Sc Angelslo simpel langs Westerlee

EMMEN – Zaterdagmiddag wist Sc Angelslo de thuiswedstrijd tegen Westerlee met 6-0 te winnen. Na een rommelige beginfase begon SC Angelslo na ongeveer 20 minuten beter te spelen en scoorde de 1-0. Na een crosspass kwam de bal bij linksbuiten Brahim Chakheb die een actie binnen maakte en de bal diagonaal binnenschoot. Daarna liet Sc Angelslo een behoorlijk aantal grote kansen onbenut. Toch wist het nog voor de rust de 2-0 en 3-0.

De 2-0 werd gescoord door Gezim Luli na een voorzet van de zijkant en de 3-0 werd gescoord door corner die werd teruggelegd op 18 m van het doel en door Brahim Chakheb hard tegen het net werd gewerkt. De 2e helft was het voetballend ietsje minder, maar Sc Angelslo scoorde wel snel. De 4-0 werd vanaf de zestien ingeschoten door Sebas Kroezen. De 5-0 werd van uit een hoekschop door in de verre hoek geschoten.

Tot slot de 6-0 was een overval situatie die goed werd uitgespeeld en van dichtbij door Joey de Groot goed werd afgerond. Een mooie overwinning volgens trainer Sander Eising. ,,Wij hebben Iedereen gelukkig weer fit en nu moeten we proberen een goede serie wedstrijden neer te zetten die begint met een uitwedstrijd tegen BATO uit en vervolgens de thuiswedstrijden tegen NWVV en CEC.“