AMATEURVOETBAL

Overzicht gespeelde voetbalwedstrijd in de regio Emmen

EMMEN - Ondanks de vele afgelastingen gingen er toch nog veel voetbalwedstrijden door in het afgelopen weekend. Hierbij een overzicht van alle gespeelde wedstrijden van de clubs in de gemeente Emmen.
Reageer!

Programma amateurvoetbal op 9 en 10 december

EMMEN - IJs en weder dienende ziet het programma van het amateurvoetbal van de KNVB in Zuidoost Drenthe voor zaterdag 9 en zondag 10 december als volgt uit:
Reageer!

Schoonebeek laat de punten aan HODO

HOLLANDSCHEVELD - Ondanks het slechte weer van afgelopen week, werd de wedstrijd HODO-Schoonebeek gewoon op het hoofdveld van HODO gespeeld. Het veld was redelijk goed bespeelbaar, maar beide teams lieten weinig verheffend spel zien. Uiteindelijk maakte HODO net iets minder fouten en hield met een 3-2 overwinning de punten in Hollandscheveld.
Reageer!

Doelman Damy Sinot reddende engel voor NWVV

EMMEN – De wedstrijd in de zaterdag 5e klasse F tussen Sc Angelslo – NWW eindigde in een 1-1 gelijkspel. In de 98e minuut stond NWVV nog met 1-0 achter. NWVV-doelman Damy Sinot rende naar voren om een vrije trap voor het Sc Angelslo doel te nemen en met een strak schot verdween de bal via de muur in de kruising. 1-1.
Reageer!

Terechte nederlaag voor SVBO zat

BARGER OOSTERVELD – Voor SVBO (zat) was er zaterdagmiddag weinig eer te behalen, want het Coevorder CSVC ging het effectiefst met de geboden kansen om. Het kwam drie keer voor het SVBO doel en scoorde ook drie keer. Na een 0-1 via Bart Turien zorgden Hilko Koster en Ruben Meijer voor een 0-3 ruststand.
Reageer!

Henk Teuben matchwinner voor EHS’85

VEELERVEEN – In de zondag 3e klasse B won EHS’85 met 2-1 van Veelerveen op een slecht veld met erg slecht voetbal. Vlak voor rust kreeg verdediger Ivo Bos een elleboog op zijn wenkbrauw tot bloedens aan toe. De scheidsrechter keurde echter de goal van Veelerveen goed, zo werd het op slag van rust 1-1 nadat Henk Teuben EHS’85 een kwartier eerder EHS’85 al op 0-1 had gezet.
Reageer!

Monsterzege voor Bargeres en verlies voor CEC

NIEUW SCHEEMDA – In de zaterdag 5e klasse F boekte Bargeres gistermiddag met 16-0 een monsterzege op Oldambtster Boys in Nieuw Scheemda. Topscoorder Yorick Zweerink liet goed van zich gelden met zeven doelpunten. De overige doelpunten van Bargeres werden gemaakt door Mitchell de Graaf (2), Sirbroo Nzoka (2), Jelmer ten Cate, Coen Tent en Sander de Bruin.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda