ALGEMEEN

Bargeres en Ter Apel ’96 FC 1 delen punten

EMMEN - Bargeres kwam slecht uit de startblokken en het was een wonder dat de stand na 20 minuten nog niet 0 – 3 stond. Alles wat mis kon gaan ging ook mis bij de thuisploeg. Het was echter pas in de 21ste minuut dat Ter Apel op voorsprong kwam door Jeroen Schoonbeek, 0 – 1.
Reageer!

De zomertijd gaat komende nacht in

EMMEN - De zomertijd gaat komende nacht in. De klok wordt om 02.00 uur een uur vooruit gezet. De zomertijd duurt zeven maanden. In de nacht van 28 op 29 oktober gaat de wintertijd in; dan gaat de klok weer een uur achteruit.
Reageer!

Ladies night in de viersprong

EMMER COMPASCUUM - Kaart verkoop gaat 1 maart van start voor Ladies Night die gehouden wordt op zaterdag 1 april in buurtgebouw de viersprong in emmercompascuum. Dit is niet zomaar een ladies night, maar een echte avond uit. Onder het genot van een hapje en een drankje, gezellige sfeer proeven van allerlei vrouwen bezigheden.
Reageer!

Campers kunnen in Emmen op een warm onthaal rekenen..

EMMEN - Emmen heeft een camperplaats zonder voorzieningen vlak bij het centrum. Op jaarbasis komen zo n 1000 campers naar Emmen om Wildlands te bezoeken en om een bezoekje te brengen aan het mooie en pas geopende centrumplein met leuke voorzieningen. Veel gasten blijven wat langer om de natuur, de musea en de overige bezoekmogelijkheden in Drenthe en ruime omgeving te bezoeken.
Reageer!

Wethouder Bos bij aftrap Dag van de leerplicht

EMMEN – Wethouder Jan Bos van de gemeente Emmen heeft donderdagochtend 15 maart aan de locatie Ubbekingecamp van Drenthe College de Dag van de Leerplicht geopend.
Reageer!

Valke Transport Zwartemeer breid uit.

EMMEN - Hij wou graag zijn eigen vrachtwagen hebben en in de toekomst ook een groot transport bedrijf met ongeveer 10 vrachtwagens. In November 2013 is hij begonnen om zijn droom te verwezenlijken hij kocht een Scania R500 om daar stukgoed mee te gaan rijden op Duitsland.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda