AMATEURVOETBAL

SVBO sluit af met nederlaag bij PKC’83

VOETBAL - Voor SVBO zit het reguliere seizoen erop. De ploeg van trainer Peter Timmer ging op bezoek bij PKC'83 in Groningen en verloor met 2-1.De eerste helft leek zonder doelpunten te eindigen totdat Ronald Gerdes de gasten op voorsprong bracht. In de tweede helft leek SVBO lang onderweg naar de overwinning, maar PKC'83 sloeg in de slotfase alsnog toe en dat was niet helemaal terecht vertelde Timmer.
Reageer!

Zes spelers nemen afscheid bij SVBO zondag

SVBO ziet een dozijn spelers vertrekken. Tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen werden zes spelers bedankt voor bewezen diensten in het geel-zwart. Rene Wolbers stopt met voetballen. Davy Wessels, Quentin Brands, Stefan Kuper en Jelmer Scholtens maken de overstap naar het eerste zaterdagteam van SVBO, dat in de vierde klasse speelt. Tot slot maakt Twan Waidijk in verband met een verhuizing de switch naar SV Den Hoorn.
Reageer!

Een Eeuw van Educatie: Basisschool Gerardus Majella markeert 100-jarig jubileum!

NIEUW SCHOONEBEEK - Het is een mijlpaal waar ze trots op zijn: de Basisschool Gerardus Majella viert dit jaar haar 100-jarig bestaan! En dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Van maandag 27 mei tot en met zaterdag 1 juni staat de hele school in het teken van feest, plezier en het ophalen van mooie herinneringen.
Reageer!

FC Emmen speelt met 2-2 gelijk tegen FC Dordrecht

EMMEN - FC Emmen staat zaterdag in het tweede duel tegen FC Dordrecht voor een zware kluif. Vanavond werd op De Oude Meerdijk met 2-2 gelijkgespeeld, en daarmee mocht FC Emmen bij de opening van de play-offs om promotie de handjes zachtjes dichtknijpen. In een zonovergoten De Oude Meerdijk stuurde trainer Alfons Arts dezelfde spelers het veld op als afgelopen vrijdag bij de zege in eigen huis op De Graafschap (2-1). Met dit elftal stelde FC Emmen een plek in de nacompetitie veilig, waarin het drie rondes moet overleven om te promoveren naar de eredivisie.
Reageer!

Handhaving voor SVBO na winst op GRC Groningen

BARGER OOSTERVELD - In de 1e klasse J had SVBO nog een puntje nodig om verzekert te zijn van nog een jaar 1e klasse. En dat deden de mannen van trainer Peter Timmer door na een 1-0 ruststand uiteindelijk met 3-1 te winnen van GRC Groningen. Gemakkelijk ging het alle,aal niet, was na afloop de analyse van SVBO-trainer Peter Timmer:
Reageer!

Bargeres pakt punt tegen CEC en is kampioen

EMMEN â?? Pas vlak voor tikt maakte Yorick Zweerink de bevrijdende 2-2 tegen CEC via een strafschop waarmee trainer Geert Aalderink met zijn ploeg kampioen van de 5e klasse F zijn geworden. Met nog één duel te spelen heeft Bargeres nu een voorsprong van zes punten op naaste vervolger CEC uit Emmer-Compascuum. Bargeres begon moeizaam aan de wedstrijd, want de blauwhemden uit Emmer-Compascuum ging er vol voor om Bargeres de eerste nederlaag van het seizoen te bezorgen.
Reageer!

100 jaar jong

EMMEN - Engelina Alida Maria de Jong-Ruigrock werd geboren op 11 mei1924 in Lisse. Haar vader werd overigens geboren op een boerderij, dat er nog steeds staat, op het landgoed van de Keukenhof. De 100-jarige is daardoor een tussen de bloemenbollen opgegroeid en is dol op tulpen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda