Volle winst voor Emmer clubs in de zaterdag 5e klasse F

Tweede overwinning voor CEC
EMMER COMPASCUUM - CEC heeft de 4-0 winst bij de opening van het seizoen een goed gevolg gegeven. Op eigen veld werd VVS Oostwold met een 3-2 nederlaag naar huis teruggestuurd. De Emmer Compascumers kwam na een kwartier spelen wel nog wel op achterstand via Hillenga, maar na een uur spelen was het Leon Harms die de stand weer gelijk trok. 1-1. Maar ook nu was het VVS Oostwold dat opnieuw een voorsprong wist te nemen via Dijksterhuis. 1-2. In het laatste kwartier wist CEC de winst veilig te stellen. Nadat Rick Kuipers de stand weer gelijk wist te trekken (2-2) was het Marick Mulder die vlak voor tijd de drie punten veilig stelde.

Bargeres ook tegen Westerlee op schot
EMMEN – In deze klasse wist ook Bargeres zijn tweede wedstrijd in winst om te zetten door met 4-0 van Westerlee te winnen. Vrij vroeg in de wedstrijd scoorde Leon de Labije de 1-0 en na iets meer dan een half was het Casper Dorgelo die de mannen van trainer Geert Aalderink op 2-0 wist te zetten. In het laatste kwartier zorgden Yorick de Zweerink (3-0) en Rob de Graaf voor een 4-0 overwinning.

NWVV herstelt zich prima
NIEUW SCHEEMDA – NWVV herstelde zich prima van de thuisnederlaag bij de start van de competitie want in Nieuw Scheemda het wist met 3-1 van Oldambtster Boys te winnen. De mannen van trainer Johan Hollen kwamen na ongeveer 20 minuten op 0-1 door Milan Duursma. Na de thee zocht het direct werd de aanval en dat leverde binnen enkele minuten de 0-2 op via Brian Tent. Vlak voor het uur stond het 0-3 via Peter Prins en was de wedstrijd eigenlijk gelopen. Met een eigen doelpunt kon de thuisclub nog even iets terug doen. 1-3. Een kwartier voor tijd bepaalde Marko Mihalji de eindstand op 1-4.-

Sc Angelslo in slotfase in veilige haven
MUSSELKANAAL – Ook Sc Angelslo wist de tweede wedstrijd op rij in winst om te zetten. Na de winst op Meeden was het nu in Musselkanaal dat SETA met 2-0 aan de kant gezet. Halverwege de eerste helft namen de Emmenaren een 1-0 voorsprong en dat werd ook de ruststand. Na de thee bleef Sc Angelslo de bovenliggende partij, maar moest tot de slotfase wachten dat Joeri van der Tuin alle spanning weg door de 0-2 te scoren en dat werd ook de eindstand.