MUZIEK

Tijdloze muziek en blues in De Amer

AMEN - Op de agenda van De Amer staan in het weekend van 5 oktober twee concerten. Vrijdagavond komt Yorick van Norden met zijn band naar Amen (5 oktober 20.00 uur). Zijn muzikale inspiratie ontleent hij aan The Beatles en dat is nog altijd te horen op zijn recente album vol tijdloze muziek.
Reageer!

Ouderen Songfestival 2018

AMSTERDAM - De eerste vier voorrondes zijn volbracht. De 27e editie van het Ouderen Songfestival is in volle gang. De eerste vier voorrondes zijn geweest. In het Leo Polakhuis, De Roode Bioscoop en het Evean Twiskehuis in Amsterdam en in Het Mennistenerf te Zaandam hebben de eerste circa 60 kandidaten het beste van zichzelf gegeven.
Reageer!

Speel en zing mee met het grootse pop-up jeugdorkest

HOOGEVEEN - Kinderen en jongeren die een instrument bespelen kunnen op zaterdag 3 november meespelen in het grootste pop-up jeugdorkest van Drenthe. In theater De Tamboer wordt Symfonica in D georganiseerd. Naast een orkest wordt ook een projectkoor samengesteld.
Reageer!

Pedaal VocaaklPedaal Vocaal op 16 september 2018

EMMEN - Een muzikaal en actief jaarlijks evenement in het stroomdalgebied de Drentsche Aa op de 3e zondag in september. Pedaal Vocaal is een evenement waarin natuur, beweging en cultuur worden gecombineerd.
Reageer!

Derde optreden Adam Sweet in Rue de la Gare

EMMEN – Singer-songwriter en gitarist Adam Sweet uit Engeland komt alweer voor de derde keer naar café Rue de la Gare. Trad hij de vorige keer nog op met zijn eigen trio, dit keer wordt hij begeleid door de jazzmuzikanten Koos Wiltenburg op bas en Arno van Nieuwenhuize op drums. Ongetwijfeld wordt dit daardoor een uniek concert op zondag 1 juli.
Reageer!

Taalwerkplaats Nieuw-Amsterdam timmert aan de weg deze zomer!

NIEUW AMSTERDAM - Deze zomer vinden allerlei activiteiten plaats in en om de Taalwerkplaats in Nieuw-Amsterdam. Het voorlopig hoogtepunt wordt Vrijdag 22 juni de Midzomeravond met muziek van Gezinus Grooten van de WIEBENT uit Schoonebeek, optreden van mensen met een beperking en het vertonen de film "De Lachende Uil" gemaakt door dichters en schrijvers die de Taalwerkplaats regelmatig bezoeken.
Reageer!

Jannes, Ancora en Bouke naar Barger-Oosterveld

BARGER OOSTERVELD - Op 22, 23 en 24 juni zal het SVBO Voetbalfeest voor de zesde keer plaatsvinden. Het meerdaags toernooi, met bijbehorende feestavonden, is uitgegroeid tot een heus evenement. Maar liefst 25 teams uit het hele land zullen in dit weekend het toernooi afwerken. Op vrijdag 22 en 23 juni staan er weer twee gigantische feestavonden op het programma. De feestavonden zijn voor iedereen toegankelijk.
Reageer!

Duitse CCR Revival band in Dorpshuis De Foxel

EMMER COMPASCUUM - Uniek optreden! De beste CCR Revival band uit Duitsland, Absolutely Live on stage bij Dorpshuis De Foxel te Emmer/ Compascuum op vrijdag 15 juni vanaf 20:00 uur! De CCR REVIVAL BAND brengt je met een indrukwekkende performance terug naar de sfeer en het gevoel van de jaren '60 en '70.
Reageer!

Het Esdal schoolorkest is ook dit jaar weer op reis in Duitsland.

EMMEN - Vanaf afgelopen woensdag is het orkest in Hagen, in de buurt van Dortmund. Die dagen in Hagen zijn druk met heel veel repeteren, optreden in de stad en dit jaar ook een optreden op een schützenfest. Tijd voor vertier is er natuurlijk ook: zo was het lasergamen een groot succes en het samenzijn is altijd gezellig. Het einde van het seizoen komt er al weer aan.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda