SPORT

Overzicht gespeelde wedstrijden in de regio Emmen

Titan in slotfase langs EHS’85 EMMERSCHANS – De wedstrijd EHS’85 tegen Titan eindigde na een 2-1 ruststand in een 2-4 overwinning voor Titan. Halverwege de 1e helft opende Julian Bruining de score via een afstandsschot. 0-1, maar daarna was het de thuisclub die vrij snel met een antwoord kwam met schot van Daniek Camies die bal via de lat binnen kopt. 1-1. Vlak voor de thee kwam EHS ’85 op voorsprong via Henk Teuben die goed wegdraaide met zijn directe tegenstander. 2-1 en met die stand werd ook de 2e helft begonnen.

14e overwinning op rij voor Bargeres

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse F kende de nog ongeslagen koploper Bargeres weinig moeite met Sc Angelslo en won met 7-1. Zoals ze vaak dit seizoen stond de achterhoede zijn mannetje en waren de spitsen van Bargeres moeilijk te stoppen. In het begin van de wedstrijd had Angelslo wel iets de overhand, mede door de felle duels kon Bargeres maar moeilijk in haar spel komen. Na een kwartier viel de eerste treffer. Rob van de Graaf werd binnen de zestien neergelegd en de toegekende strafschop werd door Yorick Zweerink verzilverd.

Drie belangrijke punten voor FC Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - In de 3e klasse D heeft Klazienaveen drie belangrijke punten behaald in de strijd tegen degradatie. De 17-jarige Ruben Wijnand, die voor het eerst in de basis stond werd uiteindelijk matchwinner voor Klazienaveen. De thuisploeg ging flitsend van start, want in de derde minuut scoorde Patrick Bloemberg de 1-0, maar de treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Ruben Wijnand, in de eerste helft de gevaarlijkste man bij Klazienaveen, zag een inzet door Elim-doelman Gerben Lunenborg gestopt. Elim kreeg voor rust via Mike Doldersum twee scoringkansen, maar zijn inzetten werden gekeerd door doelman Justin Verschoor.