ALGEMEEN

SV Meppen zaterdag van start in de 3e Bundesliga

MEPPEN - De MSV Meppen begint zaterdag aan de nieuwe competitie. De kampioen en promovendus naar de 3e Bundesliga speelt in het eigen stadion tegen FC Wurzburger Kickers. De aanvang van de wedstrijd is zaterdagmiddag om 14.00 uur. Zie het volledige programma van SV Meppen voor het komende seizoen. H is een thuiswedstrijd en A is een uitwedstrijd
Reageer!

ZOMERMARKTEN DALEN 20176

DALEN - De belangstelling van kooplieden voor de warenmarkt is dit jaar onverminderd groot, aldus de marktmeester. Ook nu zijn er weer wachtlijsten en moeten we ook inschrijvers afwijzen omdat we regels hebben, zoals een maximaal aantal kramen per branche. Op die wijze houden we de marktkramen gevarieerd.
Reageer!

Uitreiking Passiefhuis-certificaat aan familie Louwes in Erica

ERICA – Afgelopen donderdagmiddag werd het Passiefhuis- certificaat uitgereikt aan de heer en mevrouw Louwes door de Stichting Passief Bouwen. Ondanks hun leeftijd- beiden boven de 80 jaar – besloten zij toch om een nieuwe woning te laten bouwen op hun droomplek aan de Hertenbaan 5 in Erica. Room Ontwerp en Bouwadvies heeft voor hen een passiefhuis ontworpen dat door bouwbedrijf Kuipers&Koers uit Emmen is gebouwd.
Reageer!

Camperplaats “Achter op Erica” officieel geopend

ERICA – Het was afgelopen zaterdag groot feest bij camperplaats “Achter op Erica”. Na een aantal jaren van procuderen is deze camperplaats op de hoek Verlengde Herendijk/Ericasestraat nu officieel.
Reageer!

Weer stapje gezet in ontwikkeling Experimenteerbeurt

EMMEN – In de afgelopen week is de omgeving van de Experimenteerbuurt weer een stapje verder op de weg naar succes. . . .Het “Cubestee”-gebouw is geplaatst, het bordje ook, maar het veld voor en rondom het gebouw was ronduit gevaarlijk. Niet door de planten, maar de vele bulten en met name de gaten.
Reageer!

Weer stapje gezet in ontwikkeling Expirementeerbeurt

EMMEN - Vanmorgen is de omgeving van de Experimenteerbuurt weer een stapje verder op de weg naar succes. . . .Het “Cubestee”-gebouw is geplaatst, het bordje ook, maar het veld voor en rondom het gebouw was ronduit gevaarlijk. Niet door de planten, maar de vele bulten en met name de gaten.
Reageer!

JAR MM BLIJ MET ACTIE COLLEGE OVER SCHULDENPREVENTIE BIJ JONGEREN

EMMEN - De Jongeren Adviesraad Emmen (JAR MM) is blij met de uitleg en toegezegde actie van het college van burgemeester en wethouders m.b.t. schuldenpreventie bij jongeren tijdens de raadscommissie Samenleving van dinsdag 6 juni jl. De Partij van de Arbeid had haar motie van 30 juni 2016 over schuldenpreventie opnieuw op de agenda gezet. De JAR MM ziet dat er problemen zijn bij jongeren wat betreft schulden en vindt het terecht dat de politiek aandacht besteed aan dit onderwerp. Te vaak komen jongeren in de knel.
Reageer!

“Opheffen pinautomaat Nieuw-Schoonebeek is een slechte zaak!”

NIEUW SCHOONEBEEK - Wakker Emmen is teleurgesteld in het besluit van de Rabobank om de pinautomaat in Nieuw-Schoonebeek op te heffen. Raadslid Leon Herbers stelde de problematiek vorige maand al aan de orde in de raadsvergadering. Inmiddels is duidelijk geworden dat de Rabobank de pinautomaat defintief wil gaan sluiten.
Reageer!

Eerste nieuwe haring voor Henk Wijngaard

EMMEN – Afgelopen vrijdag kon de vlag weer uit op de Markt in Emmen! De Hollandse Nieuwe haring mocht vanaf deze dag weer verkocht worden. Ieder jaar een heugelijk feit!.
Reageer!

Goede grond

EMMEN - In het Atlas Theater is afgelopen zaterdag 17 juni het boekje Oogst uitgereikt.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda