Sint Gerardusschool Barger Oosterveld succesvol tijdens regionaal en Drents schoolhandbal

BARGER OOSTERVELD - De jongens van de groepen 7 en 8 zijn vandaag eerste geworden met schoolhandbal en mogen door naar de ronde van Drenthe!

Wat was het spannend! De meiden van groep 7 en de meiden van groep 8 deden mee aan het schoolhandbal toernooi. Nadat de meiden van 7 de penalty's hadden gewonnen voor een finaleplek, was de finale een échte Sint Gerardusschool finale. De meiden van groep 7 tegen de meiden van groep 8.

Wie had dat durven dromen? Wat fantastisch voor onze school en wat een sportiviteit tussen de meiden onderling. Chapeau! Uiteindelijk hebben de meiden van groep 8 gewonnen en gaan ook zij door naar de ronde van Drenthe, Natuurlijk ook een grote buiging voor de meiden van groep 7, wat hebben jullie goed gestreden!

Sporthal Angelslo stond een week lang bol van sportieve prestaties! De jongens van 5/6 én de jongens van 7/8 van de ST. Gerardusschool werden kampioen tijdens de regiofinales van het schoolvoetbal!

De volgende stap was naar de finales van Drenthe, Friesland en Groningen op 1 juni in Friesland! Ook de meiden van 8 én de jongens van groep 7/8 van de St. Gerardusschool zijn Drents Kampioen schoolhandbal geworden! Wat weer een ontzettend knappe prestatie!


Op naar het Nederlands Kampioenschap op 11 juni in Arnhem! Wij zijn trots op deze sportieve resultaten van de kinderen van onze school! Kanjers!!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda