ALGEMEEN

Commissaris van de Koning bezoekt Veenloopcentrum Weiteveen.

WEITEVEEN - Commissaris van de Koning, mevrouw Jetta Klijnsma van de Provincie Drenthe heeft een bezoek gebracht aan het Veenloopcentrum. Klijnsma liet zich tijdens de koffie met gevulde koek graag informeren over de veenloop activiteiten in Weiteveen. Er worden excursies met verschillende themaâ??s in het Bargerveen aangeboden.
Reageer!

Brinks & Friends in Rue de la Gare

EMMEN - Hoe leuk kan campingmuziek zijn. Erg leuk zelfs als Brinks & Friends optreden. Meezingen met alle bekende nummers die op het repertoire staan van Henk en Ria Brinks. Het tweetal heeft de afgelopen jaren een groot aantal muziekvrienden gemaakt, met wie ze regelmatig op het podium staan. Op zondagmiddag 19 mei treden ze weer op in café Rue de la Gare in Emmen.
Reageer!

ATLAS Theater maakt nieuw theaterseizoen bekend

EMMEN - Zojuist hebben theaterdirecteur Machteld van der Werf en gastpresentator Arno van der Heyden in een relaxte en feestelijke setting het nieuwe programma bekend gemaakt. Tijdens de presentatie, in een uitverkocht huis, genoten genodigden van live previews van o.a. Hadewych Minis, Enge Buren en VOF de Kunst.
Reageer!

Ben Kwijt verzorgt nieuwe werkkleding op kinderboerderij de Naoberhoeve

ERICA - Ben Kwijt is de organisatie die verantwoordelijk is voor het beheer van gevonden en verloren voorwerpen in de Gemeente Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn. Zij zijn onderdeel van de Stichting Veiligheidszorg. Fietsen is wel hun specialisme. Want met regelmaat komen er fietsen binnen, dus denk aan dit adres wanneer je je fiets kwijt bent.
Reageer!

Kom in de kas en beleef een ‘Duurzame glasheldere waterdag’

KLAZIENAVEEN - Kom in de kas en beleef een ‘Duurzame glasheldere waterdag’ in het weekend van 6 en 7 april 2019! Enthousiaste kwekers in Klazienaveen openen hun deuren om te laten zien waar ze trots op zijn: mooie, verse, gezonde en veilige natuurproducten zodat iedereen kennis kan komen maken met de verrassende wereld die achter het glas van de kas schuil gaat.
Reageer!

Rabobank Emmen- Coevorden en ATLAS Theater: ‘partners in cultuur’

Rabobank en ATLAS zetten samenwerking voort Het ATLAS Theater en Rabobank Emmen - Coevorden hebben sinds enkele jaren een succesvolle samenwerking Tot aan 2020 draagt de grote zaal van het ATLAS Theater dan ook de naam ‘Rabo Zaal’. De samenwerking kenmerkt zich door de woorden verbinding en versterking. Samen de regio versterken
Reageer!

Openbare Fietsverkoop Ben Kwijt

EMMEN - Ben Kwijt houdt op Zaterdag 6 April een openbare fietsenverkoop. Geïnteresseerden zijn van 9.00 tot 13.00 uur welkom in de fietsenloods van Ben Kwijt aan het Prins Hendrikweg 10 in Emmen. Bij de verkoop worden plmin 140 diverse heren,dames en kinderfietsen aangeboden. Betaling 'a contant.!!
Reageer!

Ben Kwijt verrast het Griendtsveenpark

ERICA - Al vele jaren ondersteund de directeur Henk de Rade van Ben Kwijt, het Griendtsveenpark met geld of goederen. Dat is zeer welkom, want het valt niet mee om een park dat al 33 jaar bestaat en in stand wordt gehouden door vrijwilligers en voor iedereen gratis toegankelijk is. Sinds een klein jaartje staat er een prachtig paviljoen op het park waar de bezoeker kan genieten van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers.
Reageer!

Weekmarkt Emmen in teken van naaien en zlf kleding maken

EMMEN - Ook dol op Naaien en zelf kleding maken? Of hulp nodig bij het verstellen van kleding? Of nieuwsgierig naar de nieuwste machines van Vos Naaimachines? Kom dan vrijdag naar de STOFFENMARKT in Emmen en neem gezellig familie en vriendinnen (of vrienden) mee! Diverse demonstraties Nieuwste stoffen voor mode & interieur enLeuke aanbiedingen
Reageer!

Presentatie van verhalen uit de tweede wereldoorlog in Drentse en Groninger veenkolonien

WESTERBORK - Er zijn 10 vrijkaarten voor het concert op 31 maart in Westerbork! In het verhalenproject Streekgenoten: Stad, Streek en Trouw zijn ervaringen en herinneringen van 17 ooggetuigen uit de Groningse en Drentse Veenkoloniën geportretteerd. Op basis van deze verhalen maakten dichters uit stad en streek poëzie, en maakte theatermaakster en danseres Betsy Torenbos performances met werk speciaal voor dit project door Louis Andriessen beschikbaar gesteld, en door een ensemble van het VKSO Orkest van de Veenkoloniën met o.a. mezzosopraan Hanneke Tichelaar uitgevoerd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda