SPORT

CEC wint topduel tegen Protos

EMMER COMPASCUUM - In de zondag 3e klasse C kreeg nummer twee CEC koploper Protos op bezoek. Na een 1-0 ruststand won CEC op sportpark De Runde met 2-0. De eerste fase van de wedstrijd was Protos volgens CEC trainer Henri Goeree de betere ploeg, maar na een kwartiertje kwam CEC beter in de wedstrijd.
Reageer!

DVC’59 moeiteloos langs Bargeres

NIEUW DORDRECHT - In de zondag 4e klasse D behaalde DVCâ??59 een verdiende 5-3 overwinning op Bargeres. Net als een week eerder tegen Balkbrug scoorde DVCâ??59 ook op sportpark Bloemendal weer vijf keer. De mannen van trainer Martin Koppenol stonden halverwege de wedstrijd op een 2-0 voorsprong via treffers van Jeffrey Mink.
Reageer!

Eerse driepunter voor Schoonebeeek

NIEUW SCHOONEBEEK - Na twee keer gelijk en één keer verlies, pakte Schoonebeek dan eindelijk de eerste driepunter. Thuis in Nieuw Schoonebeek op sportpark “De Gruinte” werd Balkbrug met 1-0 verslagen. Schoonebeek wilde gelijk vanaf het begin, het nog puntloze, Balkbrug onder druk zetten. En dat resulteerde in de zevende minuut tot een grote kans voor Stijn Schepers, maar zijn inzet ging net voorlangs.
Reageer!

SC Angelslo thuis hard onderuit tegen VHK

EMMEN - In de 1e helft is er niets aan de hand voor SC Angelslo die goed spelen en zelfs kansen hebben om op voorsprong te komen. VHK krijgt ook mogelijkheden en is gevaarlijk in de omschakeling met snelle counters. Beide ploegen zijn in evenwicht en de goal kan aan beide kanten vallen. SC Angelslo speelt snel rond daar VHK voor de lange bal kiest.
Reageer!

WKE loopt eerste nederlaag op

EMMEN – In de zondag 2e klasse L heeft WKE na een gelijk spel en 2 overwinningen zondagmiddag haar eerste nederlaag geleden van deze competitie. Germanicus was duidelijk te sterk voor de oranjehemden. De veldverdeling, het vrij lopen en de passing van de Coevordenaren bezorgde WKE veel kopzorgen en men kreeg met name (weer) voor de rust hier geen vat op.
Reageer!

SVBO zat pakt puntje in Hoogezand

HOOGEZAND – In de zaterdag 4e klasse D nam SVBO een puntje mee uit Hoogezand. De wedstrijd tegen HS 88 eindigde in een 0-0 eindstand. Beide ploegen begonnen voortvarend aan de wedstrijd en gingen vol voor de drie punten. De eerste kans kreeg de thuisclub in de 19e minuut, maar Wesley Bakker zag een bal via onderkant van de lat weer teug in het veld vallen. Daarna golfde het spel op en neer.
Reageer!

NWVV wint ook van Steenwijker Boys

STEENWIJK – In de zaterdag 5e klasse F won NWVV opnieuw. Nu was Steenwijker Boys het slachtoffer van de dadendrang van NWVV dat met 4-1 wist te winnen. De wedstrijd wel al vroeg opengebroken door een doelpunt van Roy Supér. 0-1. Een minuut of vijf later wist de thuisclub toch snel iets terug te doen via een doelpunt van Niek Schokker. 1-1.
Reageer!

Titan pakt drie punten tegens DSC’65

NIEUW WEERDINGE – In de zondag 4e klasse D deed Titan afgelopen zondag wat het moest doen en dat was winnen van het laag geplaatste DSC’65. Na een 2-0 ruststand wonnen de Nieuw Weerdingers op eigen veld met 3-0. Binnen tien minuten was het Titan dat de wedstrijd openbrak en via Rick Hendriks op een 1-0 voorsprong wist te komen.
Reageer!

Celine Feijen Open Europees Kampioen Pencak Silat

DEN HAAG - In het afgelopen weekend is Celine Feijen (20) uit Emmen Europees kampioen geworden tijdens het Open Europees kampioenschap Pencak Silat in Den Haag. In haar gewichtsklasse 60 - 65 kg bleek de vijfvoudig Nederlands kampioene nu ook op internationaal niveau onverslaanbaar te zijn. Waar normaliter een partij 3 x 2 minuten netto tijd in beslag neemt, was de finale in slechts 1,5 minuut beklonken,
Reageer!

Open Drents Judo kampioenschap weer groot succes.

EMMEN - In sporthal Angelslo was het weer een spannende strijd om de open Drentse titel tussen de judoka,s om de fraaie medaille te winnen die organisatie JVVos beschikbaar had gesteld voor een podium plaats. Het team van Judo Veendam had met een groot aantal deelnemers ingeschreven en won de meeste prijzen. Ook het selectie team van England Judo ging met veel medailles terug huis.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda