SV Twedo met 3-2 langs De Tukkers

VEENOORD – SV Twedo wist de thuiswedstrijd tegen De Tukkers met 3-2 verloren. De ploeg uit Albergen zorgden voor het eerste gevaar van de wedstrijd. Na een actie vanaf de rechterkant was het Bauke Haarhuis die de bal net voorlangs schoof. In de vijfde minuut werd het aan de andere kant 1-0 voor de thuispartij, dankzij een prachtig ingedraaide vrije bal vanaf 35 meter, die diagonaal door Yannick Smit werd ingekopt bij de tweede paal. Twedo moest daarna wel accepteren dat De Tukkers Bauke Haarhuis het net wist te vinden. 1-1.

Zo’n tien minuten later kreeg Twedo een vrije trap op de rand van het strafschopgebied. Bram Vuuregge ging achter de bal staan en schoot de bal via de muur langs keeper Rens Davina. 2-1.

Na de rust had De Tukkers een licht overwicht. Het spelbeeld bleef wel hetzelfde, de ploeg uit Albergen ging op zoek naar de gelijkmaker. Bram Vuuregge werd in de 82e minuut bereikt achter de verdediging van De Tukkers. In één-op-één situaties hield hij zijn hoofd koel en schoot de 3-1. Twee minuten later volgde een eigen goal van Twedo, die de achterstand verkleinde: 3-2 en dat werd ook de eindstand.

In deze 2e klasse G staat voor zondag 13 oktober de volgende wedstrijden op het programma: