Isa Sipkens Dubbel Drents Kampioen

EMMEN - Voor Isa Sipkens uit Barger Oosterveld werd het in de afgelopen twee weken een succesvolle periode met haar pony Beau vd Oude Meerdijk. Een week geleden behaalde Isa met Beau vd Oude Meerdijk in de voorrondes van de Drentse kampioenschappen L1 dressuur c-pony s in de manege in Exloo een tweede plaats, waarna ze door mocht naar de finale op zaterdag 23 juli.


De dag er voor heeft ze nog even flink getraind om de laatste puntjes op de i te zetten en dat heeft zaterdag 23 juli zijn vruchten afgeworpen. Met een score van 66,333 % werd Isa Drents kampioen in de dressuur klasse L1 c-pony’s geworden voor Maybritt Klok (2e) en Loes Passier (3e).


Isa in de aanloop naar een sprong

In het afgelopen weekend moest zij vervolgens weer naar Exloo voor de selectie wedstrijd springen voor de Drentse regiokampioenschappen in de klasse B met stijlpunten (70cm). Met een foutloze ronde behaalde ze de finale en met een foutloze ronde werd ze met 82,5 stijlpunten (van de 100 in totaal te behalen punten) ook in het springen Drents kampioen.


Met deze dubbele overwinning mag Isa op woensdag 17 augustus, de dag waarop zij jarig is, samen met haar eigen pony Beau vd Oude Meerdijk starten op de Hippiade, de Nederlandse kampioenschappen te Ermelo in de klasse L1 c-pony’s.

Op 27 augustus mag ze wederom naar Ermelo om daar te strijden voor de Nederlandse kampioenstitel springen samen met pony Beau vd Oude Meerdijk.


Het rood-wit-blauw hangt al om haar schouders maar nu ook nog even het Nederlands kampioen in Ermelo even een dubbelslag maken

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda