MUZIEK

Wintermiddag in de Taalwerkplaats

NIEUW AMSTERDAM - Zondag 16 februari is het weer zover. De Taalwerkplaats in Nieuw-Amsterdam viert de winter. Cabaretier Henk Boogaard komt met een geheel nieuw programma naar Drenthe om u te laten genieten van zijn scherpzinnige teksten waarbij hij zich begeleidt op de gitaar. Henk is de vleesgeworden verwondering over alles waarbij wij niet stilstaan.
Reageer!

Retro speelt 60’s en 70’s in Rue de la Gare

EMMEN - Vier muzikanten die in een ver verleden furore maakten in bands uit Emmen en omgeving hebben de krachten gebundeld. Ze vormen nu de band Retro. De naam zegt het al, ze spelen muziek uit de vorige eeuw, de jaren zestig en zeventig. Ze staan op 16 februari tijdens een extra Zondagmiddagconcert in café Rue de la Gare in Emmen.
Reageer!

Gezocht muziekmakers voor Popsport Drenthe

Coachingstraject voor jonge Drentse pop-acts start in maart EMMEN - Vier kandidaten hebben zich tot nu toe aangemeld voor Popsport Drenthe, maar Stichting Kunst & Cultuur zoekt nog minimaal vijf andere bands, singer-songwriters en djâ??s voor het coachingstraject waarin jonge muziekmakers kunnen werken aan hun muziek en optredens. Iedereen tussen de 12 tot 21 jaar kan zich inschrijven op www.popsport.nl.
Reageer!

Cuby Museum Grolloo: nieuwe conservator en archivaris en iets andere koers

GROLLOO - Het bestuur van het Cuby Museum Grolloo heeft zondagmiddag haar nieuwe conservator en nieuwe archivaris voorgesteld. Tijdens de jaarlijkse vrienden- en vrijwilligersmiddag van het museum, in cafe-restaurant Hofsteenge in Grolloo, maakten de vrienden en vrijwilligers kennis met Sjoerd Looijenga, die zal gaan fungeren als nieuwe conservator.
Reageer!

Van Dyck Inc in De Amer

AMEN - Tijdens een jamsessie in een Bremer bluesbar ontmoette de Nederlander Jan Rietdijk ruim dertig jaar geleden twee gitaristen uit Hamburg. Die ontmoeting bleef niet zonder gevolgen want ze leidde tot de oprichting van twee bands: eerst de Backstreet Bluesband en later JJ & The Shuffle Kings.
Reageer!

Terug in de tijd met SIX-6 in Rue de la Gare

EMMEN â?? Vijftigers, zestigers en ook zeventigers hebben goede herinneringen aan de muziek uit de jaren zestig. The Beatles en The Rolling Stones leven nu nog voort in hun muziek. Ook jongeren zingen die liedjes nog steeds woord voor woord mee. Heb je deze herinneringen ook? Grote kans dat je deze songs op zondagmiddag 17 november terug hoort bij het optreden van SIX-6 in café Rue de la Gare in Emmen.
Reageer!

Tenorsaxofonist Jeroen Brokkelkamp te gast in Jazz op de Zondagmiddag

EMMEN - Tenorsaxofonist Jeroen Brokkelkamp wordt gezien als een van de beste rietblazers van Nederland. Hij studeerde in 1992 af aan het Rotterdams Conservatorium. Begeleid door Koos Wiltenburg op bas, gitarist Thomas Zoetelief en drummer Arnoud Gerritse treedt Brokkelkamp tijdens Jazz op de Zondagmiddag op 3 november op in café Rue de la Gare.
Reageer!

Oktoberfest en Siepelrock in Pesse

PESSE - Op 25 en 26 oktober staat Pesse weer op zijn kop. Voor 25 oktober is gekozen voor een Oktoberfest. Met lange tafels, dirndl, lederhose en pullen bier zal de tent zich vullen. Deze avond zijn er optredens van een Helene Fischer Tribute (Natascha), Immer Hansi, Otto Lagerfett en Die Lustige Moeflons Muskanten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda