FC Klazienaveen in de herkansingronde

KOEKANGE – In de zondag 3e klasse D wist onze enigste vertegenwoordiger FC Klazienaveen er toch noch een nacompetitie uit te slepen ondanks dat de Klazienaveners met 6-2 van SVM Marknesse hebben verloren. Aaron Brinks opende nog wel de score, maar na zes treffers van de thuisclub bepaalde Stef Jagt de eindstand op 6-2. Doordat Dedemsvaart DVC in Koekange ook niet wist te winnen van Vitesse 63 eindigde FC Klazienaveen op de 11e plaats en zal samen met DESZ en Elim in de herkansing moeten proberen zich te handhaven.

Trainer Michel Kerkdijk: ,,Een was een slechte wedstrijd van onze kant. Na de 1-0 voorsprong kwamen we snel met 2-1 achter. Eerst een makkelijke goal tegen en daarna een penalty door een bal tegen de arm. Na rust stonden we binnen een minuut met 3-1 achter en uiteindelijk werd het 6-2 doordat Stef Jagt er nog eentje inprikte. Een totale off Day, maar volgende week zullen wij op De Planeet tegen Wildervank uit een ander vaatje moeten tappen om ons te handhaven”.