MUZIEK

Dick van Altena in Buurtgebouw de viersprong.

EMMER COMPASCUUM - Op zaterdag 14 april treed Dick van Altena op voor de bevolking uit Emmer-Compascuum en omgeving. Het beloofd weer een bijzondere avond te worden met veel Country , Singer Songwriter en nederlandstalige nummers.Na het succes van de afgelopen 2 jaar willen we hier een vervolg aan geven, en de mensen laten genieten van deze geweldige zanger.
Reageer!

St. Jago Band in Rue de la Gare

EMMEN - De St. Jago Band is een swingende, moderne bluesformatie uit Drenthe. De bandleden hebben al flink wat ervaring opgebouwd in tal van andere bands. Dat alles heeft vorm gekregen in de St. Jago Band. Op zaterdag 24 maart staan ze op het podium van café Rue de la Gare in Emmen.
Reageer!

Blues2 in Rue de la Gare

EMMEN - Blues2, de akoestische tweemansformatie van Wim Berends uit Coevorden en Jans Strijker uit Hoogeveen, treedt op zaterdag 10 maart op in cafe Rue de la Gare in Emmen. Strijker blaast op de saxofoon en dwarsfluit en Berends zingt, speelt gitaar en bespeelt de mondharmonica.
Reageer!

Na de carnaval begint de Vastentijd. Ook in Barger-Compascuum.

BARGER COMPASCUUM - Donderdag 15 februari vond in de St. Josephkerk in Barger-Compascuum de start plaats van de Vastenactie voor alle kinderen van de St. Theresiaschool. In de kerk werd een musical opgevoerd door een musicalschool uit Brabant die het thema voortreffelijk voor het voetlicht heeft gebracht.
Reageer!

Genomineerden Drentse Talentprijs Cultuur bekend

Willemien Dijkstra uit Sleen, Maurice Mulderij uit Hoogeveen en Isa Zwart uit Emmen zijn genomineerd voor de Drentse Talentprijs Cultuur. Zij maken kans op de titel, een geldbedrag van 2500 euro en een sculptuur van Els Mondt.Willemien Dijkstra viel vorig jaar op door haar rollen in verschillende musicals. Maurice Mulderij en Isa Zwart zijn genomineerd vanwege hun muzikale prestaties in 2017. De Drentse Talentprijs Cultuur wordt 9 april uitgereikt door Stichting Kunst & Cultuur.
Reageer!

Matthew Logan Vasquez rauw uithalend in toegankelijk songwerk

AMEN - Amen Matthew Logan Vasquez (Texas) speelt een bijzonder concert op dinsdag 27 februari in De Amer te Amen. Matthew Logan Vasquez ging na tien jaar als frontman van Delta Spirit solo. De zanger laat zijn persoonlijke kant zien. Zijn muziek klinkt als een alternatieve country versie van The National. Hij schuwt ook het rijke verleden van de klassieke country niet.
Reageer!

Ron Snippe 14 februari in de Amer te Amen

AMEN - Ron Snippe, speelt 14 februari in de Amer te Amen veelzijdige rootsmuziek. Hij gaat na zijn bluegrass periode in 2014 intensief liedjes schrijven en componeren. Dat resulteert in een reeks liedjes in verschillende rootsstijlen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda