Drenthina kan achterstand wegwerken

ASSEN - In de zaterdag 2e klasse J eindigde de wedstrijd tussen Achilles en Drenthina na een 1-0 ruststand in 1-1. Drenthina trainer Robert Oosting:,,In de eerste helft speelden wij eigenlijk te angstig, doordat wij toch nog een aantal spelers missen wegens blessures. Wij kregen wel kansen, want Finn Hoogeveen mistte in een één op één situatie met de Achilles keeper een mogelijkheid om te scoren".

Achilles was één keer gevaarlijk met een schot op de lat, maar stond vlak voor de rust wel op 1-0 door slecht verdedigen van Drenthina".

In de 2e helft werd Drenthina beter en wist meer druk naar voren te zetten. Na een uur bracht Robert Oosting Thom Alders, Jan Willem Gelijnse en Dries Jan Balen Drenthina de overhand kreeg en verdiend op 1-1 kwam via Janiek Arends.

Daarna probeerde Drenthina met veel druk naar voren succes te hebben, maar mistte in de eindpass de precisie om Achilles meer pijn te doen.” Ik ben vooral blij dan Gelijnse, Bal en Alders weer minuten konden maken na hun blessures en dat bracht echt meerwaarde voor ons”, aldus Oosting.