BETAALD VOETBAL

FC Emmen heeft aan één helft genoeg tegen Telstar

EMMEN - FC Emmen had in de negende wedstrijd van het seizoen, thuis tegen Telstar, aan een helft genoeg: 2-0. Door treffers van Piotr Parzyszek en Desley Ubbink was de eindstand al bij rust bereikt. Door de zege klimt FC Emmen naar plek 2 in de Keuken Kampioen Divisie, met 18 punten. Koploper blijft Roda JC, dat met 3-1 won van Jong AZ, met nu 22 punten. Emmen passeert ADO Den Haag op de ranglijst, al won die ploeg wel van TOP Oss (2-1). De mannen van Fred Grim hebben een beter doelsaldo dan de Hagenezen.
Reageer!

Vrijdagavond: FC Emmen - Telstar

EMMEN - Vier duels, tien punten. De maand september was een uitstekende maand voor FC Emmen, dat van de veertiende plaats opklom naar de huidige derde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Morgenavond speelt de Drentse club de laatste wedstrijd in de eerste periode en voor de interlandbreak van twee weken: thuis tegen Telstar. "Een niet te onderschatten tegenstander", aldus Fred Grim.
Reageer!

Weer een bomvolle speelronde in de Keuken Kampioen Divisie

EMMEN - Er staat een bomvolle speelronde voor de deur en een Zuid-Limburgs feest. Met tien duels in het vooruitzicht belooft het een doelpuntrijke vrijdagavond te worden! Vanaf morgenavond kan er ook weer gestemd worden op de Bronzen Kampioensschilden
Reageer!

Voorbeschouwing op TOP Oss -FC Emmen

EMMEN - In de achtste wedstrijd van dit Keuken Kampioen Divisie-seizoen nemen we het in een uitwedstrijd op tegen TOP Oss. Vrijdagavond om 20.00 uur trappen we af in het Frans Heesen Stadion in Oss, tegen de huidige nummer 18 van de ranglijst. Samen met hoofdtrainer Fred Grim blikken we vooruit op de wedstrijd.
Reageer!

FC Emmen overtuigt niet, maar wint met gemak bij NAC

TILBURG - Na de thuiszege op Jong FC Utrecht afgelopen maandag won FC Emmen ook de tweede wedstrijd deze week. In het Rat Verlegh Stadion was de formatie van trainer Fred Grim met 3-1 te sterk voor NAC Breda. De Drentse club herstelde zich na een vroege achterstand door goals van Jari Vlak, Joey Konings en invaller Rui Mendes. FC Den Bosch. De equipe van trainer Bas Sibum heeft 18 punten. NAC blijft diep in het rechterrijtje steken, met 7 punten uit 7 duel. Door de zege klimt FC Emmen naar plek 5 in de Keuken Kampioen Divisie, met 12 punten uit 7 duels. Koploper blijft Roda JC, dat met 4-1 won van FC Den Bosch. De equipe van trainer Bas Sibum heeft 18 punten. NAC blijft diep in het rechterrijtje steken, met 7 punten uit 7 duels.
Reageer!

FC Emmen laat zege glippen na revival in Amsterdam

VOETBAL - FC Emmen dacht met een 3-2 zege te vertrekken uit Amsterdam, maar de revival tegen Jong Ajax werd in blessuretijd toch nog een domper. Na weer slecht verdedigen schoot aanvoerder Kristian Hlynsson raak voor de thuisclub: 3-3. En dat nadat de Drentse club na rust een achterstand van 2-0 volledig had weggepoetst.
Reageer!

Prijs voor FC Emmen

EMMEN - Mooi nieuws deze week! Samen met hoofdsponsor EasyToys hebben we de Voetbal Geeft Prijs 2022-2023 gewonnen met onze maatschappelijke actie -CheckJeBallen-. Vorig seizoen vroegen we met een speciaal roze tenue aandacht voor zaadbalkanker.
Reageer!

#CheckJeBallen wint Voetbal Geeft Prijs 2022/2023

Initiatief FC Emmen en hoofdsponsor EasyToys valt in de prijzen bij Eredivisie-avond EMMEN - FC Emmen en hoofdsponsor EasyToys hebben de eerste prijs van 50.000 euro in ontvangst genomen tijdens de Eredivisie Awards in de categorie Voetbal Geeft. Op de speciale avond in Utrecht zijn de roze FC Emmen-shirts om aandacht te vragen voor zaadbalkanker gekozen als beste initiatief. Daarnaast heeft VriendenLoterij vanwege de kwaliteit van de ingediende projecten alle nominaties (tien in totaal) beloond met 15.000 euro(extra).
Reageer!

Beste FC Emmen supporters

EMMEN - Vanavond gaan we voor de tweede overwinning op rij. Na de 0-1 zege bij De Graafschap, willen we nu de drie punten in eigen huis houden. Daarvoor moeten we wel afrekenen met FC Dordrecht. Steun jij ons op De Oude Meerdijk? Scoor nog snel jouw ticket!
Reageer!

Vroege rode kaart en foutenfestival zorgen voor eerste nederlaag FC Emmen

EMMEN - Waarom maakte Maikel Kieftenbeld een sliding, notabene op de helft van de tegenstander en dat ook nog eens in de elfde minuut. Bij een 0-0 stand, in een wedstrijd waarin nog niets gebeurd was ging FC Dordrecht-captain Mathis Suray kermend naar de grond. Het betekende direct rood voor Kieftenbeld en tegen de tien van FC Emmen wisten de bezoekers wel raad: 2-4.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda