SVBO zat pakt puntje in Hoogezand

HOOGEZAND – In de zaterdag 4e klasse D nam SVBO een puntje mee uit Hoogezand. De wedstrijd tegen HS 88 eindigde in een 0-0 eindstand. Beide ploegen begonnen voortvarend aan de wedstrijd en gingen vol voor de drie punten. De eerste kans kreeg de thuisclub in de 19e minuut, maar Wesley Bakker zag een bal via onderkant van de lat weer teug in het veld vallen. Daarna golfde het spel op en neer.

SVBO kreeg tegen het einde van de eerste helft een kans, maar een inzet verdween net naast het doel van HS 88. Uiteindelijk werd er gerust met een 0-0 stand en dat gaf de juiste verhouding weer. Na de rust leek het weer dezelfde kant op te gaan de eerste kans was voor SVBO en de volgende kans was weer voor HS’88. Zowel SVBO als HS 88 wisten deze niet te benutten. De laatste 20 minuten van de wedstrijd werd HS’88 de bovenliggende ploeg, maar verzuimde dit in doelpunten uit te drukken.

Vlak voor tijd kreeg de thuisclub nog de grootste kans om de volle winst veilig te stellen. HS’88 kreeg nog een vrije trap op het randje van de zestien, maar ook nu werd de bal naast het doel geschoten. SVBO dar het tot nu toe nog niet geweldig doet kon uiteindelijk wel vree hebben met deze 0-0 eindstand. SVBO speelt komende zaterdag op eigen veld tegen het op de achtste plaats staande SJS.