Vechtsporten

Wisselend succes leden Mejiro Gym Drenthe in Deventer

DEVENTER ? Afgelopen zondag mochten verschillende vechters van Mejiro Gym Drenthe aantreden in de ring bij Akdeniz-gym in Deventer en behaalden goede resultaten: Bij de jeugd 7 en 8jr (27kg) mocht Dyanne aantreden tegen Ruveyda van team Akdeniz. Dyanne vocht een demo, maar ondanks dat ze jonger was vocht ze erg goed en was ze volgens haar trainer de betere van de twee. Goed gedaan Dyanne!
Reageer!

Thai-Boxing Gala in Eden Hotel Emmen

EMMEN - Op zaterdag 29 oktober vindt het jaarlijks terugkerend Thai-Boxing Gala weer plaats in het Eden Hotel te Emmen. Het gala is door de jaren gegroeid tot het meest vooraanstaand gala van Noord Nederland. Promotor Marc Hobers van Garuda Gym in Emmen zorgt er jaarlijks voor dat het gala zowel organisatorisch en qua partijen een zeer goede promotie voor de sport is. Zo zijn er dit jaar ook weer vechters uit het buitenland aangetrokken, waaronder uit Engeland, Denemarken en Duitsland.
Reageer!

Djilani Kallan wint NK Karate

EMMEN - Djilani Kallan behaalde afgelopen zondag de eerste plaats tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Full Contact karate in Barendrecht. De 13-jarige Jilani behaalde in 2010 ook al de eerste plaats. Hij won uiteindelijk alle wedstrijden door opgave van zijn tegenstanders. Zijn broer Yamani niet verder dan de vierde plaats. Om reacties te plaatsen moet u eerst inloggen. meer informatie inloggen/ registreren Mensen die willen reageren of reacties willen lezen op deze website, moeten eerst inloggen. Om te kunnen inloggen, dient u te beschikken over een profiel. U kunt een profiel aanmaken via deze link. Deze tekst verbergen REACTIE We verzoeken dringend een ieder die reageert zich te houden aan de regels van fatsoen, wet en privacy. De redactie behoudt zich het recht voor reacties te verwijderen. Naam: Reactie: De inhoud van het bericht moet te maken hebben met het artikel en niet aanstootgevend en/of kwetsend zijn of persoonlijke informatie bevatten. De uitgever is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties en behoudt zich het recht voor reacties te verwijderen. Bij misbruik kan de toegang tot deze site worden geblokkeerd! Indien de uitgeverij daartoe wordt gevorderd door Justitie, verstrekt de uitgever ingeval van mogelijke misdrijven (laster/ bedreigingen) ten behoeve van onderzoek de ip-adressen van waaruit deze misdrijven mogelijk zijn verzonden.
Reageer!

Tolga Meurs oppermachtig in Amsterdam

ZAANDAM - Zaterdagavond heeft Tolga Meurs van Mejirogym Drenthe een geweldige pot neergezet in Zaandam op het gala van Mejirogym Amsterdam. Zijn tegenstander was Hannes Schneider Van Os Gym in de gewichtsklasse tot 66.68kg. Er werdt 5 x 2 min gevochten. De 1e ronde gingen hij en zijn tegenstander gelijk op en was het nog wat aftasten, maar rondes 2, 3, 4 en 5 waren overduidelijk voor Tolga Meurs. Hij wist deze rondes met veel overmacht, dreiging en mooie combinaties geheel naar zijn hand te zetten. Zowel coach Peter Verschuren alsook coach Benny Blaauw zijn dan ook zeer tevreden over deze partij. Het was een zeer welverdiende overwinning voord e Emmenaar! Osu!
Reageer!

Internationale Kukushin Budo Kajkan in Klazienaveen Succesvol

KLAZIENAVEEN ? Het vechtsportgala in sporthal De Zon is zondagmiddag een groot succes geworden. Het gecombineerde Kyoshukin karate en all rond fihting trok maar liefst 400 bezoekers. De organisatie was in handen van Henk Kuipers en uit zestien landen kwamen maar liefst negentig vechters naar Klazienaveen. Henk Kuipers die samen met onderen John Bluming het gala van dichtbij volgde was tevreden over het hoge niveau wat in de ring werd geboden. Plaatselijk favoriet Patrick Zondag eindigde in de klasse mannen -745 kg Kock down op een verdienstelijke 2 plaats. In de finale verloor de Kempenaar van Simur Kerimov. De uitslagen >>
Reageer!

Internationale Kukushin Budo Kajkan in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Komende zaterdag vindt in sporthal De Zon in Klazienaveen een wereldkampioenschap kyokushin karate en all round fighting IBK. Deze editie diena 2007 voor de tweede keer wordt georganiseerd door de Internationale Kukushin Budo Kajkan plaats. Het gala begint om 14.00 uur en de finales zijn gepland omtreeks 19.00 uur. Deelnemende landen zijn: Nederland, Belgie, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Duitsland, Engeland, Polen, Rusland, Kroatie, Sri Lanka, Chili, Noorwegen,Canada, Brazilie, Siberie en Slowakije. Speciale gasten Jon Bluming { 78 Jaar } 10 e dan Karate { Japan } en 10e dan Hapkido { Korea } en Chris Dolman 9e dan . Entree voor publiek is vrij.>>
Reageer!

Henk Hidding geslaagd voor 2e dan Aikido

EMMEN Op zaterdag 29 januari heeft Emmenaar Henk Hidding onder toezicht van de Schot Mathew Holland, 7e dan, examen gedaan voor zijn 2e dan graad in de Japanse verdedigingskunst Aikido. Mathew Holland is de rechterhand van de Japanner Minoru Kanetsuka, die vanuit Londen op de Europese tak van het Aikido toeziet. Henk Hidding, zelf leerling van Hubert van Ravensberg, 5e dan, begon ruim 15 jaar geleden bij gevechtssportschool Garuda Gym in Emmen met Aikido en geeft daar inmiddels ook les in deze fascinerende vechtkunst.
Reageer!

Kickboksen bij Mejiro Gym Emmen

EMMEN - Kom woensdagmiddag 24 november om 14:00 uur naar onze doemiddag kickboksen bij Mejiro Gym Emmen.
Reageer!

Pencak Silat Bintang Lima uit Emmen nam deel aan het NK.

EMMEN - Pencak Silat Bintang Lima uit Emmen nam met negen deelnemers naar het Nederlands. Het NK werd gehouden in Groningen/Hoogkerk. Ook deze keer deden de sporters van Bintang Lima goede zaken. In totaal werden er 7 bekers mee terug naar Emmen genomen. Een druk bezocht toernooi waar vele verenigingen aan deelnamen. Ook was er veel publiek aanwezig om alle deelnemers aan te moedigen. In een fijne, sportieve toernooi werden de wedstrijden gespeeld met de vijf principes van de pencak silat hoog in het vaandel, te weten: broederschap, verdraagzaamheid, saamhorigheid, respect en discipline.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda