AMATEURVOETBAL

Schoonebeek ten onder in Pesse

PESSE - De ziekenboeg loopt bij Schoonebeek langzaamaan leeg, waardoor trainer Abel weer meer keuzemogelijkheden krijgt. Tegen Pesse ging het de eerste helft gelijk op, met de betere kansen voor Schoonebeek, maar in de tweede helft schakelde Pesse een tandje bij en hield met een 2-0 overwinning de punten in Pesse.
Reageer!

SVV 04 ziet Beilen met de punten vertrekken

SCHOONEBEEK - In de zondag 3e klasse C wist SVV 04 de overwinning op buurman Schoonebeek het afgelopen weekend geen gevolg te geven. Op sportpark De Kampen bleek Beilen uiteindelijk de sterkste en drukte dat uit met drie doelpunten. Voor Beilen scoorde Nick Matthijssen de 1-0 en de 2-0 voor de thee en een kwartier voor tijd was het Milan Bos die de eindstand op 0-3 bepaalde.
Reageer!

Koploper Bargeres maakt ook tegen VVS Oostwold geen fout

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse F wist Bargeres zaterdagmiddag op sportpark Brinkenhalte de thuiswedstrijd tegen VVS Oostwold na een 1-0 ruststand uiteindelijk nog wel simpel met 5-0 te winnen. De mannen van trainer Geert Aalderink speelden een 1e helft waarin beide ploegen wel kansen kregen maar niet wisten te scoren. Pas na een minuut of twintig was het Yorick Zweerink die eindelijk een bres wist te slaan en de bal tegen het net plaatste. 1-0.
Reageer!

DZOH pakt drie punten tegen GRC Groningen

EMMEN – In de 1e klasse J wist DZOH de thuiswedstrijd tegen GRC Groningen na een 2-0 ruststand met 3-1 te winnen. Rayon Brouwer scoorde in de 7e minuut de 1-0 en tien minuten later was het Joel Zweerink die voor een 2-0 ruststand zorgde. DZOH controleerde daarna in de 2e helft de wedstrijd, maar 10 minuten voor tijd werd het toch weer een wedstrijd door een tegentreffer van Ronald Paas. 2-1. Uiteindelijk was het Rayon Brouwer die in de slotfase voor een 3-1 eindstand zorgde.
Reageer!

Twedo wint van Dalen

NIEUW AMSTERDAM - In de 2e klasse H eindigde de wedstrijd Twedo- Dalen in een 2-1 overwinning voor Twedo. Dalen speelde tegen de wind in met veel combinatie spel, terwijl Twedo vooral de lange bal hanteerde. Het was Dalen die op voorsprong kwam nadat Wouter Eiting goed vrij werd gespeeld en de 0-1 scoorde.
Reageer!

SVBO in Winsum onderuit

WINSUM – In de zondag 1e klasse J kon SVBO het in en tegen Winsum niet bolwerken en verloor na een 0-0 ruststand met 3-0. SVBO dat voor de thee de wind in de rug had, verzuimde daarvan te profiteren. Wij speelden wel veel op de helft van Winsum. Behalve een prima afstandsschot die goed werd gestopt door de doelman van Winsum kwamen de Barger Oostervelders niet, zegt SVBO-trainer Peter Timmer en vervolgt:
Reageer!

FC Klazienaveen in hectische wedstrijd onderuit

KLAZIENAVEEN – In de zaterdag 2e klasse H liep FC Klazienaveen op sportpark de Planeet tegen Vitesse 63 tegen een 2-1 nederlaag op. De mannen van trainer Michel Kerkdijk wilden graag de goede lijn van vorige week toen het met 4-2 van DKB won. De Klazienaveners begonnen wel goed aan de wedstrijd want binnen tien minuten stond met 1-0 voor via een treffer van Jesse Zwart. Dat werd ook de ruststand.
Reageer!

SC Angelslo verdiend langs Meeden

MEEDEN - Zaterdagmiddag stond de wedstrijd Meeden - Sc Angelslo op het programma. Op een klein en moeilijk bespeelbaar veld was Angelslo voetballend de betere ploeg en won met 3-1. Nadat een grote kans net naast werd gestift door Tim Dokter scoorde Angelslo kort daarna wel de 0-1. Na een goed lopende aanval kwam de bal bij Gezim Luli en die schoof de bal keurig langs de keeper.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda