SPORT

Mooie promoties scheidsrechters HZOD

EMMEN / REGIO - De KNVB heeft afgelopen week de promoties van scheidsrechters voor het seizoen 2019-2020 bekendgemaakt. Liefst 18 leden van scheidsrechtersvereniging HZOD fluiten komend seizoen op een hoger niveau. Dat is volgens voorzitter Theo Hein een unicum in de clubhistorie. De preses is dan ook trots op de mooie resultaten.
Reageer!

Tweemaal podium voor Streuer/Rousseau

ZOLDER(B) - Met de derde plaats op zaterdag en de tweede op zondag is Bennie Streuer met zijn Franse bakkenist Kevin Rousseau tevreden teruggekeerd van het Circuit Zolder in Belgi�«. Op de Omloop van Terlamen moest Team Streuer de winst in beide races van het IDM/ONK laten aan de combinatie Reeves/Wilkes.
Reageer!

FC Emmen speelt eerste oefenwedstrijd bij SVBO

BARGER OOSTERVELD - Eredivisionist FC Emmen speelt haar eerste oefenwedstrijd in de aanloop naar het volgende seizoen bij SVBO. Op donderdag 27 juni zullen de rood-witten het om 19.00 uur opnemen tegen het Drenst Verbond All Star Team. De wedstrijd is uiteraard voor iedereen toegankelijk. De entree bedraagt € 4 voor jeugd t/m 11 jaar. Bezoekers van 12 jaar en ouder betalen € 8.
Reageer!

Voor de 3e keer de “Iedereen verdient een morgen toch(t) van FTC Toerlust.

NIEUW WEERDINGE - De fietstoerclub Toerlust uit Nieuw-Weerdinge organiseert op zondag 30 juni a.s. een fietstoertocht vanuit het Nieuw-Weerdinge. Het betreft een sponsortocht en een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan KWF (Kankerbestrijding). De organisatie wordt ondersteund door Nieuw-Weerdinge Gezond.
Reageer!

BeeBalltoernooi in Emmen

EMMEN - Aanstaande zondag 23 juni komen verschillende BeeBall teams uit het Noorden naar de Meerdijk bij Bedrocks in Emmen. Deelnemende verenigingen zijn: Caribe (Groningen), Knights (Leek) en Seagulls (Harlingen) en het organiserende Bedrocks. Vanaf 13.00 uur beginnen de wedstrijden en om rond 15.30 uur wordt het BeeBall toernooi afgesloten. In de traditie van BeeBall worden er geen prijzen uitgereikt. Wel gaan alle deelnemers met een kleine attentie naar huis.
Reageer!

Spannende korfbalfinales in Emmen bij EKC 2000

EMMEN - Dinsdag 18 juni organiseerde korfbalvereniging EKC 2000 namens het KNKV de Noordelijke Bekerfinales van district Noord. Onder grote belangstelling van circa 500 supporters en belangstellenden werden de finales gehouden in Emmen ter ere van het nieuwe kunstgrasveld.
Reageer!

Kwant en Arends naar NAVIQUE/SVBO.

BARGER OOSTERVELD - NAVIQUE/SVBO versterkt zich aankomend seizoen met Eva Kwant (20) en Joelle Arends (26). Kwant afkomstig van buur E&O is een robuuste opbouwster die zowel op de linkeropbouw als op de rechteropbouw uit de voeten kan.
Reageer!

FC Emmen OldStars naar Walking Football toernooi Benfica.

EMMEN - Vanmorgen zijn de spelers en begeleiders van het FC Emmen OldStars/Walking Football team naar Portugal vertrokken voor een twee-daags internationaal Walking voetbaltoernooi bij SL Benfica. Het team bestaat uit de spelers Kees Veenstra, Henri de Leeuw, Fred Wildenburg, Jan Kuper, Jan Dijkgraaf (niet op de foto), aanvoerder Richard Warczinsky, trainer John Doek en coordinators en leiders Joep Hiddink en Jos Schaart.
Reageer!

TEGENSLAG VOOR GEBBEN VAN VENROOY KAWASAKI TEAM IN LETLAND

LETLAND - Tijdens de GP van Letland in Kegums heeft het Gebben van Venrooy Kawasaki Racing Team een forse tegenslag moeten incasseren. Na de blessure van Alessandro Lupino in Rusland heeft ook de Franse Kawasaki rijder Benoit Paturel zich noodgedwongen moeten melden in de ziekenboeg.
Reageer!

Joop Brussen ontvangt Gouden KNVB Scheidsrechterspeld

EMMEN - Joop Brussen is voor zijn verdiensten voor de voetbalarbitrage afgelopen week onderscheiden met de Gouden Scheidsrechtersspeld. De 63--jarige in Emmen woonachtige Brussen is al meer dan twintig jaar actief als KNVB-scheidsrechter.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda