. Fur alle Munster-Fahrer, die mit dem Zug anreisen wollen. Hier die Infos vom Fanprojekt Meppen und der WestfalenBahn GmbH: Für alle Münster-Fahrer, die mit dem Zug anreisen wollen. Hier die Infos vom Fanprojekt Meppen und der WestfalenBahn GmbH: Der Entlasterzug fahrt in Meppen um 11.18 Uhr vom Gleis 3 los und hält nur einmal - in LINGEN, 11.29 Uhr, Gleis 1. Ankunft in Munster: 12.15 Uhr!
Reageer!

Wilt u bridge leren?

EMMEN - Maandagavond 18 september start de cursus Startersbridge van de Bridgeschool Drenthe in Parc Sandur. De cursus kost 150 Euro per persoon. Naast de 10 lessen (van 2,5 uur met oefeningen, theorie en het spelen van vier spellen) zit het cursusboek; oefenen op internet en oefenen op vrijdag met begeleiding in Horecacentrum de Rietplas bij inbegrepen.
Reageer!

FC Emmen zet de persfotografen aan het werk

EMMEN - FC Emmen heeft zoals gebruikelijk voorafgaande aan het seizoen de fotopers uitgenodigd. Naast de selectiefoto werden de spelers en staf afzonderlijk op portret gezet.
Reageer!

FC Emmen oefent dinsdag tegen Vitesse

FC Emmen heeft voor aanstaande dinsdag een oefenpartner gevonden. Het speelt dan tegen eredivisionist Vitesse Arnhem. De wedstrijd wordt gespeeld in het Betuwse dorp Driel.
Reageer!

FC Emmen ruim langs Quick ’20

EMMEN - FC Emmen heeft het oefenduel tegen de derde divisionist Quick 20 met 6-0 gewonnen. Opvallendste speler was Youri Loen die twee keer met een vrije trap ineens doel trof. De Emmenaren vertrekken vrijdag naar het trainingskamp in Enschede voor een driedaags verblijf.
Reageer!

Peter van der Vlag keert terug op het oude nest

EMMEN - FC Emmen rondde vandaag de gesprekken af met goalie Peter van der Vlag. De ervaren doelverdediger keert na 3 seizoenen terug op het oude nest. Bij FC Emmen zal hij het komende seizoen de rol van reservedoelman op zich nemen.
Reageer!

Het Postkantoor houdt beachvolleybaltoernooi in centrum Hoogeveen

Hoogeveen – Hoogeveen kent op zaterdag 2 september een knetterende primeur. Grand Café Het Postkantoor houdt die dag van 10.00 uur tot 16.00 uur in samenwerking met volleybalvereniging Olhaco een spectaculair beachvolleybaltoernooi in de open lucht. Het Van Echtenplein wordt omgetoverd in tropische sferen en Hoogeveen kent voor een dag een heus strand.
Reageer!

Maxime Desprey scoort twee punten in moeilijke Grand Prix van Tsjechie

LOKET - Maxime Desprey van het Gebben van Venrooy Kawasaki team heeft in de dertiende wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in Loket twee WK punten weten te scoren. Door mechanische problemen viel de Fransman in de eerste manche uit maar wist er op het technische circuit wel twee punten uit te halen in de tweede manche.
Reageer!

Aspiranten.Bedrocks pakken grote overwinning

WINSCHOTEN - De aspiranten speelden afgelopen woensdag een memorabele avondwedstrijd in Winschoten tegen WHSC. Bedrocks begon niet erg best aan slag en na 2 inningen was er nog niet gescoord. Startende werper Pim Kalverla deed zijn best om de Groningers het scoren te beletten, maar dat lukte niet helemaal.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda