Paardensport

Commissaris van de Koning en burgemeesters bezoeken Hippisch Centrum Exloo

EXLOO - Het afgelopen jaar zijn schitterende evenementen georganiseerd op het Hippisch Centrum in Exloo. Reden voor burgemeester Jan Seton om de Commissaris van de Koning, Jetta Klijnsma, en alle burgemeesters van Drenthe op vrijdagmiddag 2 februari uit te nodigen op het Hippisch Centrum in Exloo.
Reageer!

Prachtige sport en Nederlandse successen op het EK&WK mennen in Exloo

EXLOO - Ruim 15000 mensen kwamen de afgelopen dagen naar Drenthe om te genieten van mensport op het allerhoogste niveau. Op alle vier de wedstrijddagen van donderdag 27 augustus tot en met zondag 27 augustus was er prachtige paardensport op Hippisch Centrum Exloo. Aan het einde van de 4 spannende dagen werden zondag tijdens de afsluitende medailleceremonie de nieuwe kampioenen gehuldigd.
Reageer!

Hippisch Café “Met je paard op pad in Oerprovincie Drenthe”

EXLOO - Op vrijdag 25 augustus wordt tijdens het EK en WK mennen het Hippisch Cafe Exloo gehouden met als thema “Met je paard op pad in Oerprovincie Drenthe. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor dit leuke en informatieve seminar op de terreinen van Hippisch Centrum Exloo.
Reageer!

17 landen op het EK vierspannen en WK paramennen in Exloo

EXLOO - Maar liefst 65 deelnemers uit 17 landen komen van 23 tot en met 27 augustus aan de start op het Europees Kampioenschap voor vierspan paarden en het Wereldkampioenschap voor paramennen op de terreinen van Hippisch Centrum Exloo.
Reageer!

Isa Sipkens Drents kampioen dressuur M1

EXLOO - Tijdens het Drentse kampioenschap dressuur en springen in Hippisch centyrum Exloo is Isa Sipkens uit Barger Oosterveld opnieuw Drents kampioen geworden bij de dressuur. Na een succesvol 2022 weet het jonge talent die goede lijn goed door te trekken. In de afgelopen week werd zij in de M1 klasse Drents kampioen. Hiermee is Isa ook weer automatisch geplaatst voor het NK dat later in Ermelo zal worden gehouden.
Reageer!

Toch WK-ervaring voor Joris Wouda

EXLOO - Joris Wouda uit het Drentse Drouwen voldeed net niet aan de kwalificatie-eisen om in aanmerking te komen voor het WK ponymennen in Oirschot, maar gaat wel WK-ervaring opdoen dit jaar. Het 17-jarige mentalent start namelijk met zijn vierspan pony-s op het EK en WK mennen in Exloo van 24 tot en met 27 augustus als voorrijder.
Reageer!

Terreinen Hippisch Centrum Exloo klaar voor EK&WK mennen

EXLOO - Van 23 tot en met 27 augustus staan de schitterende terreinen van Hippisch Centrum Exloo in het teken van het Europees Kampioenschap vierspannen en het Wereldkampioenschap paramennen. De afgelopen weken heeft de organisatie de laatste hand gelegd aan de terreinen en de hindernissen. Het aftellen kan beginnen!
Reageer!

Prinses Haya Hand-in-Hand Trophy in Exloo

EXLOO - Eind augustus is het zo ver, dan ontvangt Nederland op de terreinen van Hippisch Centrum in Exloo de beste vierspanrijders en paramenners. Het Europees Kampioenschap vierspannen en het Wereldkampioenschap voor paramenners worden gelijktijdig op dezelfde locatie gehouden. Om dit unicum te benadrukken, heeft de FEI besloten de prestigieuze prinses Haya Hand-in-Hand Trophy opnieuw uit te reiken.
Reageer!

Internationale menwedstrijd in Exloo als voorproefje op EK en WK

EXLOO - De organisatie van de internationale menwedstrijd in Exloo kijkt uit naar het EK vierspannen en WK paramennen in augustus. Maar eerst is de aandacht gericht op de internationale menwedstrijden van 22 tot en met 26 maart. Daar komen alle disciplines uit het aangespannen rijden aan de start. Het organisatieteam van Lieuwe Koopmans is blij met het grote aantal inschrijvingen. Ze willen van de wedstrijd een mooie start van het seizoen maken.
Reageer!

Zilver voor Isa Sipkens tijdens Nederlands kampioenschap dressuur

ERMELO - Op 7 februari jongstleden werd Isa Sipkens uit Barger Oosterveld voor de tweede keer op rij Drents kampioen dressuur in de Klasse L2 categorie C en plaatste zich daarmee ook voor het Nederlands kampioenschap dressuur in Ermelo Afgelopen zaterdag bewees zij tijdens dit Nederlands kampioenschap dressuur ook over stalen zenuwen te beschikken en maakte het jonge dressuurtalent uit Barger Oosterveld haar plaatsing voor het NK volledig waar.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda