MUZIEK

Muziek op het plein een waar volksfeest

EMMEN - De producers van het programma Sterren Muziekfeest op het Plein, had geen beter decor kunnen vinden dan Emmen centrum. Tal van artiesten stonden er op het podium met de Groet Kerk als achtergrond en daarom heen duizenden belangstellenden voor het levenslied.
Reageer!

Piratenfeest Emmer Compascuum weer super goed

EMMER COMPASCUUM - Het grote piratenfeest dat jaarlijks in Emmer Compascuum plaatsvindt kende ook afgelopen zaterdag weer een groot succes. Een bomvolle tent zorgde voor veel sfeer bij de optredens van Dana Winner, Jannes, The Classics, Henk Wijngaard en IJssel Duo.
Reageer!

Bouke signeerde bij Media Markt

EMMEN - Afgelopen zaterdag was zanger Bouke bij Media Markt Emmen waar hij enkele nummers van zijn nieuwe album ´This is me` ten gehore bracht en daarna ook nog even de tijd nam om de gekochte cdâ
Reageer!

Viking artiesten op de Zwarte Cross

EMMEN - Maar liefst drie artiesten van Viking Entertainment zijn bevestigd op de Zwarte Cross. Diss Nie Okay, The Rousers en Dilana Smith treden op tijdens één van Nederlands grootste festivals! 13 juli t/m 17 juli strijkt de Zwarte Cross weer neer over De Schans in Lichtenvoorde. Elk jaar komt dit festival weer terug met een bizarre combinatie van motoren, muziek, spektakel en theater
Reageer!

Easterfield naar finale Dutch Blues Challenge 2017

EMMEN - Zondag 21 mei heeft Easterfield een plek in de finale weten te bereiken van de Dutch Blues Challenge 2017. Zij namen het in Blues Podium Hoogeveen op tegen 4 bands en kwamen die middag als winnaar uit de wedstrijd. Op 8 oktober doet Easterfield in Nieuw-Vennep mee aan de landelijke finale om de beste bluesband van Nederland te worden.
Reageer!

Bouke zingt en signeert bij Mediamarkt Emmen

EMMEN - Op zaterdag 27 mei komt Bouke naar Media Markt Emmen. Rond 14.00 uur brengt hij enkele nummers van zijn nieuwe album ´This is me` ten gehore. Daarna zal hij voor de fans en liefhebbers de cd signeren. Dus wees er op tijd bij, want het zingen en signeren duurt maar zo´n 20 minuten.
Reageer!

Emmer band Last-Time in Rue de la Gare

EMMEN – Liefhebbers van sixties en seventiesmuziek komen op zondagmiddag 21 mei volop aan hun trekken in café Rue de la Gare in Emmen.
Reageer!

Wouter Kiers Band in Rue de la Gare

EMMEN - Tenorsaxofonist Wouter Kiers is een bekende en opvallende verschijning in de Nederlandse muziekwereld. Dat laat hij ook op zaterdag 20 mei weer zien in café Rue de la Gare in Emmen.
Reageer!

Gratis concert Dog Trail Bluesband

BORGER - Dog Trail Bluesband is een band die haar sporen na laat. Een spoor van blues in zijn puurste vorm uit de tijd dat er nog echt muziek werd gemaakt. Dat spoor laten ze op zaterdag 20 mei ook na in Cultuurpodium VanSlag in Borger.
Reageer!

Midwolderbos Trail in Midwolda

MIDWOLDA – De Midwolderbos Trail op zaterdag 27 mei is de vijfde wedstrijd die meetelt voor het Schutrups Loopcircuit. De wedstrijd over tien kilometer gaat om 14.00 uur van start voor zowel de wedstrijdlopers als de recreanten. Recreanten kunnen kiezen uit vijf en tien kilometer. Het parcours is geheel onverhard.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda