AMATEURVOETBAL

Amateurvoetbal in de Regio Emmen

EMMEN - Een overzicht van de wedstrijden in het amateurvoetbal van het afgelopen weekend in de regio Emmen op een rijtje.
Reageer!

Jan Wielink nieuwe trainer Twedo

NIEUW AMSTERDAM - Vanaf is Jan Wielink de nieuwe hoofdtrainer van het 1e elftal van SV Twedo. De club is verheugd dat er al smel een waardige opvolger is gevonden voor de huidige trainer Jannes de Lange die zoals eerder al is vermeld aan het eind van het seizoen vertrekt. De ervaren trainer uit Nieuw Balinge voegt met de club uit het tweelingdorp een club toe aan zijn indrukkende staat van dienst als trainer.
Reageer!

Overzicht gespeelde voetbalwedstrijd in de regio Emmen

EMMEN - Ondanks de vele afgelastingen gingen er toch nog veel voetbalwedstrijden door in het afgelopen weekend. Hierbij een overzicht van alle gespeelde wedstrijden van de clubs in de gemeente Emmen.
Reageer!

Programma amateurvoetbal op 9 en 10 december

EMMEN - IJs en weder dienende ziet het programma van het amateurvoetbal van de KNVB in Zuidoost Drenthe voor zaterdag 9 en zondag 10 december als volgt uit:
Reageer!

Schoonebeek laat de punten aan HODO

HOLLANDSCHEVELD - Ondanks het slechte weer van afgelopen week, werd de wedstrijd HODO-Schoonebeek gewoon op het hoofdveld van HODO gespeeld. Het veld was redelijk goed bespeelbaar, maar beide teams lieten weinig verheffend spel zien. Uiteindelijk maakte HODO net iets minder fouten en hield met een 3-2 overwinning de punten in Hollandscheveld.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda