JUBILARISSEN

Diamanten echtpaar in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Afgelopen donderdag was het precies 60 jaar geleden dat Toon Gustin uit Weiteveen en Lennie Speller uit Barger Compascuum elkaar in het gemeentehuis van Emmen het ja-woord gaven. Daarmee werd een mooie verkeringstijd van ruim drie jaar afgesloten. Burgemeester Eric van Oosterhout kwam natuurlijk even langs om met het diamanten echtpaar kennis te maken.
Reageer!

Papierpropjes inleiding 65 jaar huwelijk

EMMEN - Aanstaande zaterdag is het precies 65 jaar geleden dat Tieme Idema en Johanna Epping, roepnaam Anna, elkaar in het gemeentehuis van Emmen het ja-woord hebben gegeven. Voor Eric van Oosterhout, burgemeester van Emmen, een goede redenen om de jubilarissen even met een bezoekje te vereren met de daarbij behorende presentjes en de felicitaties namens de gemeente Emmen.
Reageer!

Jannie Finke en Henk Veenstra vanaf hun 16e jaar bij elkaar

EMMEN - Op dinsdag 18 september aanstaande is het 65 jaar geleden dan de in Zandpol geboren Henk Veenstra en Jannie Finke elkaar het ja-woord gaven. Het echtpaar Veenstra-Finke kreeg twee dochters die voor vier achterkleinkinderen zorgden en er intussen ook al drie achterkleinkinderen zijn geboren waarvan de jongste net 10 maanden is.
Reageer!

Echtpaar De Jonge-Dijk 60 jaar een paar

EMMEN - Zowel Jan de Jonge (90) als Wilhelmina (roepnaam Willy) Dijk (80) werd in Emmer Compascuum geboren en trouwden op 20 september 1958 in het gemeentehuis in Emmen. Dat het stel uiteindelijk samen is gekomen is het gevolg van hun gezamenlijke liefde voor de muziek en zang.
Reageer!

Henk en Willie Piek: “Geven en nemen” is het motto van 60 jaar huwelijk

VEENOORD – Vandaag, woensdag 12 september is het precies 60 jaar geleden dat Henk Piek(81) en Willie Wiegers(79) elkaar het ja-woord gaven in het gemeentehuis van Sleen. Daarmee werd een verkering van ruim drie jaar bekroond met een huwelijk. Het paar ontmoette elkaar voor de eerste keer op de “veurstreek” in Nieuw Amsterdam.
Reageer!

10 jaar Oldtimer Club Barger Oosterveld

BARGER OOSTERVELD - In 2006 bestond de Sint Gerardus Majellakerk 100 jaar. Om dit feestelijk aan te kleden is gevraagd aan de bewoners van dit dorp of ze hun oldtimer voor de kerk wilden exposeren. Zo gezegd, zo gedaan. Dit leidde tot zoveel enthousiasme onder de oldtimerbezitters, dat men met het plan kwam om een oldtimerclub op te richten.
Reageer!

100 jarige OldenburgerlFritom verrast DZOH en andersom!!

EMMEN = Afgelopen week bestond de hoofdsponsor van DZOH 100 jaar. Ter gelegenheid van deze ‘koninklijke’ prestatie ontving bestuurder Voetbalzaken Johan Keen uit handen van René Dale, algemeen directeur van OldenburgerlFritom, een cheque van € 2.500,00 ten behoeve van het jeugdvoetbal bij DZOH.
Reageer!

Daan en Aartje Heineke 60 jaar getrouwd

ERICA – Afgelopen dinsdag was het precies 60 jaar geleden dat Daan Heineke(93) uit Loosdrecht en Aartje Veldhuizen (86) Hilversum elkaar het ja-woord gaven in het gemeentehuis van Loosdrecht. Dit heuglijke feit werd door het jubilerende paar met hun kinderen, kleinkinderen, achterkleinkind en kennissen gevierd met een dagje Veenpark in Barger Compascuum.
Reageer!

Echtpaar Nico en Henny de Mes 60 jaar getrouwd

NIEUW SCHOONEBEEK – Het echtpaar Nico(87) en Henny de Mes(85) in Nieuw Schoonebeek viert vandaag het feit dat zij precies 60 jaar geleden in het gemeentehuis van Haarlem elkaar het ja-woord gaven en dat werd in het afgelopen weekend met de gehele familie gevierd op de boerderij. Voor locoburgemeester Jisse Otter een goede gelegenheid om vanmorgen even bij dit echtpaar op de koffie te gaan.
Reageer!

Lammert Engels en Els Huizing 60 jaar een paar

KLAZIENAVEEN - Na anderhalf jaar verkering werden Lammert Engels uit Zwartemeer en Els Huizing uit Klazienaveen 10 augustus 1957in Emmen door de toenmalige burgemeester Gaarland in het huwelijk verbonden. Nu 60 jaar later kunnen Lammert en Els op een goede periode terugkijken. Er volgde een gezinsuitbreiding met twee zonen. Ook die hebben inmiddels al weer voor vier kleinkinderen gezorgd terwijl het eerste achterkleinkind zich binnenkort in de familie komt melden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda