AMATEURVOETBAL

Drenthina kan achterstand wegwerken

ASSEN - In de zaterdag 2e klasse J eindigde de wedstrijd tussen Achilles en Drenthina na een 1-0 ruststand in 1-1. Drenthina trainer Robert Oosting:,,In de eerste helft speelden wij eigenlijk te angstig, doordat wij toch nog een aantal spelers missen wegens blessures. Wij kregen wel kansen, want Finn Hoogeveen mistte in een één op één situatie met de Achilles keeper een mogelijkheid om te scoren".
Reageer!

SVBO laat punten liggen bij hekkensluiter Hoogezand

HOOGEZAND – In de weekend 1e klasse J moest SVBO zaterdagmiddag in Hoogezand genoegen nemen met 1-1 gelijk. SVBO begon goed want tien minuten voor rust zorgde Ronald Gerdes voor de 1-0 voorsprong, maar na een uur spelen kwam Hoogezand op gelijke hoogte. SVBO probeerde wel door te drukken, maar kreeg het niet voor elkaar in Hoogezand om de winst te pakken.
Reageer!

DZOH hard onderuit in Groningen

GRONINGEN - De topper in de 1e Klasse J tussen Oranje Nassau en DZOH eindigde in een 6-1 nederlaag voor DZOH. De gasten uit Emmen kwamen al vroeg op achterstand. Via Max Heijnen werd het wel snel weer gelijk en met de 1-1 werd ook de rust bereikt. DZOH-trainer Karlo Meppelink kon zich bepaald niet vinden in de nederlaag.
Reageer!

WKE 16 pakt puntje in Groningen

GRONINGEN - In de weekend 1e klasse J kwam WKE 16 na een 1-2 voorsprong uiteindelijk genoegen nemen met een 2-2 eindstand. De Emmenaren begonnen overigens voortvarend door doelpunten van Djairo Fik en Lorenzo Hindriks halverwege de eerste helft op een comfortabele 2-0 voorsprong. Helaas wisten de mannen van interim-trainer Albert Koops deze mooie stand niet vast te houden.
Reageer!

SVBO naar de 3e KO-Ronde van de noordelijke districtsbeker

BARGER OOSTERVELD - Zondag 1e klasser SVBO plaatste zich woensdagavond voor de volgende KO-Ronde van de noordelijke districtsbeker via een 4-2 overwinning op Alcides. De geelzwarten kwamen even nadat het in de 17e minuut op een 1-0 voorsprong was gekomen via een mooie lob van ver over de Alcides doelman Reinier de Boer, in even overtal situatie na een rode kaart bij Alcides. SVBO wist dat nog voor de thee goed uit te buiten met nog een doelpunt van Reinier de Boer in de 32e minuut en op slag van rust tilde Twan Berends SVBO naar een 3-0 ruststand
Reageer!

EHS’85 verslaat koploper

EMMERSCHANS - EHS 85 heeft met 2-0 van koploper Groninger Boys gewonnen en klimt zodoende naar plek vijf op de ranglijst in de 3e klasse B. Nadat scheidsrechter Veenstra zelfs de voetbalschoenen had aangedaan om het veld te keuren, begon de wedstrijd in de stromende regen. Dit weerhield EHS 85 niet om direct vol gas te geven. Er was een duidelijk verschil in wilskracht te zien tussen de Schanskers en de Stadjers.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda