CLUBSPONSERING

Actie FC Emmen Hoofdsponsor

GroningenMet de Topdeals van Noordlease heeft u altijd een zéér complete auto met een extra korting. Het aanbod is tijdelijk en kan zowel voor nieuwe als voor jong gebruikte leaseauto's of bedrijfswagens gelden.
Reageer!

VV Bargeres trots op nieuwe sponsorovereenkomsten

EMMEN - VV Bargeres heeft zondag de nieuwe sponsors voor de komende jaren gepresenteerd. Sportschool EasyFit is de komende zes jaar hoofdsponsor, terwijl Intersport zich voor eenzelfde periode aan de club verbond als shirtsponsor. Het nieuwe tenue was de bezegeling van de samenwerking: â
Reageer!

SP Tools event sponsor van Soppe tijdens British Superbikes in Assen

COEVORDEN - SP Tools Europe is de speciale EVENT sponsor van Walid Soppe tijdens de afsluitende wedstrijd om de ADAC Northern Europe Cup dat tegelijktijdig wordt verreden met het British Superbike kampioenschap in Assen. SP Tools is sinds de overstap van de Drent van de NSF100 naar de Moto3 betrokken als sponsor. Al meer dan 40 jaar is SP Tools voorloper op het gebied van ontwerp en fabricage van luchtgereedschap, handgereedschap en elektrisch gereedschap.
Reageer!

Korfbalvereniging EKC 2000 benoemd nieuw bestuur

EMMEN - Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering (JAV) van afgelopen maandag heeft EKC 2000 afscheid genomen van voorzitter Wim Bloeming. Na vier jaar actief te zijn geweest als voorzitter ad interim en als bestuurslid Commerciële Zaken heeft hij besloten de hamer over te dragen. Ook secretaris Bernadette van Loon heeft bestuursperiode van drie jaren besloten niet herkiesbaar te zijn. Theo Venema is eveneens afgetreden tijdens de laatste ledenvergadering.
Reageer!

Sunoil Biodiesel spreekt wederom vertrouwen in FC Emmen uit

3 seizoenen Partner Jeugdopleiding FC Emmen EMMEN - Suniol Biodiesel spreekt het vertrouwen uit in FC Emmen en sluit een nieuwe sponsorovereenkomst, waardoor het Emmer bedrijf tot en met het seizoen 2019-2020 als Partner van de Jeugdopleiding FC Emmen aan de club verbonden is.
Reageer!

Hake Slaapsystemen nieuw hoofdsponsor volleybalvereniging Tjoba

KLAZIENAVEEN – Afgelopen zaterdag werd op grootse wijze de selectie van de dames van Tjoba met de technische staf voor het komende seizoen aan pers, leden en belangstellenden gepresenteerd. Daaraan voor afgaande werd ook nog de nieuwe hoofdsponsor van Tjoba gepresenteerd. Voor het komende seizoen zal Tjoba onder de officiële naam Hake Tjoba de competitie ingaan.
Reageer!

Erica 86 geheel in het nieuw

ERICA - De eerste selectie van zaterdagvereniging Erica ’86 is door sponsoren voorzien van frisse nieuwe outfits. De selectie loopt er verzorgd bij, want naast de wedstrijdtenues hebben ze ook nieuwe trainingspakken, warmloopshirts en voetbaltassen ontvangen.
Reageer!

Nieuwe sporttassen voor de Bushbikers

SLEEN - De leden van MTB vereniging Bushbikers uit Sleen werden zaterdag 7 januari jl. tijdens de nieuwjaarsreceptie verrast met nieuwe sporttassen, aangeboden door HEWESCO Verbouw & Renovatie uit Aalden en Inside Wonen en meer… uit Wezup. Na een compleet nieuwe kledinglijn in 2016 kon een nieuwe tas, geleverd en bedrukt door Combi Sport Coevorden, niet uitblijven.
Reageer!

Intersport Emmen nieuwe sponsor vv Drenthina

EMMEN - De vv Drenthina is een sponsorovereenkomst van 3 jaar aangegaan met Intersport Emmen. Vanaf dit seizoen zijn de Drenthina-kousen alleen verkrijgbaar in de winkel bij Intersport Emmen. Intersport Emmen hanteert dezelfde prijs als Drenthina: € 10,— per paar. Bij Intersport Emmen kun je verder alle andere artikelen kopen welke je nodig hebt om te voetballen. Denk hierbij onder andere aan: scheenbeschermers, schoenen(zaal en veld), ballen, sokophouders, thermoshirts, handschoenen etc.
Reageer!

Nedmetals kleedt WKE ’16 JO17

EMMEN - Nedmetals.nl heeft het team van WKE ’16 JO17 volledig aangekleed. Niet alleen de wedstrijdkleding, maar ook trainingspakken en tassen. Op deze professionele manier kan dit jeugdteam zich zonder meer laten zien op de velden van Drenthe. Ook is de (gevulde) massagekoffer, die al een paar wedstrijden gebruikt wordt, voorzien van bedrukking van de andere sponsor van dit team namelijk Biancaradio.nl
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda