SPORT

Aquarena Emmen ontvangt 100.000ste bezoeker

EMMEN - Afgelopen dinsdag 18 februari verwelkomde zwembad Aquarena de 100.000ste bezoeker. De familie Hendriks werd verrast met een bos bloemen en een 3-maandenabonnement naar keuze overhandigd door zwembadmanager Arnold Brijan. “Prachtig om te zien dat het Aquarena in zo’n korte tijd al zoveel bezoekers heeft getrokken. Natuurlijk was iedereen nieuwsgierig naar het nieuwe zwembad, maar we zien dat de bezoekers terug blijven komen. Daar zijn we heel blij mee,” aldus een tevreden Arnold Brijan, zwembadmanager. 100.000 zwemlessers, aquasporters en recreatieve zwemmers ontdekten afgelopen 4 maanden het Aquarena.
Reageer!

100 ronden kartrace. Strategie, snelheid, spanning en fun!

NIEUW WEERDINGE - Trek met je team een eigen gekozen, snel, race outfit aan en doe mee! Spannende rijderwissels, tankstop, pitborden, tijdwaarneming en je eigen teamstrategie. Alle ingredienten voor teambuilding, bedrijfsuitje, of gewoon een leuk dagje uit. Heeft jullie team als eerst de 100 ronden gereden? Dan zijn jullie de winnaars van de race! Per team krijg je van ons een basis kart ter beschikking.Deze is uitgevoerd met een 200cc Honda Motor met 6,5 pk en heeft een topsnelheid van 70 km/h. Met jou team race je hiermee de 100 ronden race!. Max 3 personen per team.
Reageer!

Lars van Berkel pakt podiumplaats in wintercross in Groesbeek

Waalwijk - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in de wintercross in Groesbeek een podiumplaats gepakt. Twee weken na de loodzware Le Touquet strandcross ging van Berkel in Groesbeek van start om zich verder voor te bereiden op het naderende motorcross seizoen. Ook Boyd van der Voorn kwam aan de start in Groesbeek en werd zeventiende en negentiende!
Reageer!

WKE-16 wint van hoger geplaatste GVAV Rapiditas

EMMEN - WKE speelde zondagmiddag met een gehavend team, Henk Bakker en Mo Kaddouri waren geschorst en Hinke Scholten geblesseerd. De weergoden lieten toe om WKE-16 - GVAV Rapiditas door te laten gaan. De thuisclub won na een doelpuntrijke wedstrijd met 5-3.
Reageer!

NWVV veegt VEV met zevenklapper van de mat

KLAZIENAVEEN NOORD - In de zaterdag 5e klasse F had het hogergeplaatste NWVV uit Nieuw Weerdinge zaterdagmiddag in Klazienaveen Noord geen kind aan VEV. De mannen van trainer Geert Aalderink denderden vanaf het beginsignaal over de groenhemden heen en stonden binnen tien minuten op een 1-0 voorsprong door een treffer van Jasper Jansen.
Reageer!

SVBO (zat) pakt belangrijk puntje tegen SCN

NIEUWLANDE – In de zaterdag 4e klasse D behaalde SVBO (zat) in Nieuwlande een belangrijk puntje binnen in de strijd om uit de onderste regionen weg te komen. Na een 1-1 ruststand eindigde de wedstrijd tegen SCN in een 2-2 gelijkspel. De Barger Oostervelders kwamen halverwege de eerste helft op een 1-0 voorsprong via een doelpunt van Alexander Boers.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda