Hoe nederlands is Jumbo-Visma nog??

EMMEN - Beste Wielervrienden, Hoe Nederlands is Jumbo-Visma nog? Door de wielerwereld (en het publiek) wordt het team nog altijd gezien als een Nederlandse ploeg, maar collega Raymond Kerckhoffs constateert in zijn opiniestuk dat de meeste Nederlandse toppers in buitenlandse dienst rijden.

Bekijk deze mail in je browserMovistar had gisteren haar ploegpresentatie en presenteerde daar niet alleen het programma van Annemiek van Vleuten, maar ook de trailer van het nieuwe seizoen van hun Netflix-serie. Daar zit iedere wielerliefhebber op te wachten, toch?

Veldrijden
Voor als je het nog niet wist: volgende week wordt het WK veldrijden al verreden. Dit weekend kunnen de crossers voor een laatste keer aan hun vorm werken. Collega Nico heeft de voorbeschouwing voor de X2O Trofee in Hamme geschreven. Die wedstrijd is zaterdag. Zondag is in Hoogerheide de afsluiter van de Wereldbeker veldrijden. Alles over deze Nederlandse cross lees je hier.

In aanloop naar het WK in Fayetteville spraken we met enkele hoofdrolspelers over de coronasituatie in de staat Arkansas, waar het WK zal plaatsvinden. Het coronaprotocol van de UCI is namelijk afgesteld op de regels aldaar, en die zijn heel anders dan in Nederland en België.

WielerFlits Quiz
Voor de liefhebbers van kennisspelletjes: Dit jaar gaan we vaker een quiz plaatsen op onze sites, waarbij je mooie wielerprijzen kan winnen. Ken jij deze tien renners in de Nieuwe Gezichten Quiz? Doe mee en maak kans op de prijzen!

Veel wielerplezier dit weekend,

Maxim Horssels
Hoofdredacteur WielerFlits

Voorbeschouwing: X2O Trofee Flandriencross Hamme 2022

Op één week van het WK in het Amerikaanse Fayetteville slaat het veldritcircus nog een keer zijn tenten op in eigen regio: zaterdag in Hamme, zondag in Hoogerheide. In Hamme staat de zesde manche van de X2O Trofee op de agenda. Bij de vrouwen is de spanning om te snijden: Denise Betsema telt na Baal nog maar twee seconden voorsprong op Lucinda Brand. WielerFlits blikt vooruit.

Afgeronde rechthoek: Lees verderLees verder

Nieuwe Gezichten Quiz: Doe mee en maak kans op het boek 'Het duel'

Het nieuwe jaar is bijna een maand onderweg en inmiddels hebben bijna alle ploegen hun selecties en tenues gepresenteerd. Ben jij helemaal klaar voor het wegseizoen 2022 en herken jij de tien renners in hun nieuwe outfit? Dat gaan we testen in de Nieuwe Gezichten Quiz van WielerFlits. En je maakt kans op mooie prijzen.

Afgeronde rechthoek: Speel nu de quizSpeel nu de quiz

Jumbo-Visma moet Nederlandse identiteit bewaken

Met andermaal een sterkere selectie dan het voorgaande seizoen wil Jumbo-Visma in 2022 op alle terr

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda