Sjoelen

Sjoelvereniging de Brikkenmikkers huldigt winnaars

KLAZIENAVEEN - Afgelopen week werden alle prijswinnaars van de wedstrijden onder auspici?n van de Algemene Nederlandse Sjoelbond in de bloemetjes gezet. Tijdens de voorrondes N.K. werden er door de teams in alle 4 klassen prijzen gewonnen ook individueel lieten de sjoelers uit Klazienaveen van zich spreken met niet minder als 40 prijzen tijdens deze 3 wedstrijden. Tijdens de N.K.?s werden slechts 3 prijzen behaald bij de teams een 2e plaats en individueel werd Jonas Klunder kampioen in de jeugd B klasse en William Leusink 2e in de E klasse.
Reageer!

Jonas Klunder Nederlands kampioen jeugd B

BARNEVELD - Tijdens de afgelopen zaterdag gehouden N.K. sjoelen in Barneveld is Jonas Klunder van de Brikkenmikkers in de jeugd B klasse. William Leusink leverde een prima prestatie door 2e te worden in de E--klasse. De andere sjoelers kwamen er deze dag niet aan te pas. In de open klasse werd Femia Klunder keurig 1e in de I klasse. Zaterdag 7 mei is in Klazienaveen het jaarlijkse avondtoernooi.
Reageer!

Weer successen voor sjoelers Brikkenmikkers Klazienaveen

TER APEL - Afgelopen zaterdag vond in Ter Apel het Nederlands Kampioenschap koppelsjoelen plaats en ook een aantal sjoelers van de Brikkenmikkers deden hier aan mee en niet onverdienstelijk. In de B klasse werden Eric Mensen en William Leusink 2e en het koppel Manfred Ravens-Jakob Kamminga 3e. In de klasse E werden de jeugdleden Jacquelien Klunder met zusje Louise 1e en daarmee kampioen in deze klasse. Tevens werden Ellen de Vries en Ria de Vries 1e in de open klasse. Al met al weer een prima dag voor de sjoelers uit Klazienaveen die reikhalzend uitkijken naar het N.K. op zaterdag 16 april in Barneveld waarvoor zich 14 sjoelers uit Klazienaveen geplaatst hebben
Reageer!

Sjoelers Brikkenmikkers weer in de prijzen

ROlde - Ook op de 3e wedstrijddag vielen er weer een groot aantal sjoelers van de Brikkenmikkers uit Klazienaveen in de prijzen.Op deze laatste wedstrijd van de voorronde voor het N.K. in april te Barneveld werd er weer hard gestreden om de punten want ZATERDAG werd beslist wie wel en niet naar de finale gaan. De dagprijzen werden door de volgende sjoelers behaald
Reageer!

Stratentoernooi sjoelen Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Het 14e stratensjoeltoernooi van Klazienaveen is afgelopen zaterdag gewonnen door Dordsedijk nadat ze vorig jaar nog als 3e eindigden. Hartman Drenthe 1 uit het tuinbouwgebied moest dit jaar genoegen nemen met een 2e plaats, nadat ze na de 1e ronde op een 3e plaats stonden met verrassend op de 2e plaats Castor. Maar Castor presteerde in de 2e ronde beduidend minder.
Reageer!

Rijke medailleoogst sjoelers de Brikkenmikkers Klazienaveen

ROLDE - Afgelopen zaterdag vond in Rolde de 2e voorronde voor het N.K. sjoelen plaats. Ook deze dag waren er weer een groot aantal sjoelers van de Brikkenmikkers present en niet onverdienstelijk, want er werden niet minder als 11 ereplaatsen behaald. De volgende sjoelers vielen in de prijzen:
Reageer!

14e Stratensjoeltoernooi op zaterdag 26 februari

EMMEN - Op zaterdag 26 februari 2011 organiseert sjoelvereniging de Brikkenmikkers uit Klazienaveen alweer voor de 14e keer het stratentoernooi. Het toernooi begint om 13.00 uur en eindigt rond 17.30 uur. Het toernooi vindt niet op straat plaats maar in het clubgebouw aan de Horizon 76 (school de Planeet) Er wordt gesjoeld in teams van 5 personen jong of oud maakt niet uit en per team mag er 1 actieve bondssjoeler (ANS) deelnemen. Na 10 bakken worden de teams ingedeeld in de klassen A en B en per klasse zijn er 3 prijzen te verdienen.
Reageer!

Rijke medailleoogst sjoelers de Brikkenmikkers Klazienaveen

ROLDE - Afgelopen zaterdag vond in Rolde de 2e voorronde voor het N.K. sjoelen plaats. Ook deze dag waren er weer een groot aantal sjoelers van de Brikkenmikkers present en niet onverdienstelijk, want er werden niet minder als 11 ereplaatsen behaald. De volgende sjoelers vielen in de prijzen:
Reageer!

Goede start sjoelers de Brikkenmikkers Klazienaveen

ROLDE - Afgelopen zaterdag vond in Rolde de 1e voorronde voor het N.K. sjoelen plaats. Ook deze dag waren er weer een groot aantal sjoelers van de Brikkenmikkers present en niet onverdienstelijk. Al met al een uitstekende prestatie van de sjoelers uit Klazienaveen en een goede uitgangspositie om zich te plaatsen voor de finale in april te Barneveld. De volgende plaatsing wedstrijd vindt plaats op zaterdag 12 februari 2011 ook weer in Rolde.
Reageer!

Sjoelers Brikkenmikkers presteren prima tijdens N.K teamsjoelen

VOORTHUIZEN - Zaterdag vond het N.K. teamsjoelen plaats in Voorthuizen en de Brikkenmikkers uit Klazienaveen waren met 3 teams vertegenwoordigd op deze finaledag. Het 1e team uitkomend in de hoofdklasse stond na de 1e ronde op een prima 3e plaats maar konden dit helaas niet vasthouden en werden uiteindelijk 6e. Het 2e team bestaande uit Gradus Mensen, Cisca de Jonge, Femia Klunder en William Leusink leverde een prima prestatie na de 1e ronde stonden ze op een 5e plaats maar na een geweldige 2e ronde werkten ze zich op naar een knappe 2e plaats slechts 27 punten verwijderd van de titel in de 3e klasse. Het 3e team (jeugdteam) had een prima start en stonden na de 1e ronde 2e maar ze konden dit niet vasthouden en zakten naar de 4e plaats slechts 5 punten te kort om 3e te worden in de 5e klasse. Al met al een prima dag voor de Klazienaveense sjoelers op deze finale dag. In januari gaan de voorrondes voor de individuele titel van start de finale is in april.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda