CLUBSPONSERING

Sunoil Biodiesel spreekt wederom vertrouwen in FC Emmen uit

3 seizoenen Partner Jeugdopleiding FC Emmen EMMEN - Suniol Biodiesel spreekt het vertrouwen uit in FC Emmen en sluit een nieuwe sponsorovereenkomst, waardoor het Emmer bedrijf tot en met het seizoen 2019-2020 als Partner van de Jeugdopleiding FC Emmen aan de club verbonden is.
Reageer!

Hake Slaapsystemen nieuw hoofdsponsor volleybalvereniging Tjoba

KLAZIENAVEEN – Afgelopen zaterdag werd op grootse wijze de selectie van de dames van Tjoba met de technische staf voor het komende seizoen aan pers, leden en belangstellenden gepresenteerd. Daaraan voor afgaande werd ook nog de nieuwe hoofdsponsor van Tjoba gepresenteerd. Voor het komende seizoen zal Tjoba onder de officiële naam Hake Tjoba de competitie ingaan.
Reageer!

Erica 86 geheel in het nieuw

ERICA - De eerste selectie van zaterdagvereniging Erica ’86 is door sponsoren voorzien van frisse nieuwe outfits. De selectie loopt er verzorgd bij, want naast de wedstrijdtenues hebben ze ook nieuwe trainingspakken, warmloopshirts en voetbaltassen ontvangen.
Reageer!

Nieuwe sporttassen voor de Bushbikers

SLEEN - De leden van MTB vereniging Bushbikers uit Sleen werden zaterdag 7 januari jl. tijdens de nieuwjaarsreceptie verrast met nieuwe sporttassen, aangeboden door HEWESCO Verbouw & Renovatie uit Aalden en Inside Wonen en meer… uit Wezup. Na een compleet nieuwe kledinglijn in 2016 kon een nieuwe tas, geleverd en bedrukt door Combi Sport Coevorden, niet uitblijven.
Reageer!

Intersport Emmen nieuwe sponsor vv Drenthina

EMMEN - De vv Drenthina is een sponsorovereenkomst van 3 jaar aangegaan met Intersport Emmen. Vanaf dit seizoen zijn de Drenthina-kousen alleen verkrijgbaar in de winkel bij Intersport Emmen. Intersport Emmen hanteert dezelfde prijs als Drenthina: € 10,— per paar. Bij Intersport Emmen kun je verder alle andere artikelen kopen welke je nodig hebt om te voetballen. Denk hierbij onder andere aan: scheenbeschermers, schoenen(zaal en veld), ballen, sokophouders, thermoshirts, handschoenen etc.
Reageer!

Nedmetals kleedt WKE ’16 JO17

EMMEN - Nedmetals.nl heeft het team van WKE ’16 JO17 volledig aangekleed. Niet alleen de wedstrijdkleding, maar ook trainingspakken en tassen. Op deze professionele manier kan dit jeugdteam zich zonder meer laten zien op de velden van Drenthe. Ook is de (gevulde) massagekoffer, die al een paar wedstrijden gebruikt wordt, voorzien van bedrukking van de andere sponsor van dit team namelijk Biancaradio.nl
Reageer!

Hegeman & Haitel Schilderwerken en Fysio-Emmen sponsoren SVBO zaterdag 1

BARGER OOSTERVELD - Voetbalclub SVBO zaterdag 1 heeft uit handen van fysiotherapeuten Alke en Frank Kamstra van Fysio-Emmen nieuwe inloopshirts en uittenues ontvangen. Samen met Hegeman & Haitel Schilderwerken uit Weiteveen en Emmen prijkt de fysiotherapiepraktijk met vestigingen in Emmerhout, Angelslo en Barger Oosterveld op de rug van SVBO.
Reageer!

Nieuw wedstrijd wedstrijdtenue voor dames 1 Erica 86

ERICA - Afgelopen zaterdag werd door de sponsoren de nieuwe wedstrijdkleding aan Erica 86 aangeboden. De sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt, zijn: - AutoFirst van Boven, Erica - Daktechniek Emmen, Erica - Café the Spot, Erica
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda