ALGEMEEN

Volker Wessel Curling Cup van start

EMMEN - Maandagavond ging op de ijsbaan van Emmen on Ice op het Raadhuisplein de 6e editie van de VolkerWessels Curling Cup van start. Een curling competitie met maar liefst 96 teams verdeeld over 4 poules van 24.
Reageer!

Emmen levert bijdrage voor Generaal Maczek Memorial

EMMEN - De gemeente Emmen levert een bijdrage van â?¬1.000,- aan het Generaal Maczek Memorial, dat gerealiseerd wordt naast het Pools Militair Ereveld in Breda. Dit memorial biedt ruimte voor erkenning en herkenning van de bijdrage die de Poolse strijders hebben geleverd aan de bevrijding van grote delen van Nederland. Ook zal het een thuisbasis bieden voor het Generaal Maczek Museum.
Reageer!

Husqvarna SKS Team ook in 2019 met 85cc klasse aan de start

WAALWIJK - Husqvarna SKS Team in 2019 ook van start in 85cc klasse. Onlangs is bekend gemaakt dat Lars van Berkel actief blijft binnen het Husqvarna SKS Racing NL team en in 2019 wederom van start gaat op een Husqvarna FC 450 in de 500cc klasse.
Reageer!

Sinterklaas & Zwarte Pieten op de Emmer markt

EMMEN - Vandaag komen Sinterklaas en de Zwarte Pieten gezellig naar de Warenmarkt in Emmen! Laat de lekkere pepernoten je goed smaken en laat je op de foto zetten door de Marktfotograaf!
Reageer!

Marko Kroon te gast bij Veteranen Organisatie Zuidoost Drenthe

EMMEN - Goedemorgen beste mensen, wij hebben een aantal vragen maar ik wil beginnen met de voetbalkaartjes. Die kaartjes voor de wedstrijd FC Emmen - Willem II op zondag 23 december op De Oude Meerdijk, zijn ter beschikking gesteld door FC Emmen op aanvraag van het bestuur.
Reageer!

Openbare fietsverkoop Ben Kwijt

EMMEN - Ben Kwijt houdt op Zaterdag 24 November 2018 een openbare fietsenverkoop. Geïnteresseerden zijn van 9.00 tot 13.00 uur welkom in de fietsenloods van Ben Kwijt aan het Prins Hendrikweg 10 in Emmen. Bij de verkoop worden plmin 120 diverse heren,dames en kinderfietsen aangeboden. Er kan niet gepind worden, betaling 'a contant.!!
Reageer!

Geslaagde open bedrijven dag in Emmen

EMMEN - De Open Bedrijvendag Emmen die afgelopen zaterdag in Emmen werd gehouden was zeker weer geslaagd. Maar liefst 47 bedrijven in de gemeente Emmen hadden vandaag hun deuren open gezet voor het publiek.
Reageer!

Natuurwerkdag Drenthe weer geslaagd

EMMEN – Afgelopen zaterdag waren op 80 locaties in Drenthe ruim 1600 mensen actief tijdens de jaarlijkse Natuurwerkdag. Organisator Landschapsbeheer Drenthe voorzag de locaties van het benodigde gereedschap, ondersteuning en een presentje voor alle deelnemers. De Natuurwerkdag in Drenthe heeft dit jaar een behoorlijke groei doorgemaakt omdat steeds meer mensen zorg willen dragen voor hun eigen leefomgeving.
Reageer!

Drukke signeersessie Rob Stoker bij Bruna Rietlanden

EMMEN /DE RIETLANDEN - Afgelopen zaterdag hield Rob Stoker een promotie en signeersessie van zijn tweede boek bij Bruna in de Rietlanden. Rob Stoker was docent Nederlands op het Esdal college en is pianist en speelde in diverse bands. Na de moord op zijn dochter Kim legde hij al zijn bevindingen vast in een boek die de titel droeg “30 messteken”. Dat ging over de periode van twee jaar vanaf het moment dat gebeld werd dat er iets met Kim was en de gehele nasleep na de moord.
Reageer!

Ben Kwijt houdt weer openbare fietsenverkoop.

EMMEN - Geïnteresseerden zijn op zaterdag 24 november van 9.00 tot 13.00 uur welkom in de fietsenloods van Ben Kwijt aan het Prins Hendrikweg 10 in Emmen. Bij de verkoop worden ongeveer 120 diverse heren, dames en kinderfietsen aangeboden. Er kan niet gepind worden, betaling 'a contant.!!
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda