ALGEMEEN

Uitgebreid verslag van het kampioenschap bridge van de provincie Drenthe.

EMMEN - Het kampioenschap van de provincie Drenthe 2019/2020 voor de paren competitie is weer achter de rug. De wedstrijden werden op vijf woensdagavonden, een keer per maand gespeeld in het Brinkenhoes te Bargeres. Er namen in totaal 38 paren deel, verdeeld over drie niveau's. Het district Drenthe organiseert deze competitie ism de Bridgeschool Drenthe en de Emmer Bridge Vereniging. Wedstrijdleider Jan Derks mocht de bekers uitreiken aan de winnaars.
Reageer!

Provinciaal kampioenschap Bridgen zit er weer op

EMMEN - Het kampioenschap van de provincie Drenthe voor de paren competitie is weer achter de rug. De wedstrijden werden op vijf woensdagavonden, een keer per maand) gespeeld in het Brinkenhoes te Bargeres. Er namen in totaal 38 paren deel, verdeeld over drie niveau's. Het district Drenthe organiseert deze competitie in samenwerking met de Bridgeschool Drenthe en de Emmer Bridge Vereniging.
Reageer!

62 jaar oude wieg 19 keer centraal bij geboorte

KLAZIENAVEEN – De wieg staat al klaar in de huiskamer van de familie Geerts aan de Molenwijk in Klazienaveen, want over enkele weken als daar het tweede kind het levenslicht zal zien in huize Geerts. Op zich niets bijzonder want er worden dagelijks vele kinderen geboren, maar hier heeft de wieg een speciale betekenis voor de familie.
Reageer!

Klazienaveen onderuit in Hoogeveen

HOOGEVEEN - In de strijd om plek twee en drie liep FC Klazienaveen in en tegen Hoogeveen tegen een gevoelige 3-1 nederlaag op. Het gat tussen beide ploegen groeide hierdoor naar acht punten. FC Klazienaveen begon matig aan de wedstrijd, want binnen enkele minuten stond het al met 1-0 achter na een foutje van doelman Dani Kracht.
Reageer!

BASISTRAINING FOTOGRAFIE

EMMEN - Wil je beter leren fotograferen? Heb je een camera die meer kan dan jij? Dan is deze training een kans om een flinke sprong vooruit te maken.
Reageer!

Drie Koningen Wandeling Veenloopcentrum groot succes

WEITEVEEN - Het was zondagmiddag druk in het Bargerveen rondom Weiteveen. Meer dan 700 wandelaars hadden zich aangemeld voor deze wandeling door de prachtige natuur. De wandelaars konden kiezen tussen de afstanden 6 en 8 kilometer. Er was er koffie, chocolademelk en snert en ze konden genieten van de Moorbloazers uit Nieuw Schoonebeek en accordeonist Jos Mensen.
Reageer!

Boksen met Parkison

EMMEN - Boksen met Parkinson? Dat kan in Emmen in het gymlokaal aan de Oosterstraat bij bokstrainer Kees Schadenberg.
Reageer!

Genomineerden Cultuurprijs bekend

EMMEN - De afgelopen periode heeft iedereen kandidaten kunnen voordragen voor de Cultuurprijs 2019. Dit heeft maar liefst 19 aanmeldingen opgeleverd. De jury heeft hieruit vier genomineerden voor deze prijs gekozen. Wij stellen ze graag, in willekeurige volgorde, aan u voor:
Reageer!

Elly Menzen Clubheld van het jaar??.

KLAZIENAVEEN - Clubheld van het jaar. Ben ik dat... Voel ik me zo... Nee zeker niet, mijn club is meer de held in mijn ogen. Vanaf 2017 al was onze vereniging bezig met voorbereidingen voor een evt. WK sjoelen in Emmen. We stonden reserve voor als Duitsland niet een goede locatie zou vinden voor het jaar 2019. Het was dus vanaf het begin alle hands on deck voor ons.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda