SPORT

Opvallende transfer Nieuwenweg: Per direct naar Neckarsulmer SU

EMMEN - Na een aantal maanden ruilt handbalster Anouk Nieuwenweg (24) uit Emmen Tharinger HC alweer in. Ze gaat per direct spelen voor competitiegenoot Neckarsulmer SU. Afgelopen zomer tekende de oud-speelster van E&O bij de voormalig landskampioen van Duitsland. Bij Tharinger HC kwam Nieuwenweg nauwelijks aan spelen toe. Neckarsulmer SU biedt uitkomst.
Reageer!

Vlaanderen slaat terug in Lommel 2

ROGART - Na een teleurstellend weekend tijdens de eerste van drie Grand Prix wedstrijden in Lommel, waren Calvin Vlaanderen en Gebben van Venrooy Racing gemotiveerd om er tijdens Lommel 2 een betere dag van te maken. Na veel regen in de nacht van dinsdag op woensdag lag het circuit er wederom uitdagend bij voor de rijders waarbij het zand nu nog zwaarder liep dan op zondag het geval was.
Reageer!

Beste deelnemers, sponsoren en andere Cascaderun liefhebbers

HOOGEVEEN - Jullie zijn van ons gewend dat de inschrijving voor de eerstvolgende Cascaderun editie tussen medio en eind oktober van start gaat. De organisatie van de Cascaderun heeft echter besloten om de (her)opening van de inschrijving voor de editie 2021 voorlopig uit te stellen tot 1 januari 2021. Dit in verband met de recente, sterke toename van het aantal Covid-19 besmettingen.
Reageer!

Teleurstellende MXGP of Flanders voor Calvin Vlaanderen

ROGAT - Na de MXGP van Spanje keek Gebben van Venrooy Racing uit naar de eerste van drie Grand Prix wedstrijden op het circuit van Lommel. Het zware zandcircuit met diepe knippen en lange sporen was een echte uitdaging voor de rijders. Dit zijn omstandigheden die Calvin mooi vindt en hij wilde dan ook zeker laten zien wat hij waard was.
Reageer!

DZOH winnaar in lokale derby tegen Drenthina

EMMEN - De derby van Emmen in de zaterdag 2e klasse J tussen DZOH en Drenthina op sportpark De Rietenlanden eindigde zaterdagmiddag na een 1-1 ruststand in een 2-1 overwinning voor DZOH. Drenthina had vanaf het begin het meeste balbezit, maar dat was wel de strategie die DZOH trainer Bert Doldersum voor zijn ploeg had uitgedacht. Bij balverlies van Drenthina snel in de omschakeling gevaarlijk worden.
Reageer!

SVBO (zat) zonder punten terug uit De Krim

DE KRIM - In de zaterdag 4e klasse D opende SVBO nog wel de score tegen DKB, maar moest na een 4-1 nederlaag wel de punten in De Krim achterlaten. De mannen van trainer Jan Moes begonnen wel goed aan de wedstrijd en was het eerste kwartier de bovenliggende partij. De beloning kwam in de 15e minuut via een doelpunt van Stan Wolbers en het leek een leuke middag voor de Barger Oostervelders te worden, maar het liep allemaal anders.
Reageer!

Zandpol moet zege aan Weiteveense Boys laten

ZANDPOL - In de zondag 5e klasse E moest Zandpol toezien hoe Eiteveense Boys met ene 4-0 overwinning en drie punten aan de haal ging. Het door het Cocornavirus getroffen Zandpol moest daardoor maar liefst vier basisspelers missen waaronder ook nog steeds Stefan Knuppe, de smaakmaker bij de mannen van trainer Cor Huls. Met een aantal invallers was Zandpol in de eerste twintig, dertig minuten zeker niet de mindere van de Weiteveners.Echter nadat door een onverwachte strafschop wegens hands binnen de zestien Zandpol op achterstand werd gezet was de weerstand even gebroken.
Reageer!

Sc Angelslo verliest thuis van SCN

EMMEN - De wedstrijd in de 4e klasse D tussen SC Angelslo en SCN begon aardig van beide kanten met goed voetbal en hoog tempo. SCN was de betere ploeg en kreeg een goede kans om op voorsprong te komen, maar Jordy Tent stond op de goede plek. Ook Angelslo kreeg twee kansen maar Abe de Jong schoot net naast en Ali Arslan schoot recht op de keeper. Even later neemt SCN toch een voorsprong.
Reageer!

Erica’86 speelbal voor VVAK

KERKENVELD - In de zaterdag 5e klasse F liep Eric'86 tegen VVAK in Kerkenveld tegen een flinke zevenklapper op. Na een 3-1 ruststand verloren de mannen van trainer Cor Huls uiteindelijk met 7-1. Erica'86 kwam al binnen 9 minuten op een 1-0 achterstand, maar wist dat in de 12e minuut via een mirakeleus doelpunt van doelman Marvin Trip weer gelijk te trekken. Marvin kreeg een terugspeelbal en wilde de bal in een keer naar voren plaatsen, maar tot ontzetting van de thuisclub gleed de bal op het natte gras door en gleed ook bij de VVAK doelman langs in het net. 1-1.
Reageer!

Schoonebeek en Titan in evenwicht

SCHOONEBEEK - In de zondag 4e klasse D maakten Schoonebeek en Titan er op sportpark De Gruinte met een 1-1 eindstand een leuk schouwspektakel van met een beter Titan in de 1e helft en een beter Schoonebeek in de 2e helft. De eerste kansjes waren voor Titan, terwijl Schoonebeek in de 16e minuut een kans kreeg. Een voorzet van Niek Huser werd door Leon Steffens ingekopt, maar doelman Raymon Poede redde ternauwernood.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda