ALGEMEEN

HARWIG INSTALLATIETECHNIEK VEROORZAAKT FILE IN EMMEN

Emmen -Medewerkers van Harwig en ITN Installatietechniek veroorzaken morgen een lange file in Emmen vanwege een BBQ Drive-Thru. Traditiegetrouw wordt bij Harwig Installatietechniek jaarlijks de zomerperiode ingeluid met een uitgebreid barbecuefeest voor alle 200 medewerkers. Door de Corona-maatregelen kan deze traditie dit jaar jammer genoeg geen doorgang vinden. Vrijdagmiddag 3 juli wordt een ware BBQ-Drive-Thru opgesteld op het parkeerterrein van Harwig aan de Atlantis 3 te Emmen door Slagerij Van der Zee uit Emmen.
Reageer!

Wie ontvangt er dit jaar een Jeugdlintje?

Gezocht: jonge helden! EMMEN - Vrijdag 20 november a.s. reikt de gemeente Emmen voor de tiende keer de Emmense Jeugdlintjes uit. Dit is een jaarlijkse prijs voor kinderen en jongeren van zes tot en met achttien jaar die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor anderen. Daarom is de gemeente Emmen op zoek naar jonge helden.
Reageer!

Hoe zit het nu met de mondkapjes in Emmen?

EMMEN - Vanaf deze week zien we om ons heen steeds meer mensen die een mondkapje dragen. Maar wat zijn nu precies de regels? Wanneer moet ik een mondkapje dragen, waar moet deze aan voldoen en waar kan ze kopen? In dit artikel vindt u alle belangrijke informatie.
Reageer!

Ook WijkklikEmmerhout gaat voorzichtig aan weer beginnen met haar activiteiten.

EMMEN - Wat verder in de tijd willen we gewoon weer computerlessen geven, vaak één op één over verschillende onderdelen. We kunnen ons voorstellen, dat je in deze tijd graag iets meer wilt weten over internetbankieren, beeldbellen via WhatsApp, face timen of skypen. Ook bij digitale contacten met de huisarts, ziekenhuis, de gemeente of de overheid, waar je DigiD voor nodig hebt, kunnen we je helpen.
Reageer!

WILDLANDS heropent de poorten

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is zeer verheugd dat na overleg met de Veiligheidsregio en burgemeester Eric van Oosterhout het park toestemming heeft gekregen om weer gasten te ontvangen. Dierenparken zien er prachtig uit in deze tijd van het jaar, alles groeit en bloeit en het is dé tijd van veel jonge dieren.
Reageer!

Nationale dodenherdenking in Drenthe volgens landelijke richtlijnen

ASSEN - De twaalf Drentse burgemeesters en de commissaris van de Koning hebben besloten om overal in Drenthe de landelijke richtlijn van het Nationaal comité 4 en 5 mei te volgen tijdens de Nationale dodenherdenking op 4 mei. Dat betekent dat ook in Drenthe de Nationale Dodenherdenking vanuit huis plaatsvindt. Door op 4 mei om 20.00 uur allemaal naar de plechtige herdenking op de Dam met de Koning te kijken, staan we toch samen stil bij de herdenking van de oorlogsslachtoffers, aldus voorzitter Marco Out van de Veiligheidsregio Drenthe.
Reageer!

WijkKlikEmmerhout is geveld door het Corona virus.

EMMEN - Wij hopen dat we in september weer kunnen beginnen met de lessen. En natuurlijk moeten wij ook afstand te houden. Voor desinfectie hebben wij alcoholgels klaar staan. Met gepaste afstand proberen wij u te helpen. Vooral in deze tijd wilt u misschien wel leren om te video bellen. Dat kan ook via Whatsapp of FaceTime.
Reageer!

KardingeRun 2020 gaat niet door

GRONINGEN - Het Kardinge gebied in Groningen zou 26 & 27 september 2020 het toneel zijn van modder, obstakels en bikkels tijdens de zevende editie van de KardingeRun. Na 6 succesvolle runs de afgelopen jaren, heeft de organisatie met pijn in het hart de beslissing moeten nemen om de KardingeRun 2020 te annuleren.
Reageer!

5 manieren om ouderen in Emmen te helpen in tijden van corona

EMMEN - Ouderen worden in Nederland het zwaarst getroffen door het coronavirus. Vanwege de huidige maatregelen krijgen ouderen nauwelijks of geen bezoek en komen zij amper nog buiten. We willen namelijk niet dat ouderen worden besmet met het virus. Maar dit heeft wel een enorme impact. Door het bezoek aan opa en oma te beperken dreigt ook vereenzaming. Gelukkig kunnen we onze ouderen op verschillende manieren een hart onder de riem steken. Hieronder vind je een aantal handige tips en initiatieven om ouderen te helpen in deze onzekere tijden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda