SVBO (zat) kan de punten niet in eigen huis houden

BARGER OOSTERVELD – In de zaterdag 4e klasse F wist SVBO(zat) de thuiswedstrijd tegen FC Assen niet te winnen. Na een 1-2 ruststand verloren de geelzwarten met 2-3. De wedstrijd was 10 minuten onderweg toen Ian Norde de score voor FC Assen opende. Nadat de doelman van SVBO(zat) geblesseerd uitviel moest trainer Jan Moes veldspeler Tom Jeuring in het doel zetten. FC Assen rook daardoor kansen en wist tien minuten later via Kay Veenhuizen op 0-2 te komen.

In de 35e minuut krijgt SVBO (zat) weer aansluiting via Niels Wessels. 1-2. FC Assen was net als in de eerste helft ook na de rust de bovenliggende partij en stond binnen vijf minuten op een 3-1 voorsprong. Na iets meer dan een uur wist Stan Wolbers nog wel de 2-3 te maken en werd SVBO (zat) ook sterker. De verdiende gelijkmaker zat er volgens SVBO-trainer Jan Moes helaas niet meer in. Eindstand 2-3.