MUZIEK

Jan Gerrits in Harbourclub Parc Sandur

EMMEN - Op zondag 7 mei klinken de klanken van -The Wild Rover - en -Whiskey in the jar- door de Harbour Club in Parc Sandur! Jan Gerrits is een topmuzikant met heel veel muzikale vrienden die hij zondag meeneemt. Samen gaan ze - jammen- op Ierse wijze. Kom lekker meezingen onder het genot van een pint beer!
Reageer!

Midlive vervangt Old Times Skifflers op Forever Young 2

EMMEN - The Old Times Skifflers heeft het optreden op het muziekfestival Forever Young 2 op zaterdag 29 april in het Atlas Theater wegens een sterfgeval helaas moeten afzeggen. De organisatie moest daardoor op zoek naar een vervangende band en heeft die in Midlive gevonden.
Reageer!

Erwin Java en Sean Webster als duo een concert in Cultureel Café De Amer

AMEN - Op zondag 16 april geven Erwin Java en Sean Webster als duo een concert in Cultureel Cafe De Amer in Amen. Sean Webster, de gitarist/zanger uit het Engelse Sheffield wiens rauwe karakteristieke stem uitstekend samengaat met zijn gitaarspel dat te omschrijven is als melodieus en bluesy. Zijn loopbaan heeft hem over de hele wereld gebracht, grote en kleine zalen in het Verenigd Koninkrijk en de VS, TV- en radio-optredens op diverse grote stations in beide landen. Het is geen verrassing dat hij ook in Nederland absoluut geen onbekende is.
Reageer!

Gert Vlok Nel een concert in Cultureel Café De Amer in Amen.

AMEN - Op zaterdag 15 april geeft Gert Vlok Nel een concert in Cultureel Cafe De Amer in Amen. Gert Vlok Nel is afkomstig uit Zuid-Afrika, geboren in1963 in Beaufort-Wes. Hij is dichter en zanger en hij begeleidt zichzelf op gitaar, piano en mondharmonica. Zijn prachtige Afrikaanse teksten dragen volgens Nederlandse luisteraars bij aan een melancholische, beklemmende en ingetogen sfeer. Met zijn zachte stem krijgt hij de zalen stil.
Reageer!

Rock-coverband Straque in de ‘Rue’

EMMEN - De rock-coverband Straque maakt op zaterdag 8 april het podium van Rue de la Gare onveilig met een mix van rock-covers met een scherp randje. De band belooft van elk optreden een rockfeest te maken. Vooral door de uitgekiende repertoirekeuze weet Straque de sterke punten van de band optimaal te benutten.
Reageer!

Verteller Stan Fritschy en violist Gerbrand Dijkstra in de Huiskamer

NIEUW AMSTERDAM - Wat was het genieten afgelopen zondag met de twee, uitverkochte muziektheaterconcerten van kleinkunstenaars Tim Hammer en Mirthe Dokter. Geweldig hoe deze jonge enthousiaste en veelzijdige kunstenaars- muziek- en theatermakers uit Brussel ons meenamen in hun veelzijdig aanbod.
Reageer!

B.J. Hegen Blues Band een concert in De Amer.

AMEN - Op maandag 10 april (tweede Paasdag) geeft B.J. Hegen Blues Band een concert in De Amer. Het concert begint om 14.00 uur. Op tweede Paasdag komt een vaste waarde binnen de blues en de Amer programmering een concert verzorgen. B.J. Hegen Blues Band staat voor oorspronkelijke blues.
Reageer!

Rockmuziek in Parc Sandur Harbour Club

EMMEN - Zondag 26 maart staat de Parc Sandur Harbour Club in het teken van rockmuziek in een compacte setting. Aan de gezellige terrastafels kun je genieten van topkwaliteit muziek, variërend van Anouk tot Amy Macdonald. Still Diggin’ speelt in een tijdelijke succesformatie van ervaren muzikanten.Shelley Som, Ruud Slot en Oscar Strijker maken er van 14.00 tot 17.00 uur een geweldige middag van!
Reageer!

King of the World in De Amer

AMEN- Zondag 2 april om 20.00 uur verzorgt King of the World een extra concert in De Amer, het concert van 14.00 uur is uitverkocht. Zij spelen rhythm & blues van bijzonder hoge kwaliteit en bestonden in 2022 tien jaar met Ruud Weber (zang & bas), Stef Delbaere (gitaar), Marlon Pichel (drums & zang) en Govert van der Kolm (keys & zang).
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda