ALGEMEEN

Geslaagde lustrum editie Blues Aan De Runde!!

EMMER-COMPASCUUM - Het spits van het programma werd afgebeten door Jansen & de Vries uit Amsterdam. Jansen & de Vries is een elektrisch/semi-akoestisch roots duo, waarvan de stijl geworteld is in de muziek afkomstig uit het Memphis en Chicago van de jaren ‘40 en ‘50. Met het gebruik van hun vintage-apparatuur maakten ze een bijzonder set Blues op het podium.
Reageer!

Nick en Simon zaterdag 30 september bij Media Markt Emmen

Nick en Simon signeren hun nieuwste album EMMEN - Op zaterdag 30 september heeft Media Markt Emmen de eer om het (inter)nationaal bekende duo Nick en Simon te mogen ontvangen. Van 13.00-14.00 uur zullen de heren hun nieuwste album ´Aangenaam´ signeren in de vestiging aan het Noorderplein 90.
Reageer!

Sven van der Mierden wint ONK MX1 in Markelo

MARKELO - Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS NL team heeft de voorlaatste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap MX1 in Markelo weten te winnen. In beide manches wist hij als winnaar over de finish te komen en pakte hiermee het maximale aantal punten. De voorlaatste ONK werd verreden in het bijprogramma van het wereldkampioenschap zijspancross en dit betekende dat er veel publiek was afgereisd naar Markelo. Het circuit lag er optimaal bij in het begin van de wedstrijddag en in de tijdtraining kwam Sven tot een tweede tijd.
Reageer!

Het Turfhuus viert haar 1 jarig bestaan

EMMER COMPASCUUM - Alweer 1 jaar geleden dat het Turfhuus, zorgcentrum voor dagzorg- en activiteiten, haar deuren opende te Emmer Compascuum. Het Turfhuus biedt professionele dagbegeleiding en dagzorg voor o.a. mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking, maar ook voor eenzame ouderen die bijna nergens nog aansluiting vinden. Er wordt een zeer gevarieerd dagprogramma geboden zoals o.a. sport, spel, beweging.
Reageer!

Aanpak De Blokken in Zwartemeer

ZWARTEMEER - In navolging van onder andere Erica, Nieuw-Amsterdam en Schoonebeek, heeft het dorp Zwartemeer plannen voor vernieuwingen in het centrum. Opknappen van de straat en het voetgangersgebied, extra parkeerplaatsen en nieuw groen moet de omgeving van De Blokken veiliger en representatiever maken. Met de extra parkeerplaatsen krijgt ook de locatie van het voormalige Groene Kruis gebouw in het dorp weer invulling.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - De start in het nieuwe seizoen van de HSG Nordhorn-Lingen is meer dan gelukt. Na 3 wedstrijden en 3 overwinningen mag je van een droomstart spreken. Na de niet verwachte uit overwinning bij het altijd sterke Eisenach ( 25-28 ), behaalde de HSG ook de eerste thuisoverwinning in het Euregium in Nordhorn. Gemakkelijk ging het niet tegen debutant Hagen, dat uiteindelijk de punten toch in Nordhorn moest laten ( 30-27 ).
Reageer!

Adam Sweet, Alan West en Stegve Black op toer in het noorden

EMMEN - Adam Sweet, Alan West en Steve Black kwamen in 2014 voor het eerst vanuit Zuid Engeland (Lands End!) per auto naar Noord Nederland om twee gigs te spelen in Emmercompascuum. Sindsdien doen ze ieder jaar een tour in NoordNederland.
Reageer!

Tonnie Roosken overleden

KLAZIENAVEEN - Tonnie Roosken was een fenomeen in de tijden van het betaalde voetbal van Zwartemeer/S.C.Drente. Nog altijd is Tonnie topscorer in de tweede divisie van het betaalde voetbal met 202 doelpunten, een aantal dat waarschijnlijk niemand meer gaat verbeteren. Jaarlijks wordt op het sportpark het naar hem vernoemde voetbaltoernooi georganiseerd, de Tonnie Roosken Bokaal. Wij wensen de familie veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Reageer!

Mooie resultaten wielerjeugd WSV Emmen

ROLDE – Het wegseizoen zit er voor de wielerjeugd bijna op. Onder slechte weersomstandigheden werd er zaterdag in Rolde één van de laatste wedstrijden gereden. Bjarne Hemme en Thijmen Paardekooper, momenteel de sterkste jeugdrenners van WSV Emmen, sleepten daar beide een mooie podiumplaats (2e) in de wacht.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda