Beloften spelen gelijk bij Helmond Sport

DEURNE - Jong SC Heerenveen/FC Emmen heeft in het Brabantse Deurne met 2-2 gelijk gespeeld tegen de talenten van Helmond Sport. Na drie winstpartijen op rij moest de ploeg van trainer Johnny Jansen het in Noord Brabant doen met een gelijkspel. Na een 2-0 achterstand zorgde invaller Kenny Otigba in het slot van de wedstrijd voor de gelijkmaker.
Gezien het spelbeeld was een gelijkspel volgens trainer Jansen verdiend: ,,Op basis van beide helften denk ik dat dit een verdiende uitslag was.”

Jong SC Heerenveen/ FC Emmen maakte het zich na 35 minuten spelen lastig: verdediger Hassan Bai Kamara kreeg een directe rode kaart na een harde overtreding op een tegenstander. ,,Die kaart was terecht”, aldus Jansen.

Jong SC Heerenveen/ FC Emmen: Bangma; Schijf, Wolven, Djuric, Kamara; Van Anholt, De Vries, German, Stolte; Fazli, Eriksson.Scoreverloop: 51. Jansen 1-0, 54. Koeman 2-0, 69. Anpong (eigen doel), 84. Otigba 2-2.