MUZIEK

Burgemeester Eric van Oosterhout ontvangt nieuwe CD “Coming Home” van Justin Ripassa

EMMEN – Afgelopen vrijdag werd op alle diensten en platforms de nieuwe CD “Coming Home” van de Emmer zanger Justin Ripassa gereleased. Een dag eerder overhandigde Justin Ripassa samen met producer Jeff Zwart, het eerste exemplaar hiervan aan Emmens eerste burger Eric van Oosterhout. De overhandiging vond plaats volgens de huidige regels in verband met het Corona virus op het Emmer gemeentehuis nadat de burgemeester eerst de bijbehorende clip werd getoond.
Reageer!

CD-presentatie Leif de Leeuw gaat niet door !!!!!

BORGER - Het persbericht over de cd-presentatie van Leif de Leeuw in VanSlag in Borger is helaas per ongeluk verstuurd. Alle optredens die dit voorjaar nog stonden gepland zijn afgelast en/of verschoven naar een latere datum.U kunt het persbericht als niet verstuurd beschouwen. Excuses voor de overlast.
Reageer!

Marnix Busstra gast in Jazz op de Zondagmiddag Extra

EMMEN - Jazz op de Zondagmiddag Extra in café Rue de la Gare heeft op 22 maart de veelzijdige componist en gitarist Marnix Busstra te gast. Hij wordt begeleid door bassist Koos Wiltenburg, gitarist Thomas Zoetelief en drummer Arno van Nieuwenhuize.
Reageer!

Ouderwets rocken in Rue de la Gare

EMMEN - Het is weer tijd voor een avondje ouderwets rocken in café Rue de la Gare in Emmen. De OldRocks Coverband staat op zaterdag 21 maart op het podium met covers van onder andere The Rolling Stones, Cream, Status Quo, Herman Brood, Black Crowes, Rory Gallagher, 3 Doors Down, Lynyrd Skynyrd, Bob Seeger en Steve Miller.
Reageer!

Piernel in Cafe De Amer

AMEN - Pieternel, die zaterdag 21 maart vanaf 20.00 uur in De Amer optreedt, stond het vorig seizoen al op hetzelfde podium. Toen nam Leonie Jansen de Amsterdamse zangeres mee, die direct opviel door haar country-geluid. Op eigen kracht is Pieternel een avontuurlijke ‘Nashville-girl’ die de grenzen van het genre op een onverwachte manier verlegt.
Reageer!

Humoristisch poëtisch muziekconcert met ‘De Andersons’ in Nieuw Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM - Made in Sweden - De Andersons - Nederlandse lied- en levenskunst met een vleugje Zweden. De Andersons veroverden voorgaande seizoenen menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en hun onbedwingbare enthousiasme. Zij zijn druk bezig met het maken van een nieuwe voorstelling waarmee ze het nieuwe seizoen 2020-21 weer door het land toeren.
Reageer!

Drentse Piratenparty Radio Bokzwien.NL groot succes

ERICA – Het jaarlijkse Piratenfestival van Radio Bokzwien.NL werd het afgelopen weekend weer een daverend succes. Het tweedaagse evenement trok duizenden belangstellenden naar de grote feestschuur in Erica. Tal van artiesten stonden er op het podium waaronder Jannes, Rene Karst, John West, Cor Wolters en Ronnie Ruysdael.
Reageer!

Ronnie Ruysdael bij Radio Bokzwien

ERICA - Vanavond breekt de hel weer los in de feestschuur van Radio Bokzwien aan de Ericase straat met optredens van o.a. Ronnie Ruysdael en Buurman en Buurman. Zie de onderstaande poster.
Reageer!

Jannes bij Radio Bokzwien

ERICA - Zaterdagavond staat het jaarlijkse Drentse Party van Radio Bokzwien bol van toppers als Jannes, Rene Karst, Harten 10, Marco Kraats en Cor Wolters. Zie voor meer informatie de volgende poster
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda