AMATEURVOETBAL

EHS’85 is Weerdinge de baas in derby

WEEERDINGE - EHS’85 heeft de beladen derby tegen Weerdinge in een 1-3 winst weten om te zetten. Zo spetterend als de opkomst van de teams was, met vuurwerk, rookbommen en andere feestelijke attributen, zo matig begon de wedstrijd.
Reageer!

Overzicht amateurvoetbal 16 en 17 december

Drenthina sluit 2023 af met driepunter EMMEN - in de zaterdag 2e klasse J won Drenthina op sportpark De Oude Ros na een 1-0 ruststand met 3-0 van FC Wolvega. Halverwege de eerste helft is het Finn Hoogeveen die de Emmenaren op 1-0 voorsprong wist te zetten. Met deze stand ging ook de rust in. Drenthina wilde in de 2e helft zo snel mogelijk de voorsprong uitbouwen terwijl de gasten uit Friesland allereerst de gelijkmaker probeerden te vinden. Pas in de laatste tien minuten wist Drenthina het verschil te maken. Spits Roland Koops scoorde de 2-0 en in de slotfase is het opnieuw Finn Hoogeveen die met zijn tweede treffer van de middag voor een 3-0 eindstand zorgde. Op 20 januari begint Drenthina weer met een uitwedstrijd tegen FC Lewenborg.
Reageer!

SVBO zet De Weide opzij en bekert door

BARGER OOSTERVELD - SVBO heeft zich geplaatst voor de laatste 16 van de noordelijke districtsbeker. In eigen huis werd De Weide met 2-1 verslagen. Eersteklasser SVBO was in de beginfase de bovenliggende partij. De ploeg van trainer Peter Timmer, die deze week zijn contract verlengde, had meer balbezit en kreeg een paar kleine kansjes. Dylan Wessels was na ruim een kwartier spelen dichtbij de 1-0, maar de kopbal van de aanvallende middenvelder werd van de lijn gehaald.
Reageer!

Amateurvoetbal in de Regio Emmen

EMMEN - Een overzicht van de wedstrijden in het amateurvoetbal van het afgelopen weekend in de regio Emmen op een rijtje.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda