Sc Angelslo wint in Winschoten

WINSCHOTEN - Zaterdagmiddag stond de wedstrijd BATO - Sc Angelslo op het programma. De omstandigheden waren moeilijk, veel regen en een zeer moeilijk bespeelbaar veld. Het eerste gedeelte van de wedstrijd voetbalde Sc Angelslo makkelijker dan BATO en kwamen dan ook terecht op voorsprong via een aanval van onze rechterkant trok Gezim Luli de bal terug op 18m van de goal naar Sebas Kroezen en hij schoot de bal hoog over de keeper mooi binnen. 0-1. BATO kreeg op slag van rust vanuit het niets een grote kans en het schot spatte uiteen op de lat.

De tweede helft zette BATO aan alleen verder dan één vrije trap die laag doorschoot, maar de Angelslo keeper pakte deze bal mooi klemvast en in één scrimmage kwamen ze ook niet tot scoren. SC Angelslo had volgens trainer Sander Eising de wedstrijd al veel sneller moeten beslissen.

Tot twee keer wist Sc Angelslo met twee spelers op de keeper af te gaan en toch kwamen uit deze 2 tegen 1 geen goals uit. Ook daarna lieten de Emmenaren nog een aantal grote kansen onbenut. Een paar minuten voor tijd viel toch eindelijk de beslissing. Gezim Luli werd diep gestuurd en hij schoot wel beheerst de 0-2 binnen.