SPORT

Alwin Heijting en Lisanne Langerijs winnen Snertloop Nieuw Schoonebeek

NIEUW SCHOONEBEEK - Lisanne Langerijs uit Schoninghsdorf en Alwin Heijting uit Erm werden afgelopen zondag winnaar van de 10km Snertloop in Nieuw Schoonebeek. Heijting deed dat in een tijd van 33.25 en bleef daarmee 25 seconden voor op Sebastiaan Pol uit Enschede. Lisanne Langerijs had weinig moeite nodig om bij de dames de 10km te winnen. Haar tijd van 39.09 was beduidend sneller dan de 44.25 van de nummer twee Yvonne Kamies( uit Emmen en de 50.00 van Linda Rakers uit Emmen.
Reageer!

SC Angelslo speelt gelijk bij HS’88

EMMEN - In het begin van de wedstrijd heeft SC Angelslo het moeilijk met HS’88 dat direct druk zet en goed rond speelt in hoog tempo. In de 9e en in de 12e minuut zijn er al kansen voor HS’88 maar Jarno Brands staat beide keren op de goede plek. SC Angelslo moet oppassen om deze keer niet weer gelijk op achterstand te komen en gaat na 20 minuten dan ook beter spelen wat resulteert in een kans voor Gezim Luli maar hij schiet over.
Reageer!

Beginnende judo wedstrijdjeugd van Vos succesvol.

SLAGHAREN - In Slagharen werd zaterdag de laatste toernooi ronde gehouden voor beginnende wedstrijdjeugd. Dit toernooi is speciaal opgezet om startende jeugd ervaring op te laten doen in de wedstrijdsport en ging over drie zaterdagen. De jonge judoka,s van Vos waren uiterst succesvol met tien ereplaatsen en dus enthousiast.
Reageer!

Judoka Floor Maats succesvol in team met NK medaille.

ALMELO - Floor Maats van JVVos was als gast judoka gevraagd voor het team van Stichting Judosport Oost. Zij kwam uit in de klasse tot 52kg. tijdens het NK teams in Almelo. Floor won 3 van de 4 wedstrijden en slaagde het team van Judosport Oost erin om 3e van Nederland te worden.
Reageer!

Schoonebeek beleeft zeperd tegen EHS’85

SCHOONEBEEK - Nadat nagenoeg de voltallige selectie van Schoonebeek zaterdagavond een spetterend optreden van de Daredevils had bezocht, wegens het 50-jarig jubileum van de jeugdsoos Rumah Pemuda, kon het zondag middag absoluut geen spetterend optreden op de mat leggen. Schoonebeek liep dan ook tegen een zeperd aan en verloor slechts met 2-0 bij EHS’85.
Reageer!

SC Angelslo wint thuis van Onstwedder Boys

EMMEN - De wedstrijd begint niet goed voor SC Angelslo die in de 4e minuut al achter komen als Jarno Sterenborg zijn verdwaalde voorzet achter keeper Jarno Brands ziet verdwijnen. Ook SC Angelslo krijgt al een dot van een kans in de 6e minuut maar Erwin van der Weide schiet net naast. Onstwedder Boys zet direct druk op Angelslo in de beginfase die veel balverlies heeft en mogelijkheden weggeeft om de voorsprong te verdubbelen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda